Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aahh bu sivilceler benim de vücuduma yayıldı meymenetsizler bugn de kuzenin düğününe gidecem bu haldeeee:44:

ve ben az önce kırmızıları gördüm kızlar nasip değilmiş demekki ama çarşamba yada perşembe gidicem doktora

nasıl yani ya offff ya bayağı umutluyduk ama neyse canım sakın üzme kendini git tabi bende kırmızılar gelir gelmez randevu alıp doktora gidiyorum inşallah.hakkında hayırlısı olsun

bu kadar geçtiği hiç olmamıştı ama geçen ay aşırı strestten 3 haziran lekelenme oldu bir daha gelmedi bende doktora gittim bebek yok söktürücü ilaç verdi 12 haziran biraz geldi ama normal adetlerim gibi değildi bende şaşırdım kaldım canım akıntıda çok olunca 12-16 arası gelmezse test yapıcam olsa belirti olurdu hiç belirtimde yok :44:

ya kızlar yapmayın umudumuzu kaybedersek nasıl sabredicez nasıl destek olcaz birbirimize ben 1,5 yıldır istiyorum olmadı hala umudum var ama bu ay doktora gidicem tadaviler var ne bileyim bir sürü şeyler işte

ya kızlar yapmayın umudumuzu kaybedersek nasıl sabredicez nasıl destek olcaz birbirimize ben 1,5 yıldır istiyorum olmadı hala umudum var ama bu ay doktora gidicem tadaviler var ne bileyim bir sürü şeyler işte

herkess çöktü valllaa ne dimm yaaa...bende umutlu değilim kendimden..

herkess çöktü valllaa ne dimm yaaa...bende umutlu değilim kendimden..

ben adet olmadım ama olacağımı biliyorum yinede birdaha ki aya umudum var bismillah dicez baştan başlıcaz kür yapın doktora gidin kızlar ben bu ay adet olursam yeni bir doktorla tedaviye başlıcam umut işte sizde kendinizde umutlancak bişiler bulun

hiç üzülmedim dersem yalan söylemiş olurum ama Allah ım bilir o ol derse herşey olur demekki zamanı gelmemiş üzülsemde elimden birşey gelmez 1,5 yıldır alışmıştım zaten olmamasına ama Rabbim bir gun vericek müjdem olucak inş.Allah ım dert tasa vermesin çok şükür sağlığımız yerinde umudumu asla kaybetmedim devam bu ay olmadı diyede asla bırakmam şeytanın yakasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…