- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.941
canım hoşgeldin bide sen şu altta hamile takvimi çıkıyo ya kaç günlük falan filan ondan yapsana ya hamile olduğun belli olsunben çok heves ediyorum ona gördükçe mutlu oluyorum:) bide arkadaşlar hamile kalmaya çalışırken yazdıkları şeyleri okuyorum bi bakıyorum takvim var hamile kalmış çok güzel sende yap
bat kaçtı canikom senin, az kaldı herhalde
zaten hamile kalmanın en egüzel yanlarından biri hatta en güzel yanı o( bu smile e bayılıyorum yahu)
kesinlikle sana katılıyorum bende çok seviyorum onları
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çiftttttttttttttttt
çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diyebilmek rüya değildirr..bekleyelim
bana kızmayın eccük ekşın yapasım geldi ayol
çiftttttttttttttttt
arada karnıma ağrı giriyorda. belirti gözüyle bakmıyorum ama ben o ağrılara... sende varmı yoksa...
aklıma gelmişken bir arkadaş hamiş olmak istediğinde ağır şeyler kaldırma demişti. "yorganları bile eşine kaldırt"... ben dikkat etmeye çalışıyorum. sizde dikkat edin...
çiftttttttttttttttt
bende çok seviyom onu çokkk, bizimde bugün olcakmı kızlarrrrrr ondan (adını da bilmiyorum ama )
eşim illede test yap bugun diyor offff
çiftttttttttttttttt
bende çok seviyom onu çokkk, bizimde bugün olcakmı kızlarrrrrr ondan (adını da bilmiyorum ama )
doğru canım bn de dikkat ediyorum vallah birkaç gündür kasık ve bel ağrım var bugnbiraz iyiyim
doğru lafa ne gerekona katılıyorum yapmalısın bencede
benimde öleydi. umutlanmakta istemiyorum da vakit var çünkü.. şimdiden belirti vermez ya...vermez dimi. verirmi . ah birde belirti olsa keşke süper olurdu...
bence yarın sabah yapayım yada geçince 1-2 gun falan
ne biliim cnm ya bnm bu 3. denemem bu ay daha farklı oldu sancılarım inşallah tutmuştur
ne biliim cnm ya bnm bu 3. denemem bu ay daha farklı oldu sancılarım inşallah tutmuştur
bence yarın sabah yapayım yada geçince 1-2 gun falan
ah 3.denemelerim ahkeşke benimde öle olsa yada sil baştan kaldıramam bir daha neyse inşallah bizim kadar beklemezsiniz canım.kendini farklı hissediyorsan olmuştur bence inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?