- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.121
ıntromm hayırlı olsun canımm çokk sevindimm..allah kucagınada almayı nasip eder inş.
ayy sana da hayırlı olsun tatlım valla tatil yaramış ikimizde de :) senin hcg kaç çıktı?
ıntromm hayırlı olsun canımm çokk sevindimm..allah kucagınada almayı nasip eder inş.
daha kanda baktırmadım cnm pazartesi gidicem doktora.. ayrıca bnm batım 11-12 temmuz ama testi dün yaptım çıktı :)) pazartesi de hem kanda baktırrım hem de keseye baktırrım diorum erken olmaz di mi
nerde kaldın kız sabahtan beri seni bekliyorum sabah gittim bende 12 dogru işyerime geldim canım.bende ne oldu..bir tane çatlamayan yumurtam kalmış tatlım..kendiliğinden geçer dedi.bu ay ilaç vermicem sadece şeker ilacına devam et dedi.bu ayda tutmazsa diğer ay aşılama yapalım dedi bana canımm..eger çatlamayan yumurtan gitmezse dogum kontrol hapı vericem o geçtikden sonra aşılama yaparız dedii( sogan suyumu içsem napsammm..gebelik şansın var hala dedi ama off ne bilim işte öyleee oldu
Canım ama senin sadece soğan değilde havuçla beraber yapıyorlar ya ondan yapman lasım.çünkü senin yumurtanı çatlatmak lasım bence sen bak onun yapılışına erkenden başla sonuçta bir zararı yok.bende bu ay sadece soğan suyu yaptım içimin temizlendiğini hissettim.bugün günümdü kahve akıntı geldi sanırım sabaha da kırmızılar gelir.sen bence havuçlu soğan yap canım
Canım ama senin sadece soğan değilde havuçla beraber yapıyorlar ya ondan yapman lasım.çünkü senin yumurtanı çatlatmak lasım bence sen bak onun yapılışına erkenden başla sonuçta bir zararı yok.bende bu ay sadece soğan suyu yaptım içimin temizlendiğini hissettim.bugün günümdü kahve akıntı geldi sanırım sabaha da kırmızılar gelir.sen bence havuçlu soğan yap canım
kızlarrr tatildeydim daha bugün döndüm o yüzden yazamadım benim bat 8 temmuzdu adet olmadım 2 test yaptım ikisi de pozitif çıktı.Az önce de kan sonucumu aldım 317 çıktı hamileyim :)
kızlarrr tatildeydim daha bugün döndüm o yüzden yazamadım benim bat 8 temmuzdu adet olmadım 2 test yaptım ikisi de pozitif çıktı.Az önce de kan sonucumu aldım 317 çıktı hamileyim :)
çooook tebrikler cnm tatil yarmaış anlaşılaaaaaaaan hemen bize belirtilein neydi yaz bakiiim
canım tebrik ederim.sanırım ilk denemendi.çoık şanslısın.biz bir yıldır uğraşıyoruz yine hüsran.hamilelerin duası kabul olurmuş.benim içinde dua edermisin?tekrar tebrikler
benim de 8 temmuzdu.Kana baktır da tatlım benim bildiğim hcg nin 1500 olması lazım kesenin görülmesi için ama 2 günde bir 2 ye katlıyor ya değeri o yüzden görülür sanırım :) ben de yarın gitcem :)
Edahayat ve intromtrack tebrik ederim çok sevindim allah sağlıkla kavuştursun yavrularınıza
canım bnm çok teşekkürler Allah size de nasip etsin bi an önce bütün kızlara dua ediyorum ben sewincimi burda paylaştım daha eşimden başka kimse bilmiyo :) umarım sizlerden de en kısa zamanda mutlu haberleri alırız :)))
Acaba bu kıstım için sogan kuru yapsam ise yararmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?