- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.561
asya nerde çektirdin rahim filmini. sonuç ne çıktı. bende çektircem de
o filmi bende çektirdim :s allahtan kanallar açık çıktı bende..
Canım ben bursada çektirdim jinemed de 400 tl ye çok korkarak gittim.dedim kesin masada kalcam ama açıkcası vicuduma narkozda olmak istemedim o yüzden narkozsuz çektirdim.5 dk sürdü canım ama bunun sadece15-20 sn yüksek bi sancı hissettim oda dayanılamayacak bişi değildi benim için gerisi saten normal muayene gibiydi.valla canım bende sıvıyı 2 kere enjekte etti çünkü bi tarafta hafif tıkanıklık var diğeri açık dedi o enjekteyle birlikte diğer tarafta açıldı.yani çektirmen senin için çok iyi olur belki ufak tıkanıklık vardır ve açılır.yoksada için rahat etmiş oluur.doktor bana korunma 3 ay bebek olması için en yüksek zaman dedi ama ilk ay olmadı.bu ikinci ayım 1-2 gün var adete ama gene negatif gözüküyo.yani hiç korkma git biraz cesaretli ol sonuçta rabbim kısmet ederse meleklerimizi doğurcaz biz dimi ama:)
inş.cnm benim çıkmazsada üzülmem inanki hayırlısı olsun.
bende çektirmiştim biri hafif tıkalı ama açıldı demişti dr
bende çektirmiştim biri hafif tıkalı ama açıldı demişti dr
korkmuyorumda ben devlette olcam. yazmadı doktor bu ay. adetimin 1. günü değil diye.5. günüydü bugün. bir sonraki aya kaldı
tüpler açılınca çocuk olma sansı artıyor diyorlar. siz ne kadar oldu çektireli. ben bu ay çektirseydim bu ay kalırım diye umut ediyordum :)
bu filimden sonra çok kişi hamile kalmış öyle duydum..kısmet işi işte arkadaşlar ben nisanda yaptırmıştım bu filmi hayırlısı bakalım.
canım bende geçen ay senin gibiydim ama ben adet olmadan kanda baktırdım yok dedi ertesi günü parça parça düştü belim koptu tuvalete iki büklüm gittim yarım günümü tuvalette sancılar içinde geçirmişimdir ilk defa böyle birşey olmuştu bende senin gibi bebekmi düşürüyoeum diye düşündüm.ama ben o ay rahim filmi çektirmiştim dedimki ondandır heralde.belki seninde ona benzer bir sebebin vardır?
canım zaten adetliyken çekilmiyo 8. gün çekilmişti benim
korkmuyorumda ben devlette olcam. yazmadı doktor bu ay. adetimin 1. günü değil diye.5. günüydü bugün. bir sonraki aya kaldı
üzülmiyeceksen yarın sabah test sonucunu yaz. diğer arkadaşlar gibi merak içindeyim...
canım zaten adetliyken çekilmiyo 8. gün çekilmişti benim
benim filmden sonra 2. ayım bu ay
benimde 2.ayım kısmet inşallah çok fazla beklemeden gelirler artık
biliyorum zaten o yüzden sinir oluyorum ya. adetten sonra 3 gün içinde çekilmesi lazım. isteseler bana hsg yi yazabilirlerdi. zaten hemen çekilmeyecek. ama yazmadılar bile. direkt öbür aya attılar. adetin 1. günü gel dediler.
sıra mı veriyolar acaba ondan mı acep?:44:
dentur burdasın canım sen ne yaptın haber alamadık sanırım senden yada ben atladım:)
çok teşekkür ederim canım sorduğun için hala beklemedeyim adet olmadım bugün yoğun akntılar başladı ve malesef ki felaket sivilce çıktı bugün yarın adet olurum sanki testte yapmadım korkuyorum çokk bu kaçıncı negatif saymak bile istemiyorum umutsuzum malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?