- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.581
çok teşekkür ederim canım sorduğun için hala beklemedeyim adet olmadım bugün yoğun akntılar başladı ve malesef ki felaket sivilce çıktı bugün yarın adet olurum sanki testte yapmadım korkuyorum çokk bu kaçıncı negatif saymak bile istemiyorum umutsuzum malesefff
ve ben az önce kırmızıları gördüm kızlar nasip değilmiş demekki ama çarşamba yada perşembe gidicem doktora
ve ben az önce kırmızıları gördüm kızlar nasip değilmiş demekki ama çarşamba yada perşembe gidicem doktora
sakın üzülme tatlım bidahaki aya İNŞ çalışmalara devam
cnım lekelenme mi yoksa kesin adet mi emin oldun mu
bence de cnm üzülme aslında bu gecikmeler birdaha ki ay için hazırlıkta olabiliyormuş ben de bir kaç güne görürüm o kırmızılarııııııııı
bence de cnm üzülme aslında bu gecikmeler birdaha ki ay için hazırlıkta olabiliyormuş ben de bir kaç güne görürüm o kırmızılarııııııııı
yapma.... nasip değilmiş demekki bu ay... hayırlısı olsun canım..
üzülmedim inanki kızlar üzülürsem isyan etmiş olurum Allah ım vaktini ve saatini biliyordur hayırlı bir zamanda verir inş.
ama canım bat tarihi 5 di dimi senin.o sman 4 gün geçmiş böle geçermi hiç? inşallah hamişsindir canım.ne zaman test yapcan sende ebru gibi yarın sabah ilk idrarla yap canım artık hamiş haberleri gelsin ya bizde sevinelim:)
hiç gecikmezdi birazda olsa umutlandırmıştı napalım onuda veren Allah yapacak birşey yok bol bol du edicem artık.
içimdeki bütün umut gitti
stresten gecikti demekki. böle haberi alınca umutsuz hissediyorum kendimi.. nasip artık ya. takmamak lazım.. da nası
ya kızlar yapmayın umudumuzu kaybedersek nasıl sabredicez nasıl destek olcaz birbirimize ben 1,5 yıldır istiyorum olmadı hala umudum var ama bu ay doktora gidicem tadaviler var ne bileyim bir sürü şeyler işte
herkess çöktü valllaa ne dimm yaaa...bende umutlu değilim kendimden..
herkess çöktü valllaa ne dimm yaaa...bende umutlu değilim kendimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?