- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.501
günaydınnn yol arkadaşlarımmmmm benimm...hafta sonu hiç giremedim misafirim vardııı(( varmı günü geçen arkadaşlarrr benimde yaklaştııı napıcammm...12 ainw az kaldııı..bugün baya bi akıntım var gögüslerim baya şişti ama agrı çok hafif ve fena gazım var :) ben çok ümitsizim arkadaşlar bu aydan hayırlısı artıkın....
günaydın canım iyiyiz ya napalım güzel bi haftasonunun ardırdan köskös iş başı yapmak pek keyifli olmasa da yapcak bişiy yok, her haftabaşının bir sonu var diyip kendimi telkin ediyorumevet bu aralar pek durgun ama güzel haberler gelecek galiba ardarda inşallah, seninde az kaldı sanırım bi güzel haberde sen patlat bakalımmm
acayip uykum var gözlerim kapanıyor resmen
bat bu hafta olunca pazartesi bana zor gelmedi.ben hiç beklemicem canım persembe ama çarşamba bile yapabilim belki testi.
hayırlısı canım ya. en azından belirtin var.. bende oda yok..
belirtilere takılmıyacağım bu ay. yoksa hamişlerin belirtilerini yaşıyorum. sonrada hüsran oluyor...
canım hamilelikte çok rüya görülürmüş bide tavsiyem hiç yanlız yatma canım mutlaka eşin olsun yanında eşin çalışıyosa kıs kardeşin falan işte yanlız olma.bide doktor işine gelince kanaman falan olmadıysa bence geç değil çünkü benim doktorum adetin 10 gün geçtikten sonra randevu al gel demişti.geçmek kısmet olmadı ama olsun.sen sitres yapıpta yorma kendini canım bişi olmıcak allahın izniyle korkma
canım sğol, yok tek yatmıyorum hiç ama niye oldu bilmiyorum, çok kötüydü ama yaaa, resmen karnımda o baskıyı hissettim, kanamam felan yok çok şükür, ağrı da yok, neyse artık, yarın hayırlı haberler alırım inşallah, tüm hamişler , sağol canım moralimi düzelttiğin için
bat bu hafta olunca pazartesi bana zor gelmedi.ben hiç beklemicem canım persembe ama çarşamba bile yapabilim belki testi.
tatlım sıkma canını basit bir rüya, biraz strese girmiş olabilirsin bu çok normall inşallah Allahın izniyle yarın göreceksin keseyi, kaç haftalıkken duyuluyo bilmiyorum ama pıt pıtları da duyarmısın acaba, inşallahhh.. sen şimdi yarına kadar zihnini boşalt dinlen her şey çok güzel olucak
sağolun canlarım, yine bir karamsarlık başladı bende, Allahım ben niye böyleyim yaa, hep stres, hep bi karamasarlık, bir iyi şey gelmez mi insanın aklına yawwwww, neyse artık yarını beklesem iyi olacak, rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahhayırlı sabahlar arkadasım.. bu haftalarda gayet normal boyle rüyalar gormen diye biliyorum. ben de ilk haftalarda sacma sapan gergin rüyalar görüyordum. sen gonlunu ferah tut. doktora gitmek icin de gec falan degil tam vakti. yurt dısında 8 hafta olmadan ultrasona almıyorlar bile. kalp atısı ve keseyi gormek icin o hafta bekleniyor muhakkak. uzme tatlı canını. cok guzel haberlerle geleceksin inş yarın
en taktir ettiğim anne adayı modelisabırsız inşallah sonucun pozitif olur canım hadi ben bu hafta en az 2 tane hamiş ismi duyacağımıza inanıyorum:)
Hahahha yap valla tatlımm istiyorsan yap tabiialalım güzel haberlerinizi inan çok istiyorum bunu.. bu hafta beklinti içinde olduğum baya bi kişi var listede hadi bakalım
acayip uykum var gözlerim kapanıyor resmen
en taktir ettiğim anne adayı modelisabırsız inşallah sonucun pozitif olur canım hadi ben bu hafta en az 2 tane hamiş ismi duyacağımıza inanıyorum:)
canım sğol, yok tek yatmıyorum hiç ama niye oldu bilmiyorum, çok kötüydü ama yaaa, resmen karnımda o baskıyı hissettim, kanamam felan yok çok şükür, ağrı da yok, neyse artık, yarın hayırlı haberler alırım inşallah, tüm hamişler , sağol canım moralimi düzelttiğin için
işte bu belirti degil de nedir arkadaş
bol bol duyalım İNŞALLAAAhhh
al basması için yastığın yada yatağın altına bıçak koyarsan düzelirmiş... (bir dönem benimde oluyordu. ama ben cesaret edemedim, deli yatıyorum ayrıca çok rüya görüyorum. Allah korusun rüyamda eşim beni aldattığını felan görsem alır malırım onu diye korktum şahsen)
yaaa inş.belirtidir bugun test yapıcam ama akşama size hemen haber veririm.
merakla bekliyum canm bol bol dua edicem senin için
yaaa inş.belirtidir bugun test yapıcam ama akşama size hemen haber veririm.
ayyy çok komiksin canım yaaaneler var yaa,al basması felan, rabbim hayırlısını versin inşallah, ama şu bir gerçek, yarına öğlene kadara stresss içindeyim yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?