- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.541
alıcam bu akşam sabahta yaparım artık kısmet varsa var yoksada devam çalışmaya
alıcam bu akşam sabahta yaparım artık kısmet varsa var yoksada devam çalışmaya
işte böyle cnm ya senin elle tutlur bir gecilmen va bi kere inşallah da pozitifi görüp kan da baktırmaya gideceksin bizlere çook güzel haberler vereceksin olmasssa da ona göre devam diyeceksiin
işte böyle cnm ya senin elle tutlur bir gecilmen va bi kere inşallah da pozitifi görüp kan da baktırmaya gideceksin bizlere çook güzel haberler vereceksin olmasssa da ona göre devam diyeceksiin
3 gun geçti cnm bugunde afedersin kabızlık problemim var çok fenayım
hani yine yoktur diye yapmak istemiyorum cnm korkuyorum
gittikçe artıyor
bak iddiaya varım bu kız yarın da yapmıcak testi
sıcak ve sıkıcı bir hava var ya... uykumda var. zaten hiç gitmiyor bu aralarbiri yazsın artık hamişim desin yaaa.. işler kesat bir hamiş haberi gelemedi gitti
bak iddiaya varım bu kız yarın da yapmıcak testi
güsel güsel haberler bekliyoruz yarın senden İNŞbenmde karnımda şişlik bel agrısı falan var gögüste şişlik hassasiyet ama bakalım daha bir hafta var bat 'a
yok öle bişey çatlatamaz bizi meraktan
yarın alıcaz İNŞ canm sabahtan hemde
ahaaa bi tane daha belirti
sanki bebişin gelecekmiş gibi his var içimde... inş. doğrudur. yap canım testi ama sabah yap. birşey çıkmazsada üzülme sonucu hemen çıkmayabilirmiş 7-10 gün sonra anca çıkarmış.
merhaba arkadaslar,
benim batım 07 temmuzdu bugun adet oldum ama cok degişik şekilde gece 12 de inanılmaz derecede belim ve kasıklarım agrımaya basladı tamam adet oluyorum dedim hiçbirsey yok cok agrım var biraz vakit gecti kalktım baktım kahverengi lekeler cok az sabah 6 ya kadar cok az kahverengi leke geldi sonra bir saat uyudum idrar testi için bir kapa idrarımı yaptım idrarla birlikte damarlı et parcaları kahverengi parcalar düşük yaptım zananettim hemen kan testi yaptırdım ama sonuc negatif kan testi düşük olduysa eger degeri düşer mi hemen sizce
gögüslerim cevresi kocaman kahverengi yeşil damarlarla doluydu akıntım cok fazla asırıydı günümde ilk defa 2 gün gecmisti düşük yapmıs olabilirmiyim
canım bende geçen ay senin gibiydim ama ben adet olmadan kanda baktırdım yok dedi ertesi günü parça parça düştü belim koptu tuvalete iki büklüm gittim yarım günümü tuvalette sancılar içinde geçirmişimdir ilk defa böyle birşey olmuştu bende senin gibi bebekmi düşürüyoeum diye düşündüm.ama ben o ay rahim filmi çektirmiştim dedimki ondandır heralde.belki seninde ona benzer bir sebebin vardır?
asya nerde çektirdin rahim filmini. sonuç ne çıktı. bende çektircem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?