Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

inşallah cnm aynı gün gzel haberleri veririzz

dombradee sana birşey sorsam ya senin yumurtlama zamanın neydi ve pozitifi yumutlamandan ne kadar sonra gördün ya ben bi hamileden bunların cevabını duymak istiyom

hemen cevaplıyım kuşum, haziran 16 yumurtlama günümdü ve idrarda poztifi adetimden 4 gün sonra gördüm sayılır, aslında bat 28 hazirandı ama ben psikolıjik gecikme olur diye 1 temmuz bat yazmıştım,geçen aylar öyle olmuştu çünkü. ama ben sadece yumurtlmada çalışma yapmadım, adetim bitti 8. gün, ben 10. günden itibaren gün aşırı bazen sabaha karşı ( çünkü erkeğin spermler tavan yapıyor ) son güne kadar çalıştım , artık ne zaman tuttu Allah bilir neler yaptığımı , ne şekilleree girdiğimi önceki sayfalarda bulabilirsin , çok rezildim yaaa

hiçde rezil değildin..sayende kilo vermeye bile başladım

kızlar size bişey danışcam dedim ya hani soğan kürü yapınca ilk ay değil ondan sonraki ay belli oluyomoş diye sizce adetim bitince ne olur ne olmaz bi test yapayım mı ne dersiniz

canlarım benim bu hamiş kalma yöntemim çoooooookkkk eskilerde harem de cariyelerin kullandığı bir yöntemmiş, yani aslı astarı vra, uygulayın derim, test edildi , onaylandı, e tbbi cariyeeler padişahtan bir şehzade için neler yapmaz ki dimi, yastık belin altına konulaaaaa, popolar havaya kaldırılaaaa, ellerle belden destek verip, titrete titrete, sallaya sallaya, bir bir hamiş kalınaaaaaaaa

hadi bakalım popolar havayaaa

ne güzel anlattının öyle

Son düzenleme:

maş. maş.. örnek olsun bize cnım..

kızlar size bişey danışcam dedim ya hani soğan kürü yapınca ilk ay değil ondan sonraki ay belli oluyomoş diye sizce adetim bitince ne olur ne olmaz bi test yapayım mı ne dersiniz

gebelik testimi yok canım öle değildir o.mesela soğan kürü yaptığın ay değil ondan sonraki ay faydası oluyomuş gebelik için.belki sen yanlış anlamıştırsın canım.normal edet olup gebe kalandamı varmış.bismillahirrahmanirrahim daha neler duycaz valla.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…