Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hayırlı cumalar cnm evet haberler gelmiyor durgunlaştı topik inş.ben vericem müjdeli haberi Allah ım nasip ederse

durum ne senin. hamiş belirtileri varmı (gerçi herkezde de farklıymışta)... Allah'ın izni ile inş. sen "hamişim" haberi vereceksin.

ben ne yapacağım ki???

Kızlarrrrrrrrr günaydın size kötü bi haberim var şeytanı tutamadım her yer gözüme kırmızı gözüküyor çok üzgünüm bu ay ağustosa kaçtı ramazandan dolayı eylülde tutarım belki hayırlısı artık şimdi çıkmam lazım bunu yazmaya geldim gidiyorum

arkadaşlar bombrabra nasıl kalmış peki, yanına onları da yazalım lütfen.. birşey kullanmışmı ne kadar zaman sonra olmuş gibi

bende seni soracaktım. üzüldüm ya... hayırlısı olsun... inş. ağustos eylül gibi bebişin gelir... umutsuzluk yok canım benim..

enabe senmisinnn kızzzz hayırlııı olsunnn canım benim inşallahhhhh canım.

kız ben hamile değilim bee :))))
dombrabra hamile ya onu diyorum yanlış mı gördüm yoksa..
benim daha bat a iki hafta var, ayrıca dün ve önceki gün muhteml yumrutalam günlerimde ama kocişle bir araya gelmedik bile bu ayki ümidim söndü artık.. nasip ramazana he he

gunaydın cnm hayırlısı böyleymiş üzülme nolur inş.hayırlı bir zamanda gelir bebişin Allah ım yardmcımız olsun.

canım üzülme lütfen sıkma canını, vakti gelmemiş henüz demekki.. boşver biraz kafanı boşaltmış olursun düşünmezsin hayırlısı diyelim olur inşallahhhhhh tez zamanda sen de biz de bebişlerimize kavuşuruzzz

enabe senmi hamilesin kuzummm
yok be yavrucum yazım hatası oldu sanırım ama inş dua yerine geçer :) Allah mı söyletti ne, belki bende hz meryem gibi erkek eli değmeden hamile kalırım kocamla dün tartıştık da tam yumurtlama günü döndük sırtımızı uyuduk
enabe senmisinnn kızzzz hayırlııı olsunnn canım benim inşallahhhhh canım.

bu arada taliham nasıl olmuş ticketın

durum ne senin. hamiş belirtileri varmı (gerçi herkezde de farklıymışta)... Allah'ın izni ile inş. sen "hamişim" haberi vereceksin.

ben ne yapacağım ki???

bekliyorum cnm bugun olmam lazım dun sol kasığımda ve belimde ağrı vardı bugunde sağ kasığıma geçti ama çok az ağrıyor karnım şiş vaziyette sende nasıl durumlar?inş hamile haberini veririz

bekliyorum cnm bugun olmam lazım dun sol kasığımda ve belimde ağrı vardı bugunde sağ kasığıma geçti ama çok az ağrıyor karnım şiş vaziyette sende nasıl durumlar?inş hamile haberini veririz

ebruli şekerim kasık ağrısı hem adetin hem de hamilelğin havercisi olabilir... inş seninki güzel olanınındır:))
ben de geçen ay tam yumurtlama gününü tutturmuştum sonra adet yaklaşınca kasık ağrılarım başladı dedim tamam oldu bu iş.. önce sol taraftaydı son sağ tarafada geçti anladım ki bebek değil... hastalandım sonra zaten ( yani bebek olsa bir tarafa ağrır diye düşünmüştüm, çünkü bi tarafata oluşmaya başlayacak ama ağrı iki tarafı da gezince dedim yumurtalıklar atmaya çalışıyor bu onun sancısı ve öyle de çıktı (

ama herkesin ki ayrı olur sen kötü düüşünme fakat herşeye de hazırlıklı ol, sonra dan üzülmemen için kuzum..

taliha hayırlı olsun falan yazınca öyle sandım cnm.evet hamile dombrabra olsun cnm nasip kısmet artık

Test negatif çıktı.. Neyse hayırlısı olsun ... :)

sen çok yaşa yaa :) işte böyle olumlu olmamız lazım :)) bu arda kardeş nekadarlık evlisin sen de ticket yapsana bizim gibi görelim ne kadardır bebek istediğini...

KAMUOYU DUYUSURU
KIZLAR HAMİLE LİSTESİNİ YANLIŞ GÖRÜP GAZA GELMİŞİM KUSURA BAKMAYIN YENİ HAMİLE VAR SANDIM ORTALIĞI KARIŞTIRDIM İKİ DAKLİKİADA
VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ TÜM KANUOYUNDAN ÖZÜR DİLİYORUM

gunaydın hayırlı cumalar efsunum ohh bol bol dinlen kuzum tatilin tadını çıkart

inşallah canım ya.sen ne zaman yapacaksın test.bence pzt falan yap.

canımmmmm bugün senin gününmüş yaa gez toz dinlen eğlen düğün nasıldı kurtları döktünmüü
döktüm kuzum dökmem mi ben şimdiden tatil havasına girdim var ya

canım hayırlısı olsun bizlerde aynı durumdayız umudumuzu kaybetmemeye çalışalım iyi düşünelim iyi olsun

benim bata daha var.. bekliyorum artık. (boş boş değil tabi) yumurtlama gününe felan bakmadık zaten. nasip artık..

özledim bebişimi. inş. gelir annesine babasına.. ve bana sağlık verirrr. sanki bebişim gelirse astımımı geçircekmiş gibi geliyor...

inş. senin içinde hamiş belirtileridir onlar...

varya anında karıştı ortalık kim hamile diye.sabırsızlıkla hamile haberi bekliyoruz ya ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…