- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.021
günaydın yeni hamile haberleri yok değilmi benmi sayfaları atladım ?
bur_mus canım seninle bat ımız aynı sayılır.nasılsın bakalım ümitlimisin kendinden.ben değilim maalesef
yok canım maalesef işler durgun bugünlerdebide ben sabah sabah erken gebelik testi kocaman bir negatif gördüm çok şükür başka bişi görsem şaşardım saten:) neyse hayırlısı artık.ümit etmem hataydı saten.inşallah bakalım sizin sonuçlar pozitif olur
:))
bir marka var ben onda ne zaman yapsam silik çizgi görüyorum istersen yap azda olsa seviniyo nsan :))
temmuzun ilk günlerinde batı olan çoktu ses yok kimseden.senin bat nezamandı erken yaptın galiba testi.
canım valla benim pek de düzenli sayılmaz 10-12 arası olmam lasım ayın 25 ve 26 sında ovulasyonda çift çizgiyi gördüm bu durumda 28 inde çatlamışımdır üzerine 14 koyarsak temmuzun 12 ne denk geliyo sanırım valla hesap kitap kafayı yicem sonunda.ve bugün test yaptım bişi çıkmadı.hangi marka kıs o öyle insanı hep hamile gösteriyo
daha varmış gününde veya günün geçince yap testi erken yapıp moralini bozmasaydın keşke.
labogoick diye bir test çoğu kişiyide yanıltmış zaten netten araştırdım biraz.hatta geçen adetten hemen sonra yaptım gene silik çizgi çıktı
kızenlarrr günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinizeee...durumlar nasıll..benim çenemde kocaman sivilce çıktı yaaaaa hastalanıcam galiba ben
Ay amin canim yaaaa
bir gelse ahhhh bir gelse yavrucugum
yok ama takmamaya calisiyorum artik!
gelirse gelir gelmezse hayirlisi olsun......ama tabi insan burukluk yasiyor
canım valla benim pek de düzenli sayılmaz 10-12 arası olmam lasım ayın 25 ve 26 sında ovulasyonda çift çizgiyi gördüm bu durumda 28 inde çatlamışımdır üzerine 14 koyarsak temmuzun 12 ne denk geliyo sanırım valla hesap kitap kafayı yicem sonunda.ve bugün test yaptım bişi çıkmadı.hangi marka kıs o öyle insanı hep hamile gösteriyo
daha varmış gününde veya günün geçince yap testi erken yapıp moralini bozmasaydın keşke.
labogoick diye bir test çoğu kişiyide yanıltmış zaten netten araştırdım biraz.hatta geçen adetten hemen sonra yaptım gene silik çizgi çıktı
kızenlarrr günaydın hayırlı cumalar diliyorum hepinizeee...durumlar nasıll..benim çenemde kocaman sivilce çıktı yaaaaa hastalanıcam galiba ben
Arkadaşlar benim adetim 9 gün gectii.. Normalde günü gününe olurum..hatta pko luyum.. gecince merak ettimde..Ama korunuyoduk sizce hamile olabilirmiyim .. kasıklarımda ağrı var uyku hep var ztn.. İstemiyo değilim.. olursa sevinirimde.. 1 yıldır evliyiz..
Şimdi diiceksinizki bu kadar şeyin varken nasıl hamile olabilirsin ama ne bilim gecince.. :S
ya bu adetine 7 gün varken öğrenenler nasıl öğreniyo.neyse çok üzülmicem demiştim üzülmicem.demekki zamanı değilmiş.hem testin üstünde ilişkiden 8 gün sonra %99 doğru diyo amabende olsa çıkardı dedim attım bi köşeye sağlık olsun
benim 6 günüm varr kızlarrr
test yapsana güzelim.
günaydın canlar
asyacım benim de 2 gün gecikti yumurtlamam benim adet de normalde 12 ama 14 olacak o zaman büyük ihtimalle
geçen ay bende kullanmıştım canım bu markayı ama bende negatif demişti doğruydu yani. şanslıymışım o zaman
ya bu adetine 7 gün varken öğrenenler nasıl öğreniyo.neyse çok üzülmicem demiştim üzülmicem.demekki zamanı değilmiş.hem testin üstünde ilişkiden 8 gün sonra %99 doğru diyo amabende olsa çıkardı dedim attım bi köşeye sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?