Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

yok canım daha yazmadı, seni şimdi ne zaman muayene edecek bir daha? inşallah geçer de gerek kalmaz ilaca falan.. aşılama nasıl bişey hiç bilmiyorum ama başarı şansı çok yüksek herhalde?

canım bu ay serbestsiniz dedi ilaç falan yokk.gene 12.18 günler arası ilişkiye girin dedi..hastalanmazsanda gel hastalanırsanda gel duruma bakacagız dedi canım.baktıki çatlamayan yumurta düzelmişse hemen aşılama yapacak.eger yumurta hala durursa dogum kontrol hapı verecem dedi aşılama canım özetle spermlerin gideceği yolu kısaltıyorlar..yanii eşimin spermini kateter boru yolu ile rahmimin içine tüplere yakın yere spermleri boşaltıcaklar..öyle tatlım bide bunu deneyelim eger allahım bu ay yüzüme gülerse tutarsa gerek kalmıcak tatlım

herkese merhaba..
tatilde olduğum için haber veremedim,regl oldum da bitti bile :) önümüzdeki aylara bakıcaz artık..

herkese merhaba..
tatilde olduğum için haber veremedim,regl oldum da bitti bile :) önümüzdeki aylara bakıcaz artık..

hakkında hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda yüzüne gülsün:) sen hastalığın bitti madem bol bol çalışmalara başla.belki bu ay tutunur dimi ama:)

hakkında hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda yüzüne gülsün:) sen hastalığın bitti madem bol bol çalışmalara başla.belki bu ay tutunur dimi ama:)

amin canım inşallah hayırlısı olsun,çalışma günleri geldi çattı bile :) kısmet bu aydır belki (temmuzda yüzü gülmeyen herkes için)

kızlar 7 gün süren lekelenme olurmu biliyormusunuz?
devamı gelecekmi onuda bilmiyorum gerçi :)

nasıl yani canım azıcık kahve lekemi?valla canım yerleşme kanaması desek o da bi yere kadar yani 7 gün çok.7 günde bebek yerleşir mekanı düzenler bile şaka bir yana canım bat tarihin yaklaştıysa test yap istersen.inşallah bebek vardır canım

gittik canım sonuçlara bakılırsa herşey normal ama Rabbim vermedi henüz

Olsun üzülme vakti var demekki rahim filmi çektirdin eşinde sperm testi verdi ve hormonlarda temizse demekki vakti var canım.bizde açtık ellerimizi dua ediyoruz rabbim vermedikten sonra biz bekleyip sabretmekten başka birşey yapamayız.

kızlar ben bugün doktoru değiştirdim ve randevu aldım 17 temmuza araya sıkıştırıldım o kadar kalabalık ya zorlayarak iyi mi yapıyorum kendi doktorumla yola devam edersem daha erken diyor 1,5 yıl olduğu halde hala bekle diyor bana bende sanki bişiler varda söylemiyor başkasına gitmemi istiyor gibi offff

saol cnm iki gündür çook kötü baş dönmesi vardı o yüzden testi bu kadar erken yaptım zaten sen ne durumdasın batın ne?

benim bat 13ünde... mide bulantısı var sadece, 2 gündür sabahları oluyor. çokta umutlu olmak istemiyorum. nasip.

ya kızlar eşime kızdım öğlen. ben hassasım eşimede söylemiştim. bebek istediğimizi kimse bilmesin demiştim. ama benimki her sorana "düşünüyoruz" demiş. çok sinirlendim. tamam fazla oldu birazda. tartıştık öğle. işede geç kaldım. kimse sormamış gerçide. ağla ağla 2 saatte zor geldim kendime.... küs değiliz, özür diledikte.. aman bazen beni umursamayınca gıcık oluyorum ona....

gittik canım sonuçlara bakılırsa herşey normal ama Rabbim vermedi henüz

hayırlısı canım ya. bekleyin dua edin. Allah OL dedimi olur. sorununuz olsaydıda iyileşmiyecek birşey yok.

kadının biri 46 yaşında menepozlu iken doğum yapmış... tedaviyle olmuş ama olmuş sonuçta..

takma kafana canım ya onlar bizler kadar ince düşünceli ,hassas olamıyo ,yapılarında yok .O yüzden onları bu şekilde kabul edip sürekli uyarmak lazım

takma kafana canım ya onlar bizler kadar ince düşünceli ,hassas olamıyo ,yapılarında yok .O yüzden onları bu şekilde kabul edip sürekli uyarmak lazım

kimseye söylemicektik. ablama (görümceme) de demiş. oda k.valideye. baskı yaptıkları yokta her gittiğimizde bebekten laf açıyorlar canım sıkılıyor ya. nasip ama. annemlerde diyor bebek diye onlarada demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…