- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.981
aaa süpermiş vallahi popişleri sallamaktan , titretmekten dimivallahi canım uygula, senin de az kaldı dimi bata, hadi bakalım hamiş fırtınasını koparalım bu topikte inşallah canlar
kızlar ben çıkıyorum şimdi kuaföre geçicip bir fön falan çektiricem ordanda düğüne.
öpüyorum hepinizi.sabah görüşürüz canlarım
ne yaptın canım ya bizde bilelim..
kızlar ben çıkıyorum şimdi kuaföre geçicip bir fön falan çektiricem ordanda düğüne.
efsuncum bol bol oyna canım hazır reglken
ebruli ee anlat kuzum yarın sabah ilk idrarda testi yapıcakmısın yoksa beklicekmisin??
kızlarrrr yaaa bizm burda yemekhanede abla var 41 yaşında 4 çocugu var...2 aydır hastalanmamış.bende dedimki test yap belki hamileisndir..oda yapmış test kopkoyu 2 çizgi çıktı diyorr..oturmuş ağlıyorr ben istemiyorum diyeeolayı gördünüz mü kızlarr
gebelik testimi yok canım öle değildir o.mesela soğan kürü yaptığın ay değil ondan sonraki ay faydası oluyomuş gebelik için.belki sen yanlış anlamıştırsın canım.normal edet olup gebe kalandamı varmış.bismillahirrahmanirrahim daha neler duycaz valla.:)
kızlarrrr yaaa bizm burda yemekhanede abla var 41 yaşında 4 çocugu var...2 aydır hastalanmamış.bende dedimki test yap belki hamileisndir..oda yapmış test kopkoyu 2 çizgi çıktı diyorr..oturmuş ağlıyorr ben istemiyorum diyeeolayı gördünüz mü kızlarr
aeamgin sen yanlış duymussun canım öyle bişi yok..
burda okudum forumlarda uyguladığım ay adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim yazıyodu
yok ya açık açık anlatıyodu özellikle iyice okudum çünkü ilk defa yapıcağım için soğan kürünü dikkatli dikkatli okudum
canım belki yerleşme kanamasıdır..onu regl sanmıstır ve o şekilde diğer regli gecikincede test yapmıstır ve çıkmıstır..
yok ya açık açık anlatıyodu özellikle iyice okudum çünkü ilk defa yapıcağım için soğan kürünü dikkatli dikkatli okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?