- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.081
kızlar ben bugün doktoru değiştirdim ve randevu aldım 17 temmuza araya sıkıştırıldımo kadar kalabalık ya zorlayarak iyi mi yapıyorum kendi doktorumla yola devam edersem daha erken diyor 1,5 yıl olduğu halde hala bekle diyor bana bende sanki bişiler varda söylemiyor başkasına gitmemi istiyor gibi offff
benim bat 13ünde... mide bulantısı var sadece, 2 gündür sabahları oluyor. çokta umutlu olmak istemiyorum. nasip.
ya kızlar eşime kızdım öğlen. ben hassasım eşimede söylemiştim. bebek istediğimizi kimse bilmesin demiştim. ama benimki her sorana "düşünüyoruz" demiş. çok sinirlendim. tamam fazla oldu birazda. tartıştık öğle. işede geç kaldım. kimse sormamış gerçide. ağla ağla 2 saatte zor geldim kendime.... küs değiliz, özür diledikte.. aman bazen beni umursamayınca gıcık oluyorum ona....
iyi yapmışsın canım doktoru değiştirme değilde başkasınada fikir sorma olarak düşün. tek doktorlar yetinmek iyi değil...
kimseye söylemicektik. ablama (görümceme) de demiş. oda k.valideye. baskı yaptıkları yokta her gittiğimizde bebekten laf açıyorlar canım sıkılıyor ya. nasip ama. annemlerde diyor bebek diye onlarada demedim.
canım üzme kendini benim eşimde soranlara öyle cevap veriyor bende kızıyordum önceleri ama erkekler için baba olmak eşinin hamile olması biraz güç gösterisi yapmak gibi bişi sanırım ve inanki onlar bizden dahada çok istiyorlar umursamamak değilde düşünemiyorlar üzme kendini
aynen cnm ya bnm de annm dışında baskı yapanım yok ama bn hep kesin çocuğu olmuyo dye düşünyolar diyorum.Her gittiğim ortanda neredeyse ee artık çocuk yapın dyolar
aslında ben düşünüyoruz dememin sebebi bebek işi nasip belki 1 yıl beklemek durumunda kalacağız. millette aa bebekleri olmuyor herhalde diye düşünüp duracaklar. ben ona taktım, kızdım. hemende gelebilir gerçide. inş. gelirde süpriz olur...
annem banada baskı yapıyor ya. en son dayanamayıp "çok istiyorsan bana bir kardeş yapıver" demişim.... ağzımdan kaçtı
annem banada baskı yapıyor ya. en son dayanamayıp "çok istiyorsan bana bir kardeş yapıver" demişim.... ağzımdan kaçtı
inşallah açıkçası bnm hiç bekleyemediğim bir anda güzel haberi alsam çook sevinecm.Çünkü hiç hmilelik blrtm yok hepsi adet blirtisi .Seni bulantın da var glba dii mi inşallah hamileliktendir cnm
bazen bn de dyom ama sonra da aaa bu yaştan sonra kardeş istemem amaaan dyom
hic gulecegim yoktu ya anacin yaparsa
ohhhhhh beeee sonunda gelebildim yaaaaaa canlarım egıtımdeydım anca gelebildim nasılsınız bakeemmmm :)
ya sorma cnm ya benmde bu gece daha çok oldu sanki gece mide bulantıyla uyandım resmn.s
evet ya sabahları daha bir yoğun şekilde var bulantım. sadece bulantı yaşıyorum. afedersiniz çıkartmıyorum... anlamıyorum belirti varmı yokmu arada karnıma ağrı giriyor öle.. gelsin bebiş özledim onu....
yapamazmış bu yaştan sonra
ohhhhhh beeee sonunda gelebildim yaaaaaa canlarım egıtımdeydım anca gelebildim nasılsınız bakeemmmm :)
ya sorma cnm ya benmde bu gece daha çok oldu sanki gece mide bulantıyla uyandım resmn.s
tüh ya.. aman bebek olsada bulansa razıyım ben. eğer birde bebek yokken bulanıyorsa midemin çekeceği var...
bunu düşündüm gece bende zaten eger dedim bebek yoksa vala seni ilaca bogarım
ne alemdesiniz kızlarrrrr....
bat a daha 5 gün var ama mide bulantısından başımız dertte sanırım psikolojıkbunu bilmekte tuaf ya
kaç günün var bat a canm hamilelik belirtisiiiiiiiiiiiiiii bunlarr
biz psikolojik olduğunu biliyoruz da, neden ruhumuz anlamıyor yaaaa.
benim batım cuma, bende hamilelik belirtisi olarak kabul edebilirmiyim
kaç günün var bat a canm hamilelik belirtisiiiiiiiiiiiiiii bunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?