- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.061
Edahayat hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
geç döllenme diyerek en fazla 2-3 gün kendimi kandırırım anca kızlar
geç döllenme diyerek en fazla 2-3 gün kendimi kandırırım anca kızlar
yok canım daha yazmadı, seni şimdi ne zaman muayene edecek bir daha? inşallah geçer de gerek kalmaz ilaca falan.. aşılama nasıl bişey hiç bilmiyorum ama başarı şansı çok yüksek herhalde?
canım neden bu kadar umutsuzsun peki?? kaç aydır deniyosun??
2.5 seneye yakın sayılır
herkese merhaba..
tatilde olduğum için haber veremedim,regl oldum da bitti bile :) önümüzdeki aylara bakıcaz artık..
herkese merhaba..
tatilde olduğum için haber veremedim,regl oldum da bitti bile :) önümüzdeki aylara bakıcaz artık..
oyy karışmış hakkaten, bi doktora git bence gecikme sürerse, söktürücü falan verebiliyolarmış burdan okuduğum kadarıyla...
hakkında hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda yüzüne gülsün:) sen hastalığın bitti madem bol bol çalışmalara başla.belki bu ay tutunur dimi ama:)
kızlar 7 gün süren lekelenme olurmu biliyormusunuz?
devamı gelecekmi onuda bilmiyorum gerçi :)
kızlar 7 gün süren lekelenme olurmu biliyormusunuz?
devamı gelecekmi onuda bilmiyorum gerçi :)
canım sen doktora gitmişmiydin?yani testler falan nasıldı sonuçlarınız.seninde benim gibi bayağı olmuş.ama inşallah bu ay seninledirde artık yüzün güler canım
gittik canım sonuçlara bakılırsa herşey normal ama Rabbim vermedi henüz
saol cnm iki gündür çook kötü baş dönmesi vardı o yüzden testi bu kadar erken yaptım zaten sen ne durumdasın batın ne?
gittik canım sonuçlara bakılırsa herşey normal ama Rabbim vermedi henüz
Olsun üzülme vakti var demekki rahim filmi çektirdin eşinde sperm testi verdi ve hormonlarda temizse demekki vakti var canım.bizde açtık ellerimizi dua ediyoruz rabbim vermedikten sonra biz bekleyip sabretmekten başka birşey yapamayız.
benim bat 13ünde... mide bulantısı var sadece, 2 gündür sabahları oluyor. çokta umutlu olmak istemiyorum. nasip.
ya kızlar eşime kızdım öğlen. ben hassasım eşimede söylemiştim. bebek istediğimizi kimse bilmesin demiştim. ama benimki her sorana "düşünüyoruz" demiş. çok sinirlendim. tamam fazla oldu birazda. tartıştık öğle. işede geç kaldım. kimse sormamış gerçide. ağla ağla 2 saatte zor geldim kendime.... küs değiliz, özür diledikte.. aman bazen beni umursamayınca gıcık oluyorum ona....
takma kafana canım ya onlar bizler kadar ince düşünceli ,hassas olamıyo ,yapılarında yok .O yüzden onları bu şekilde kabul edip sürekli uyarmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?