- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.961
ay canım aynen benimde 3. denenem... bendede gariplikler var da ama olmassa umutlanmakta istemiyrum. beklentiği yüksek tutmak istemiyorum. en çok uyku sorunum var. kafamı koysam uyucam.. hatta dün iş çıkışı eve gittim uyumuş kalmışım... ve bir kaç damla kan gördüm cumtesi günü.. gaz çok, bomba gibiyim . neden artık bilmiyorum...
inşallah cnm aynı gün gzel haberleri veririzz
dombradee sana birşey sorsam ya senin yumurtlama zamanın neydi ve pozitifi yumutlamandan ne kadar sonra gördün ya ben bi hamileden bunların cevabını duymak istiyom
inşallahh yazarız canım..Allah iyiliğini versin... inş. gerçektende yazarsın/yazarız
yaaaa eşşeksin senyemin ediyorum kalp atışım arttı hiç beklenmedik anda hamiş çıktı dedim.küs deli ne olcak
tamam gülüm kolay gelsin.. bende birazdan çıkarım heralde.. yap ama ticketinı muhakkak
hadi inş. kırmızılar gelmezse hemen, test yapmam gibi geliyo... 5-6 gün test için beklemem lazım...
hadi inş. kırmızılar gelmezse hemen, test yapmam gibi geliyo... 5-6 gün test için beklemem lazım...
hemen cevaplıyım kuşum, haziran 16 yumurtlama günümdü ve idrarda poztifi adetimden 4 gün sonra gördüm sayılır, aslında bat 28 hazirandı ama ben psikolıjik gecikme olur diye 1 temmuz bat yazmıştım,geçen aylar öyle olmuştu çünkü. ama ben sadece yumurtlmada çalışma yapmadım, adetim bitti 8. gün, ben 10. günden itibaren gün aşırı bazen sabaha karşı ( çünkü erkeğin spermler tavan yapıyor ) son güne kadar çalıştım , artık ne zaman tuttu Allah bilirneler yaptığımı , ne şekilleree girdiğimi önceki sayfalarda bulabilirsin , çok rezildim yaaa
hiçde rezil değildin..sayende kilo vermeye bile başladım
aaa süpermiş vallahi popişleri sallamaktan , titretmekten dimivallahi canım uygula, senin de az kaldı dimi bata, hadi bakalım hamiş fırtınasını koparalım bu topikte inşallah canlar
aaa süpermiş vallahi popişleri sallamaktan , titretmekten dimivallahi canım uygula, senin de az kaldı dimi bata, hadi bakalım hamiş fırtınasını koparalım bu topikte inşallah canlar
canlarım benim bu hamiş kalma yöntemim çoooooookkkk eskilerde harem de cariyelerin kullandığı bir yöntemmiş, yani aslı astarı vra, uygulayın derim, test edildi , onaylandı,e tbbi cariyeeler padişahtan bir şehzade için neler yapmaz ki dimi, yastık belin altına konulaaaaa, popolar havaya kaldırılaaaa, ellerle belden destek verip, titrete titrete, sallaya sallaya, bir bir hamiş kalınaaaaaaaa
canlarım benim bu hamiş kalma yöntemim çoooooookkkk eskilerde harem de cariyelerin kullandığı bir yöntemmiş, yani aslı astarı vra, uygulayın derim, test edildi , onaylandı,e tbbi cariyeeler padişahtan bir şehzade için neler yapmaz ki dimi, yastık belin altına konulaaaaa, popolar havaya kaldırılaaaa, ellerle belden destek verip, titrete titrete, sallaya sallaya, bir bir hamiş kalınaaaaaaaa
çağır canım çağır gelsin bebiişşşşş
kızlar size bişey danışcam dedim ya hani soğan kürü yapınca ilk ay değil ondan sonraki ay belli oluyomoş diye sizce adetim bitince ne olur ne olmaz bi test yapayım mı ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?