Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

evet güzel olurdu ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ki

bat kaçtı canikom senin, az kaldı herhalde

13 batm. daha var ya. günler geçmiyor ... eğer bebiş yoksa kırmızılar rötar yapmasında başka birşey istemem. yoksa her ay bir tane test aldırmak hoş olmuyor. yazık eşimde umutlanıyor bu sefer...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çiftttttttttttttttt
çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diyebilmek rüya değildirr..bekleyelim
bana kızmayın eccük ekşın yapasım geldi ayol

yaaaa eşşeksin sen yemin ediyorum kalp atışım arttı hiç beklenmedik anda hamiş çıktı dedim.küs deli ne olcak

çiftttttttttttttttt

Allah iyiliğini versin... inş. gerçektende yazarsın/yazarız

doğru canım bn de dikkat ediyorum vallah birkaç gündür kasık ve bel ağrım var bugnbiraz iyiyim

çiftttttttttttttttt

hahahaha süper yaaaa, bugün hamiş haberi alamadık amma şakasını almış olduk benimde olunca büyük harflerle altı çizili bi şekilde koskocuman yazacam hayırlısı bakalımmm

çiftttttttttttttttt

kız Allah iyiliğini versin bir anda kalp atışım hızlandı :111::111:

bende çok seviyom onu çokkk, bizimde bugün olcakmı kızlarrrrrr ondan (adını da bilmiyorum ama )

olur olur inşallah
ticket mi ne diyorlar bende anlamadım takvim bence

Son düzenleme:
doğru canım bn de dikkat ediyorum vallah birkaç gündür kasık ve bel ağrım var bugnbiraz iyiyim

benimde öleydi. umutlanmakta istemiyorum da vakit var çünkü.. şimdiden belirti vermez ya...vermez dimi. verirmi . ah birde belirti olsa keşke süper olurdu...

dombradee sana birşey sorsam ya senin yumurtlama zamanın neydi ve pozitifi yumutlamandan ne kadar sonra gördün ya ben bi hamileden bunların cevabını duymak istiyom

ne biliim cnm ya bnm bu 3. denemem bu ay daha farklı oldu sancılarım inşallah tutmuştur

ay canım aynen benimde 3. denenem... bendede gariplikler var da ama olmassa umutlanmakta istemiyrum. beklentiği yüksek tutmak istemiyorum. en çok uyku sorunum var. kafamı koysam uyucam .. hatta dün iş çıkışı eve gittim uyumuş kalmışım... ve bir kaç damla kan gördüm cumtesi günü.. gaz çok, bomba gibiyim . neden artık bilmiyorum...

ne biliim cnm ya bnm bu 3. denemem bu ay daha farklı oldu sancılarım inşallah tutmuştur

ah 3.denemelerim ah keşke benimde öle olsa yada sil baştan kaldıramam bir daha neyse inşallah bizim kadar beklemezsiniz canım.kendini farklı hissediyorsan olmuştur bence inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…