- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.001
taliha aldırıcam diyomu peki kadın..
dedimki eşine söledin mi yok o hemen aldır kesin der diyor.dedim yarın hemen bi doktora git bakalım dedim..kız kadın 41 adam 53 yaşındaymış bu yaştan sonraa kabul ederler mi bilmiyorum aldırırım heralde diyor...
dedimki eşine söledin mi yok o hemen aldır kesin der diyor.dedim yarın hemen bi doktora git bakalım dedim..kız kadın 41 adam 53 yaşındaymış bu yaştan sonraa kabul ederler mi bilmiyorum aldırırım heralde diyor...
adam etmez ama kadın onu aldırıcanı bildigi için ağlıyo yazık..kadına üzüldüm ama eşinden nefret ettim(
kocasına güvenmeyen kadınlar ilaç içsin arkadaşş ben niye üzülüyorum..bebeğe üzülüyorum..
Kızlar ya birazcık üretimde gezeyim dedim işçilerin yanına gideyim dedim hay gitmez olaydım.asya falanca hamileymiş kısım 5 yıl olcak sende niye yok20 yaşındaki kıs benle dalga geçiyo erkek doğurda ben evlenirim artık.offfffffffffffffffff ya inanın bana bunalıyom ya.çocuğumun olmamasına allahtan deyip bi şekilde sabrediyomda bunlara sabredemiyom ya.görümcemde tutmuş kıs bende diğerleri gibi sorayım bari gerçekten korunuyonuzmu yoksa olmuyomu diyo?ölürmüsün öldürürmüsün? rabbim duy seslerini beni ne kadar üzdüklerini de hayırlısıyla gönder bebeğimi
Kızlar ya birazcık üretimde gezeyim dedim işçilerin yanına gideyim dedim hay gitmez olaydım.asya falanca hamileymiş kısım 5 yıl olcak sende niye yok20 yaşındaki kıs benle dalga geçiyo erkek doğurda ben evlenirim artık.offfffffffffffffffff ya inanın bana bunalıyom ya.çocuğumun olmamasına allahtan deyip bi şekilde sabrediyomda bunlara sabredemiyom ya.görümcemde tutmuş kıs bende diğerleri gibi sorayım bari gerçekten korunuyonuzmu yoksa olmuyomu diyo?ölürmüsün öldürürmüsün? rabbim duy seslerini beni ne kadar üzdüklerini de hayırlısıyla gönder bebeğimi
kızlar benim kahve akıntım dün öğleden sonra durdu (2 gün geldi sadece). bugün de renkli bişi gelmedi beyaz-şeffaf bişiler geldi ve sağ kasığımdaki hassaslık (13.günü bugün!) arttı :) merakla beklemedeyim :))) BAT'ım da kesin değil, hahaha :)
kızlar benim kahve akıntım dün öğleden sonra durdu (2 gün geldi sadece). bugün de renkli bişi gelmedi beyaz-şeffaf bişiler geldi ve sağ kasığımdaki hassaslık (13.günü bugün!) arttı :) merakla beklemedeyim :))) BAT'ım da kesin değil, hahaha :)
hey nerede temmuzu hamile adaylarııııııııııı.benim birkaç gündür süren bel ve kasık agrım bugün yok nedense.Belirtiler azaldıkça moralim bozuluyo gğs hassasiyetim başlaadı ama adet sancısı gibiiiiiiiii
inşallah cnm ya bekliyorum.Canım seninki de yerleşme lekesi gibi duruyo ama sen de bekle cnm gününüya bende de bu gün kahve rengi akıntı oldu adet kanaması başlangıcı gibiydi şimdi durdu.adetime daha 9 gün varken oldu.ve ben tam gününde adet olurum hep.hiç düzensizliğim olmaz.aklıma yerleşme kanaması olabilirmiki diye geliyor ama umutlanmakta istemiyorum.senin adetin biteli ne kadar zaman oldu canım ?
o belirtilere ben hiç inanmıyorum artık zaten cnm :)
adet belirtileriyle aynı oluyor diyorlar sanırım ayırd etmek zor.hamilesindir inşallah..
inşallah cnm ya bekliyorum.Canım seninki de yerleşme lekesi gibi duruyo ama sen de bekle cnm gününü
kızlar yeni biş günü daha günaydınlar hadi gelin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?