- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.041
gunaydın hayırlı cumalar guzel kk nın guzel kızçeleri nasılsınız ne var ne yok bakim
gunaydın hayırlı cumalar guzel kk nın guzel kızçeleri nasılsınız ne var ne yok bakim[/QU
günaydın canımmmm..benim çenemde kocaman sivilce çıktı hatsalnıcam kesin daha 6 günüm var
benim 6 günüm varr kızlarrr
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrr, Hayırlı cumalar... Nasılsınız, iyisiniz inşallah? Asyacım 2 gün kala yap testi bence en erken, göstermeyebilir erken gebelik testi bile olsa, moralini bozma.. Ebru naptı daha gelmedi dimi? Bugün güzel haberler gelir inşallah haftasonuna bol hamişli girsek ne güzel olur
kızz naptın var mı bi gelişme test yaptınmı merak ettim seniiiii
günaydın güzeller.
hayırlı cumalar hepinize.bu gün son iş günüm sonra tatil 2 hafta kadar.
umutsuz kelebeğimmmm sana dobrabre yi hatırlatmak istiyorum o da çoookk ümitsiz di ama ne oldu sonuççinşallahhhh seninde öyle olacak, daha 1 hafta var nerdeyse, haftaya güzel haberini alalım inşallah
gunaydın hayırlı cumalar guzel kk nın guzel kızçeleri nasılsınız ne var ne yok bakim[/QU
günaydın canımmmm..benim çenemde kocaman sivilce çıktı hatsalnıcam kesin daha 6 günüm var
inş.olmazsın cnm benimde ağrılarım azaldı iyice bende inş.olmam bugun olmam lazım hayırlısı artık tatlım
yok kız yapmadım hala olmadım beklemedeyim :)
Ayyy hadi inşallahhh olmucaksınnn heyecanla bekliyorumm
inş.olmazsın cnm benimde ağrılarım azaldı iyice bende inş.olmam bugun olmam lazım hayırlısı artık tatlım
inşşallah kızzz hadi bakalım
günaydın güzeller.
hayırlı cumalar hepinize.bu gün son iş günüm sonra tatil 2 hafta kadar.
inşallahhh yaaa bu sefer tutsunnn..ilaç içe içe bi hal oldum
Hayırlı Cumalar arkadaşlar. ve günaydınlar.... nasılsınız bakalım. ya neden hamiş haberi gelmiyor. millet tatile mi gitti yoksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?