- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.061
hayırlı cumalar cnm evet haberler gelmiyor durgunlaştı topik inş.ben vericem müjdeli haberi Allah ım nasip ederse
hayırlı cumalar kardeşlerrrr ayrıca günaydın da :)
yeni hanişimiz var hayırlı olur inş :))
darısı taliha ve ebrulinin başına sonra da bize inş :))
hayırlı cumalar kardeşlerrrr ayrıca günaydın da :)
yeni hanişimiz var hayırlı olur inş :))
darısı taliha ve ebrulinin başına sonra da bize inş :))
Kızlarrrrrrrrr günaydın size kötü bi haberim var şeytanı tutamadım her yer gözüme kırmızı gözüküyor çok üzgünüm bu ay ağustosa kaçtı ramazandan dolayı eylülde tutarım belki hayırlısı artık şimdi çıkmam lazım bunu yazmaya geldim gidiyorum
enabe senmisinnn kızzzz hayırlııı olsunnn canım benim inşallahhhhh canım.
Kızlarrrrrrrrr günaydın size kötü bi haberim var şeytanı tutamadım her yer gözüme kırmızı gözüküyor çok üzgünüm bu ay ağustosa kaçtı ramazandan dolayı eylülde tutarım belki hayırlısı artık şimdi çıkmam lazım bunu yazmaya geldim gidiyorum
yok be yavrucum yazım hatası oldu sanırım ama inş dua yerine geçer :) Allah mı söyletti ne, belki bende hz meryem gibi erkek eli değmeden hamile kalırımenabe senmi hamilesin kuzummm
durum ne senin. hamiş belirtileri varmı (gerçi herkezde de farklıymışta)... Allah'ın izni ile inş. sen "hamişim" haberi vereceksin.
ben ne yapacağım ki???
bekliyorum cnm bugun olmam lazım dun sol kasığımda ve belimde ağrı vardı bugunde sağ kasığıma geçti ama çok az ağrıyor karnım şiş vaziyette sende nasıl durumlar?inşhamile haberini veririz
kız ben hamile değilim bee :))))
dombrabra hamile ya onu diyorum yanlış mı gördüm yoksa..
benim daha bat a iki hafta var, ayrıca dün ve önceki gün muhteml yumrutalam günlerimde ama kocişle bir araya gelmedik bilebu ayki ümidim söndü artık.. nasip ramazana he he
Test negatif çıktı.. Neyse hayırlısı olsun ... :)
gunaydın hayırlı cumalar efsunum ohh bol bol dinlen kuzum tatilin tadını çıkart
canımmmmm bugün senin gününmüş yaagez toz dinlen eğlen düğün nasıldı kurtları döktünmüü
döktüm kuzum dökmem miben şimdiden tatil havasına girdim var ya
bekliyorum cnm bugun olmam lazım dun sol kasığımda ve belimde ağrı vardı bugunde sağ kasığıma geçti ama çok az ağrıyor karnım şiş vaziyette sende nasıl durumlar?inşhamile haberini veririz
sen çok yaşa yaa :) işte böyle olumlu olmamız lazım :)) bu arda kardeş nekadarlık evlisin sen de ticket yapsana bizim gibi görelim ne kadardır bebek istediğini...
KAMUOYU DUYUSURU
KIZLAR HAMİLE LİSTESİNİ YANLIŞ GÖRÜP GAZA GELMİŞİM KUSURA BAKMAYIN YENİ HAMİLE VAR SANDIM ORTALIĞI KARIŞTIRDIM İKİ DAKLİKİADA
VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ TÜM KANUOYUNDAN ÖZÜR DİLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?