Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

asya nerde çektirdin rahim filmini. sonuç ne çıktı. bende çektircem de

Canım ben bursada çektirdim jinemed de 400 tl ye çok korkarak gittim.dedim kesin masada kalcam ama açıkcası vicuduma narkozda olmak istemedim o yüzden narkozsuz çektirdim.5 dk sürdü canım ama bunun sadece15-20 sn yüksek bi sancı hissettim oda dayanılamayacak bişi değildi benim için gerisi saten normal muayene gibiydi.valla canım bende sıvıyı 2 kere enjekte etti çünkü bi tarafta hafif tıkanıklık var diğeri açık dedi o enjekteyle birlikte diğer tarafta açıldı.yani çektirmen senin için çok iyi olur belki ufak tıkanıklık vardır ve açılır.yoksada için rahat etmiş oluur.doktor bana korunma 3 ay bebek olması için en yüksek zaman dedi ama ilk ay olmadı.bu ikinci ayım 1-2 gün var adete ama gene negatif gözüküyo.yani hiç korkma git biraz cesaretli ol sonuçta rabbim kısmet ederse meleklerimizi doğurcaz biz dimi ama:)

Son düzenleme:

korkmuyorumda ben devlette olcam. yazmadı doktor bu ay. adetimin 1. günü değil diye.5. günüydü bugün. bir sonraki aya kaldı

tüpler açılınca çocuk olma sansı artıyor diyorlar. siz ne kadar oldu çektireli. ben bu ay çektirseydim bu ay kalırım diye umut ediyordum :)

benim filmden sonra 2. ayım bu ay

bu filimden sonra çok kişi hamile kalmış öyle duydum..kısmet işi işte arkadaşlar ben nisanda yaptırmıştım bu filmi hayırlısı bakalım.

evet canım çok yüksekmiş şans ama yinede kısmet işi tabi

yok rahim filmi çektirmedim hamillelik belirtileri vardı cok fazla herkes hamilemisin diyordu keske adet olmadan kanda baktırsaydım hemen içimde tereddütüm kalmazdı

canım zaten adetliyken çekilmiyo 8. gün çekilmişti benim

biliyorum zaten o yüzden sinir oluyorum ya. adetten sonra 3 gün içinde çekilmesi lazım. isteseler bana hsg yi yazabilirlerdi. zaten hemen çekilmeyecek. ama yazmadılar bile. direkt öbür aya attılar. adetin 1. günü gel dediler.

dentur burdasın canım sen ne yaptın haber alamadık sanırım senden yada ben atladım:)

dentur burdasın canım sen ne yaptın haber alamadık sanırım senden yada ben atladım:)

çok teşekkür ederim canım sorduğun için hala beklemedeyim adet olmadım bugün yoğun akntılar başladı ve malesef ki felaket sivilce çıktı bugün yarın adet olurum sanki testte yapmadım korkuyorum çokk bu kaçıncı negatif saymak bile istemiyorum umutsuzum malesefff

ama canım bat tarihi 5 di dimi senin.o sman 4 gün geçmiş böle geçermi hiç? inşallah hamişsindir canım.ne zaman test yapcan sende ebru gibi yarın sabah ilk idrarla yap canım artık hamiş haberleri gelsin ya bizde sevinelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…