Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bu rüyalar bile heyecan katıyo dii mi nasıl bişey bu daha anne olmadan ne kadar da bğlandık bu mucizeye

işte bu yüzden kırmızılar gelinde çok fena yıkılıyoruz bütün ay boyunca kendimizi kandırıyoruz sonra fısssssssss die sönüyoruz

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende 1 yıldır bebek istiyorum daha şeytanın bacağını kıramadım bat 18 nisan daha çok var ama dün birkaç damla lekenmem oldu normalden daha fazla akıntım var hani bebek rahime tutunduğunda bir miktar kanama oluyormuş ya o bumu acaba ?sizde böyle bişey yaşadınızmı?bunlar hamilelik belirtisimidirrrrrrrrrr:):)

adetime 3 gün var. ama umutsuzum. çünkü hem ateşim düşmeye başladı hemde adetime 5-6 gün kala kendimi alttan muayene ettim. rahim ağzı elime geldi. bu demek oluyorki rahim aşağıya iniyor ve bebek yok. İnşallah yanılıyorumdur.

herkese tünaydınlarr yine kimsecikler yok pazar günü nedeniyle herhalde son durumlar ne arkadaşlar test yapan var mııı bnm de gece bel agırm oldu adet olacakmış gibi gerçi erkn ama 6 günüm var çokta agrıdı ama yine de umudum çok az...........

bu arada gocmenkuslar bn de gelişmelerimi takip edyorum olmayınca da olmuyo ama biz ynede adet zamanımıza kadar sabredelim hayırlısı olur inşallah

Kur’anda “Ümitsizlik” kavramı
Kur’an-ı Kerimde “yeis” ve “kunût” ifadeleriyle 15 ayette yeralan ümitsizlik, arzu edilmeyen, reddedilen, yasaklanan bir düşünce ve davranış biçimi olarak ele alınmıştır. Ayrıca 20 ayette Allahın rahmetini ve ahireti ümit “recâ” konusuna yer verilmiştir.

Kuran-ı Kerime göre ümitsizlik ve karamsarlık, insanlığın kötülükler, felâketler ve sıkıntılı durumlarda başvurduğu faydasız ve olumsuz bir tepki mekanizmasıdır.

az önce bu yazıyı oKudum ve paylaşmak istedim .UM UTSUZ OLMAYALIM YARADANIMIZA TEVEKKÜL EDELİM O NEYLERSE GÜZEL EYLERRR

Ümitsizliğin, çaresizliğin, tükenmişliğin, karamsarlığın ilacı güçlü bir iman, sarsılmaz bir tevekkül, Allah’a sonsuz güven, sebeplere sarılıp gayrete devam etmek neticeyi Allahâ havale etmektir.

İman, kişiye ümit, canlılık ve dinamizm verir. İman gücü iradeyi güçlendirir. İman gücü kişiyi motive eder. İmanlı genç en büyük güven kaynağı olan Rabbinden alacağı manevî destekle hareket eder.

Elde edilen geçici olumsuz sonuçlara aldırış etmeden azimli, gayretli ve çalışkan olmak ümidi kamçılayan en önemli faktörlerdendir. Ümit gayreti, gayret de ümidi arttırır. Ümitsizlik yeniliğe ve açılıma engeldir. Ümitsizlik tükenmişliktir.

BUNU DA ÇOK BEĞENDİM CANLARIM BNM ÇIKMAM LZM KUUZENİME GDEECĞİM İNŞALLAH AKŞAMA GÖRÜŞÜRÜZZ

adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var

anlıcanz durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur

merhaba arkadaşlar. elimdeki listeye göre Kelime-i tevhidleri okuyorum (Allah dualarımız kabul etsin).. cuma ebruya, cumartesi asyaya, bu günde inş. bur_mus'a 100 tane okuyacağım. Allah dualarımızı kabul etsin. kimsecikler yok. yarın görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…