Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

gunaydın kk nın guzelmi guzel kızçeleri nasılsınız bende hala birşey yok beklemedeyim test yapmaktanda korkuyorum nedense cumaya kadar beklemek istiyorum hiç ağrımda yok hayırlısı artık bu arada h.sonuda arkadaşlara okudum dualarımı Allah ım kabul etsin.

canım hamilelikte çok rüya görülürmüş bide tavsiyem hiç yanlız yatma canım mutlaka eşin olsun yanında eşin çalışıyosa kıs kardeşin falan işte yanlız olma.bide doktor işine gelince kanaman falan olmadıysa bence geç değil çünkü benim doktorum adetin 10 gün geçtikten sonra randevu al gel demişti.geçmek kısmet olmadı ama olsun.sen sitres yapıpta yorma kendini canım bişi olmıcak allahın izniyle korkma

Son düzenleme:

hayırlı sabahlar kuzucum hayır olsun aklına kötü şeyler getirme tatlım gör bak herşey guzel olucak bence sen bebeğine birşey olma korkusunu aklına taktın ve ruya gördun gunduz niyetine iyiye yor iyi olsun bence doktor için geç değil tam zamanı Allah ım yardımcın olsun

cnm gunaydın ya korkuyorum test yapmaya acaba biraz daha beklesemmi?

bekle canım bekle çatlat bizi burda ortadan ikiye sabrına hayran kaldım.üzerinden 3 gün geçti daha ne olsun valla bağırcam şimdi ebruuuuuuuu hamileeeeeee diye geçermi günün hiç?

Gunaydın kızlar.nasılsınız hepınıze guzel bol kazançlı bol hamışlı hafta diliyorum.bende bu ay umutluyum inşeallah benimde bebişim olur.hepınıze ugurlar diliyorum.bu arada aranıza yenı katıldım.1 senelık evlıyım hiç gebelık omadı.2 aydı klomen kullanıyorum am bu ay 3 tane yuta bildim anca..

bekle canım bekle çatlat bizi burda ortadan ikiye sabrına hayran kaldım.üzerinden 3 gün geçti daha ne olsun valla bağırcam şimdi ebruuuuuuuu hamileeeeeee diye geçermi günün hiç?

ay napayım cnm ya geçen ay 12 sinde olmuştum ya o nedenle beklemek istiyorum ama hiç 30 gunde bir olmadım 25 gunde olurum bugun alabilirsem yapıcam

gunaydın Sevgimelegim inş. bu ay hamiş haberi verirsin bize Allah ım yardımcın olsun .

Günaydın kızlarrrrrr, cuma günü ve haftasonu ebru asya burmus arkadaşlarım için okudum, Allah kabul etsin... Ebrucuk hadi inşallah güzel haber alıcaz senden, sabırsızlıkla bekliyoruz şeker

Günaydın kızlarrrrrr, cuma günü ve haftasonu ebru asya burmus arkadaşlarım için okudum, Allah kabul etsin... Ebrucuk hadi inşallah güzel haber alıcaz senden, sabırsızlıkla bekliyoruz şeker

günaydınnn yol arkadaşlarımmmmm benimm...hafta sonu hiç giremedim misafirim vardııı (( varmı günü geçen arkadaşlarrr benimde yaklaştııı napıcammm...12 ainw az kaldııı..bugün baya bi akıntım var gögüslerim baya şişti ama agrı çok hafif ve fena gazım var :) ben çok ümitsizim arkadaşlar bu aydan hayırlısı artıkın....

tatlım sıkma canını basit bir rüya, biraz strese girmiş olabilirsin bu çok normall inşallah Allahın izniyle yarın göreceksin keseyi, kaç haftalıkken duyuluyo bilmiyorum ama pıt pıtları da duyarmısın acaba, inşallahhh.. sen şimdi yarına kadar zihnini boşalt dinlen her şey çok güzel olucak

Az kalmış kuzum hakkaten, ümitsiz olma Allahtan hayırlısını isteyelim inşallahh bu ay yüzün güler, güzel haberler verirsin bize test yapmıcaksın dimi, ben bata 4 kala yapmıştım ama yapma tavsiye etmiyorumbeklemek daha güzel sanırım.. bundan sonra günüm geçmeden yapmamaya karar verdim artık

hayırlı sabahlar arkadasım.. bu haftalarda gayet normal boyle rüyalar gormen diye biliyorum. ben de ilk haftalarda sacma sapan gergin rüyalar görüyordum. sen gonlunu ferah tut. doktora gitmek icin de gec falan degil tam vakti. yurt dısında 8 hafta olmadan ultrasona almıyorlar bile. kalp atısı ve keseyi gormek icin o hafta bekleniyor muhakkak. uzme tatlı canını. cok guzel haberlerle geleceksin inş yarın

Son düzenleme:
Canım inşallah öyle olur ne diyelim.doğrusu ben gebelik testi 2 gün önce yaptım negatifti ama olsun.inşallah seninki pozitif olur.bu arada iyice azaldı canım sanırım bat 13 temmuzdu varmı herhangi bir belirtin?

karnım şiş arada belim ağrıyor. başka bir belirtim yok... nasip artık. batım 13 temmuz ama strestende geciktiği oldu. o nedenle haftaya durumum belli olur. inş. bebişim benimledir... adetin geçti herhalde, hemen yapınca çıkmasmış. biraz daha bekle bir daha yap. inş. çift çizgi çıkar

merak etme kötü birşey yoktur. streslisin ondandır canım. ayrıca 10 gün geç değil.

inş. hamiş haberi alacağız senden... dualarımız kabul olsun.

yok canım benim yapmıcammm...gelirse gelir gelmezsede bakarız artık :)

günaydın kızlar nasılsınız koca haftasonu geçti hala bi hamiş haberi gelmedi niye duruldu buralar yaaaaa

günaydın canım iyiyiz ya napalım güzel bi haftasonunun ardırdan köskös iş başı yapmak pek keyifli olmasa da yapcak bişiy yok, her haftabaşının bir sonu var diyip kendimi telkin ediyorum evet bu aralar pek durgun ama güzel haberler gelecek galiba ardarda inşallah, seninde az kaldı sanırım bi güzel haberde sen patlat bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…