Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

uyusunlar bakalım bende uyumak istiyorum çok cnm sende ne var ne yok

canım biliyorsun 12 sini bekliyorum ben.bugün sarı akıntım var kasıklarımda sancılanma başladı kuyruk sokumumdada başladıı aynı hastalanackmışım gibi hissediyorum işte gece eşimle sohbet ettik baya..ben bu aydanda umutlu değilim dedi :) ben bir daha sperm testi vermeye gidecegim dedi ben kendimden şüpheleniyorum dedi..doktora verdiğimiz test normal degerlerdeydi ama gene yaptırsın bakalımm..duruma göre belki doktor başka şeyler dener olmazsa eger. kısmet hayırlısı canım bekliyorum işte bende de umut yok yani hiç..

benimde gunumde çok ağrım oldu cnm inş.belirtidir eğer adet olursan gidin cnm hayırlısı olsun

benimde gunumde çok ağrım oldu cnm inş.belirtidir eğer adet olursan gidin cnm hayırlısı olsun

slm herkese ebrucum cnaım anladıgım kadarıyla test yapmadın ama yarııın sabah kesin yaaap .Erkenden öğren cnm.Benim gece bile blim adet olacakmısım gibi agrıdı anlamıyorum bu sefer biraz erknci akıntı desen yok denecek kadar .Bu aralar bunalım takılmaamk için kendimi zorluyorum

bn de senden bir gün sonara olacam cnm ama bn de akıntı faln yok ama geceleri özellikle adet olacak gibi blim ve sol kasığım agrıyoo

İyiyiz canım sen nasılsın.biz topic olarak uykudayız işte bakalım herkesler beklemede bu hafta yoğun bir hafta olcak gibime geliyo ama kısmet.bu hafta ilk müjdeli haberi bize kim verecek.

bnde iyiyimm cnm bnm yoğunluğum dewam ediyor ama bgün az bişe dinlenmek istiyorum ewde,akşama kadar yatmak istiyorum bakalım ne kadar yatabilceeeeem

bu hafta ewet kritik haftalara giriyoruz inşallaaah hamiş haberleri gelecek bayram edeceğiz bizde ..

evet cnm yapmadım sabah kendimi ikna edebilirsem yapıcam inş.vardır sede birşeyler hayırlısı olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…