- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.081
sen çok yaşa yaa :) işte böyle olumlu olmamız lazım :)) bu arda kardeş nekadarlık evlisin sen de ticket yapsana bizim gibi görelim ne kadardır bebek istediğini...
KAMUOYU DUYUSURU
KIZLAR HAMİLE LİSTESİNİ YANLIŞ GÖRÜP GAZA GELMİŞİM KUSURA BAKMAYIN YENİ HAMİLE VAR SANDIM ORTALIĞI KARIŞTIRDIM İKİ DAKLİKİADA
VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ TÜM KANUOYUNDAN ÖZÜR DİLİYORUM
ebruli şekerim kasık ağrısı hem adetin hem de hamilelğin havercisi olabilir... inş seninki güzel olanınındır:))
ben de geçen ay tam yumurtlama gününü tutturmuştum sonra adet yaklaşınca kasık ağrılarım başladı dedim tamam oldu bu iş.. önce sol taraftaydı son sağ tarafada geçti anladım ki bebek değil... hastalandım sonra zaten( yani bebek olsa bir tarafa ağrır diye düşünmüştüm, çünkü bi tarafata oluşmaya başlayacak ama ağrı iki tarafı da gezince dedim yumurtalıklar atmaya çalışıyor bu onun sancısı ve öyle de çıktı (
ama herkesin ki ayrı olur sen kötü düüşünme fakat herşeye de hazırlıklı ol, sonra dan üzülmemen için kuzum..
hahahaha olsun olsun topic bi hareketlendi iyi oldu
inşallah canım ya.sen ne zaman yapacaksın test.bence pzt falan yap.
canım hayırlısı olsun bizlerde aynı durumdayız umudumuzu kaybetmemeye çalışalım iyi düşünelim iyi olsun
hahahaha olsun olsun topic bi hareketlendi iyi oldu
benim bata daha var.. bekliyorum artık. (boş boş değil tabi) yumurtlama gününe felan bakmadık zaten. nasip artık..
özledim bebişimi. inş. gelir annesine babasına.. ve bana sağlık verirrr. sanki bebişim gelirse astımımı geçircekmiş gibi geliyor...
inş. senin içinde hamiş belirtileridir onlar...
inş.kuzummm özledik gerçekten çokk bebeğin gelirse şifan olur inş.cnm
ebrulii bebeemm sende ticket yap be güzelim be görelim yılını ayını he olma mıı:)))
ebrulii bebeemm sende ticket yap be güzelim be görelim yılını ayını he olma mıı:)))
ama nasıl yapıcam anlamamki ben
Canım hadi bana beğen yap bitane nasıl olsa ortalıkta bebek falanda yok öle takılam bari.dün uğraştım ama yapamadım evlilik tarıhim 20.05.2008 yaparsan at bende kopyala yapıştır yapam bakalım olcakmı
http://davf.daisypath.com/PreMp3.png
al gülüm bu linki kontrol panelinden çizelge kutusuna yapıştır sonra kaydet bu kadar. sonra bize birşeyler yaz bakalım
benim ticket gözüküyor demi. ben görüyorumda. neden dedim dersen; senin için o kadar ticket yaptım bi tezahürat yapmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?