- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.101
ah o ruh ah o ruh her ay beni umutlandıryo sonra fosa çıkarıyo.s bıktım ondan:)
et et et
ben etmiyorum bari sen et
vakit gelsede test yapsam. beklemede olunca da stresim artıyor. yazık eşim telef olcak bu gidişle.
bat a daha 5 gün var ama mide bulantısından başımız dertte sanırım psikolojıkBunu bilmekte tuaf ya
aman yazık adama üstüne gitme be
canlarım doktordan yeni geldim kistim yine olmuş ama korkulacak birşey yok dedi çok ufakmış kendi atabilir dedi atmazsada engel deyilmiş gebeliğe birdahaki ay 3.gunu gel tekrar dedi tedaviye başlayalım dedi çatlatma iğnesi yapacakmış.
ben regli olmama daha 18 gun vardi ama garip bi kan geliyo hamile kalma ihtimalim hic yok sanirim ama bu ne simdi onuda anlamadim ama bazi siteler hamile kalindiginda kan geldigini soyluyo simdi benim durumum ne
ay sorma ya ben önceden sanırdımki isteyince hemen oluyoama meger ne kadar zormuş...
olsun olsun çok üstüne gitme yazık :)
ohh çok güsel haberler bunlar engel olmaması cok ii inşallah en kısa zamanda Rabbim melegıni göbüşüne kor
kızlar yaaa nekadar zormuş bu iişler yaaa
oda hak ediyor canım ya....
canlarım doktordan yeni geldim kistim yine olmuş ama korkulacak birşey yok dedi çok ufakmış kendi atabilir dedi atmazsada engel deyilmiş gebeliğe birdahaki ay 3.gunu gel tekrar dedi tedaviye başlayalım dedi çatlatma iğnesi yapacakmış.
güzel haberlerle dönmüşsün doktordan. hadi hayırlısı olsun cnm. gelecek hayırlısı ile bebeğin. sağlıklı doğsunda 1 -2 ayda beklenir... değer buna
kist olmasaydı iyi olurdu ama onu veren Allah isyan etmemek lazım beklemişim 1,5 sene 2 aydanda birşeycik olmaz :)
kist olmasaydı iyi olurdu ama onu veren Allah isyan etmemek lazım beklemişim 1,5 sene 2 aydanda birşeycik olmaz :)
taliham sen ne yaptın
benim batım cuma, bende hamilelik belirtisi olarak kabul edebilirmiyim
kızlarrr tatildeydim daha bugün döndüm o yüzden yazamadım benim bat 8 temmuzdu adet olmadım 2 test yaptım ikisi de pozitif çıktı.Az önce de kan sonucumu aldım 317 çıktı hamileyim :)
aaaaaaaayyy çok güzel cnm tebrik ederim tatil sana da bana da yaradı bende pazartesi döndüm dün de test yaptım bende hamileyimmm :)))
kızlarrr tatildeydim daha bugün döndüm o yüzden yazamadım benim bat 8 temmuzdu adet olmadım 2 test yaptım ikisi de pozitif çıktı.Az önce de kan sonucumu aldım 317 çıktı hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?