Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hayırlısı canım ya. en azından belirtin var.. bende oda yok ..

belirtilere takılmıyacağım bu ay. yoksa hamişlerin belirtilerini yaşıyorum. sonrada hüsran oluyor ...

bat bu hafta olunca pazartesi bana zor gelmedi. ben hiç beklemicem canım persembe ama çarşamba bile yapabilim belki testi.

bat bu hafta olunca pazartesi bana zor gelmedi. ben hiç beklemicem canım persembe ama çarşamba bile yapabilim belki testi.

en taktir ettiğim anne adayı modelisabırsız inşallah sonucun pozitif olur canım hadi ben bu hafta en az 2 tane hamiş ismi duyacağımıza inanıyorum:)

hayırlısı canım ya. en azından belirtin var.. bende oda yok ..

belirtilere takılmıyacağım bu ay. yoksa hamişlerin belirtilerini yaşıyorum. sonrada hüsran oluyor ...

öyle tabii canımm yaaa.hani size burda 40 yaşındaki ablayı anlatmıştım yaaa.. kendi kafasına göre adet söktürücü almışş içiyormuşş..allahım yaaa düşürmek istiyorum diyorr

canım sğol, yok tek yatmıyorum hiç ama niye oldu bilmiyorum, çok kötüydü ama yaaa, resmen karnımda o baskıyı hissettim, kanamam felan yok çok şükür, ağrı da yok, neyse artık, yarın hayırlı haberler alırım inşallah, tüm hamişler , sağol canım moralimi düzelttiğin için

evett canımm yahamileykende dogum yaptıktan sonrada yalnız kalmıcan...al basarmış anne ve çocugu..

sağolun canlarım, yine bir karamsarlık başladı bende, Allahım ben niye böyleyim yaa, hep stres, hep bi karamasarlık, bir iyi şey gelmez mi insanın aklına yawwwww, neyse artık yarını beklesem iyi olacak, rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah

en taktir ettiğim anne adayı modelisabırsız inşallah sonucun pozitif olur canım hadi ben bu hafta en az 2 tane hamiş ismi duyacağımıza inanıyorum:)
Hahahha yap valla tatlımm istiyorsan yap tabii alalım güzel haberlerinizi inan çok istiyorum bunu.. bu hafta beklinti içinde olduğum baya bi kişi var listede hadi bakalım

ahhh ahhhh inşallah bende olurum o hamişlerin içinde sizler gibi

şimdide karnım başladı ağrımaya afedersiniz ama wc ye çıkma problemim var gazım fena napıcam ben ya acayip baskı yapıyor

al basması için yastığın yada yatağın altına bıçak koyarsan düzelirmiş... (bir dönem benimde oluyordu. ama ben cesaret edemedim, deli yatıyorum ayrıca çok rüya görüyorum. Allah korusun rüyamda eşim beni aldattığını felan görsem alır malırım onu diye korktum şahsen )

ayyy çok komiksin canım yaaa neler var yaa,al basması felan, rabbim hayırlısını versin inşallah, ama şu bir gerçek, yarına öğlene kadara stresss içindeyim yaniiiii

ayyy çok komiksin canım yaaa neler var yaa,al basması felan, rabbim hayırlısını versin inşallah, ama şu bir gerçek, yarına öğlene kadara stresss içindeyim yaniiiii

şöyle gül biraz... maş.

korkma düzelir Allah'ın izni ile... benimde korkutuyorlardı rüyamda.. ne atraksiyonlar oluyordu anlatamam. meğerse yapan minicik bir hapmış. doktora sordum ilacı bıraktırdı ve düzeldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…