- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.461
merhaba arkadaşlar. elimdeki listeye göre Kelime-i tevhidleri okuyorum (Allah dualarımız kabul etsin).. cuma ebruya, cumartesi asyaya, bu günde inş. bur_mus'a 100 tane okuyacağım. Allah dualarımızı kabul etsin. kimsecikler yok. yarın görüşmek üzere...
Bugün adetimi geceli 2 gün oldu inşallah olmam ağrılarım hiç yok denecek kadar az Allah im yardımcımız olsun
cnm bu çok iyi bir gelişme inşallah umdugun olur ah ah darısı başıma bnm de 2 gün geçse hamilyim derim çünkü en fazla 1 gün gecikir
yaa bende öle diyordum.9 gün geciktim.hala olmadım adet ama hamile degilim.çıldırcam.neyse inş sizde öle olmaz
sen kanda baktırdın mı canım
baktırdım canım.6 gün önce bakıldı.negatif.1.20 çıktı..bişey diyim mi hayatımda ilk kez böyle bir gecikme yaşıyorum.inş ciddi bişey degildir...
Âmin CNm Allah razı olsun bende okuyorum sende ne var ne yok ben hala adet olmadim
yaa bende öle diyordum.9 gün geciktim.hala olmadım adet ama hamile degilim.çıldırcam.neyse inş sizde öle olmaz
güzel haber.. inş. hamiş olduğunuda göreceyiz hayırlısıyla... testi nezaman yapacaksn... ben iyiyim noldun uslu uslu batı bekliyorum. gerçi bat'ım sarkabiliyor ya. günü gününe olsaydı sevinirdim geçtiği zaman. geçerse hemen sevinememde. ramazana kadar beklerim ramazandan bir gün önce testleri yaptırırım olmasa...
doktor git bence. önemli birşey yoktur canım. stres yaptıysan çok etkileniyor. hem tekrar test yapar olmassa hapla gelir.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım.ebru hadi gelde güzel haberi ver artık:)
baktırdım canım.6 gün önce bakıldı.negatif.1.20 çıktı..bişey diyim mi hayatımda ilk kez böyle bir gecikme yaşıyorum.inş ciddi bişey degildir...
günaydın arkadaşlar..
asya; rüyamda seni gördüm ben. nasıl gördüğümü tam hatırlamıyorum, yüzünüde hatırlamıyorum. ama seni gördüğüme eminim .
bismillahirrahmanirrahim.nasıl yani kızhayırlara çıksın inşallah canım ya.kıyafet falan renk herhangi bişi hatırlamıyon dimi? sağından solundan bebeğe yorsaydım
emin olmamakla birlikte konu hamilelik ve bebekti. sen yinede bebeğe yor. hem kendine hem bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?