Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

günaydın yeni hamile haberleri yok değilmi benmi sayfaları atladım ?

yok canım maalesef işler durgun bugünlerde bide ben sabah sabah erken gebelik testi kocaman bir negatif gördüm çok şükür başka bişi görsem şaşardım saten:) neyse hayırlısı artık.ümit etmem hataydı saten.inşallah bakalım sizin sonuçlar pozitif olur

bur_mus canım seninle bat ımız aynı sayılır.nasılsın bakalım ümitlimisin kendinden.ben değilim maalesef

ayy ne bileyim asyacim valla hic anlamiyorum kendimden biara goguslerim acidi ama normalde regle yakin 3 gun kala falan aciodu simdi 3 gun once basladi bi o var baskada bisi yok diger kizlarda kahverengi akinti falan geliomus ya bende bole belirtiler hic olmadi :) umarim vardir canim yaaa cok istiyoruz hepimiz rabbim cok bekletmesin insallah :) sende varmi peki belirti :)

:))
bir marka var ben onda ne zaman yapsam silik çizgi görüyorum istersen yap azda olsa seviniyo nsan :))
temmuzun ilk günlerinde batı olan çoktu ses yok kimseden.senin bat nezamandı erken yaptın galiba testi.

kızlar benim bat 18i filan. son iki ayda hemen kanamam geldiği için adetlerim karışmıştı. bu ay gelmedi. normale döndü diye umuyorum ve 18i diyorum.
ama 8inde tatile gidiyoruz ve iki üç hafta yokum. döndüğümde haberi veririm. öpüyorum sizleri. inşallah döndüğümde kendim dahil bol bol hamile haberi alırım

:))
bir marka var ben onda ne zaman yapsam silik çizgi görüyorum istersen yap azda olsa seviniyo nsan :))
temmuzun ilk günlerinde batı olan çoktu ses yok kimseden.senin bat nezamandı erken yaptın galiba testi.

canım valla benim pek de düzenli sayılmaz 10-12 arası olmam lasım ayın 25 ve 26 sında ovulasyonda çift çizgiyi gördüm bu durumda 28 inde çatlamışımdır üzerine 14 koyarsak temmuzun 12 ne denk geliyo sanırım valla hesap kitap kafayı yicem sonunda.ve bugün test yaptım bişi çıkmadı.hangi marka kıs o öyle insanı hep hamile gösteriyo

daha varmış gününde veya günün geçince yap testi erken yapıp moralini bozmasaydın keşke.
labogoick diye bir test çoğu kişiyide yanıltmış zaten netten araştırdım biraz.hatta geçen adetten hemen sonra yaptım gene silik çizgi çıktı

kızenlarrr günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinizeee...durumlar nasıll..benim çenemde kocaman sivilce çıktı yaaaaa hastalanıcam galiba ben

günaydın kızlarrr... hala yeni bi hamiş haberi yok sanırımm... benim lekenme durdu. beyaz geliyo su ara. ilacı lekenmem arttıgı icin kesin adet geldi die kullanmadım. ama adet de gelmedi.. beklemelerdeyim kırmızıları.. hayırlısı artık...

ya bu adetine 7 gün varken öğrenenler nasıl öğreniyo.neyse çok üzülmicem demiştim üzülmicem.demekki zamanı değilmiş.hem testin üstünde ilişkiden 8 gün sonra %99 doğru diyo ama bende olsa çıkardı dedim attım bi köşeye sağlık olsun

kızenlarrr günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinizeee...durumlar nasıll..benim çenemde kocaman sivilce çıktı yaaaaa hastalanıcam galiba ben

sivilcen seni kandırıyodur belki kork diye:) inşallah öyledirde bebeğin seninledir.ya artık hamile haberleri duyalım ya çok duruldu

Ay amin canim yaaaa

bir gelse ahhhh bir gelse yavrucugum

yok ama takmamaya calisiyorum artik!

gelirse gelir gelmezse hayirlisi olsun......ama tabi insan burukluk yasiyor

inşallah kalırsın en kısa zamnda.... öle güzel yazmışsın ki içtennn duramadımmm yazıyım dedim allah büyüktürr inş.. hayırlısıyla olurr...

Arkadaşlar benim adetim 9 gün gectii.. Normalde günü gününe olurum..hatta pko luyum.. gecince merak ettimde..Ama korunuyoduk sizce hamile olabilirmiyim .. kasıklarımda ağrı var uyku hep var ztn.. İstemiyo değilim.. olursa sevinirimde.. 1 yıldır evliyiz..
Şimdi diiceksinizki bu kadar şeyin varken nasıl hamile olabilirsin ama ne bilim gecince.. :S

günaydın canlar

asyacım benim de 2 gün gecikti yumurtlamam benim adet de normalde 12 ama 14 olacak o zaman büyük ihtimalle

geçen ay bende kullanmıştım canım bu markayı ama bende negatif demişti doğruydu yani. şanslıymışım o zaman

hayirli cumalar tatlim :) umutsuzluk yok dicem ama bende senin gibiyim insallah hastalanmayiz(

test yapsana güzelim.

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrr, Hayırlı cumalar... Nasılsınız, iyisiniz inşallah? Asyacım 2 gün kala yap testi bence en erken, göstermeyebilir erken gebelik testi bile olsa, moralini bozma.. Ebru naptı daha gelmedi dimi? Bugün güzel haberler gelir inşallah haftasonuna bol hamişli girsek ne güzel olur

test yapsana güzelim.

Yapıcam zatenn...eczanelerin açılmasını bekliyorum.. bi ara düşündük sonra tekrar korunmaya başladık... şimdi önümüzdeki aydan itibaren kesin olarak düşünmeye karar vermiştik.... bebek için.. Olursa ne güzel olur :)):. ama belirtim yok öyle ümitlide değilim pkolu olduğumdan... Ben hep takip ediyorum buraları.. umarım herkesin bebek hayali gercek olur .. Dualarım bütün isteyenler için.. inşallah diyelim..

ben bu markayı tam 4 kere kullandım hepsinde silik çizgi çıktı

onu bende anlamıyorum ama sanırım adet döngüsü ilede alakalı 30 günde yada daha uzun arayla oluyorsan erken öğrenebiliyosun sanırım.görümcem 30 günde 1 olur 3 çocuğu var hepsini 5 gün önceden öğrenmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…