Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canlarım doktordan yeni geldim kistim yine olmuş ama korkulacak birşey yok dedi çok ufakmış kendi atabilir dedi atmazsada engel deyilmiş gebeliğe birdahaki ay 3.gunu gel tekrar dedi tedaviye başlayalım dedi çatlatma iğnesi yapacakmış.

güzel haberlerle dönmüşsün doktordan. hadi hayırlısı olsun cnm. gelecek hayırlısı ile bebeğin. sağlıklı doğsunda 1 -2 ayda beklenir... değer buna

ben regli olmama daha 18 gun vardi ama garip bi kan geliyo hamile kalma ihtimalim hic yok sanirim ama bu ne simdi onuda anlamadim ama bazi siteler hamile kalindiginda kan geldigini soyluyo simdi benim durumum ne

ben regli olmama daha 18 gun vardi ama garip bi kan geliyo hamile kalma ihtimalim hic yok sanirim ama bu ne simdi onuda anlamadim ama bazi siteler hamile kalindiginda kan geldigini soyluyo simdi benim durumum ne

ara kanama vs felanda olabiliyor. belki öle birşeydir. en iyisi doktoruna danışman...

bazı kişilerin istemeden bebekleri olduğunu öğrenince her kez için geçerli sandık... hata ettik

kızlar yaaa nekadar zormuş bu iişler yaaa

ay sorma ya ben önceden sanırdımki isteyince hemen oluyo ama meger ne kadar zormuş...

oda hak ediyor canım ya....

olsun olsun çok üstüne gitme yazık :)

ohh çok güsel haberler bunlar engel olmaması cok ii inşallah en kısa zamanda Rabbim melegıni göbüşüne kor

kist olmasaydı iyi olurdu ama onu veren Allah isyan etmemek lazım beklemişim 1,5 sene 2 aydanda birşeycik olmaz :)

ya bugün çok uzak kaldım sizden, bilgisayarımı ele geçirdiler, bir cihaz için aldılar da , giremedim nete , neyse ebrucum kist varmış demek, ama hiç korkma, benim şuanda bile varmış, hatta ben kistle hamiş kalmışım, ben de eridi sanmıştım , erimişti ama yine oluşmuş, başka bir sorun olmasında boşver, rabbim hayırlısını versin canım, geçmiş olsun

taliham sen ne yaptın

nerde kaldın kız sabahtan beri seni bekliyorum sabah gittim bende 12 dogru işyerime geldim canım.bende ne oldu..bir tane çatlamayan yumurtam kalmış tatlım..kendiliğinden geçer dedi.bu ay ilaç vermicem sadece şeker ilacına devam et dedi.bu ayda tutmazsa diğer ay aşılama yapalım dedi bana canımm..eger çatlamayan yumurtan gitmezse dogum kontrol hapı vericem o geçtikden sonra aşılama yaparız dedii ( sogan suyumu içsem napsammm..gebelik şansın var hala dedi ama off ne bilim işte öyleee oldu

kızlarrr tatildeydim daha bugün döndüm o yüzden yazamadım benim bat 8 temmuzdu adet olmadım 2 test yaptım ikisi de pozitif çıktı.Az önce de kan sonucumu aldım 317 çıktı hamileyim :)

kızlarrr tatildeydim daha bugün döndüm o yüzden yazamadım benim bat 8 temmuzdu adet olmadım 2 test yaptım ikisi de pozitif çıktı.Az önce de kan sonucumu aldım 317 çıktı hamileyim :)

aaaaaaaayyy çok güzel cnm tebrik ederim tatil sana da bana da yaradı bende pazartesi döndüm dün de test yaptım bende hamileyimmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…