- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.141
çok geçmiş olsun cnm Veren Allah alan Allah dua edelim hayırlı zamanı dileyelim
Edahayat ve intromtrack tebrik ederim çok sevindim allah sağlıkla kavuştursun yavrularınıza
bende çok tebrik ederim kızlar çok heveslendim şuan :)
Canım ya çok üzüldüm gecmis olsun.rabbim başka keder vermesin sana inşallah.umutlarimiz tükenmesin.rabbim herseyin hayırlısını bilir.ben inanıyorum ki görecek güzel günlerin var senin.
canlarım hayırlı sabahlar, günün aydın olsun, göbişleriniz bebiş dolsun, işiniz gücünüz rast gitsin inşallah , hepinizden özür dilerim, marakta bırakmışımdır ben sizi :26::26: dün doktora gittim, keseyi de , mercimeği de gördüm çok şükür, hamd olsun rabbime, sonra telefon trafiğidir, akşam kayınvalideye gidiş felan derken, giremedim nete, 5 haftalıkmış canlar, adetin ilkgününden itibaren sayıyor doktor gününü, siyah bir nokta şeklinde henüz, çörek otu gibikalp atışı belli değil abii, 2 hafta sonra belli olur dedi, ama 20 gün sonra, 1 sonra gelsen de olur dedi. bakalım işte, hayırlısı
karından bakarlarsa kese içn hcg nin 1500 olması lazm en az doğru ama vajinal görünmesi için 500 ü geçmesi yeterliymiş bunun için de 3-4 günlük bi adet gecikmesi yeterliymiş :) sen git yarın görünür vajinal sen de.. Allah sağlıklı haberlerini almamızı nasip etsin isteyen kızlara da versin bi an önce :))
Acaba bu kıstım için sogan kuru yapsam ise yararmiki
ALlahımmmm sabah sabah 2 tane hamiş haberi aldım nekadar sevindim yaa maşallah size Edahayat ve intromtrack Allahım inşallah hiç sorunsuz güzel bir 9 ay geçirip bebeklerinizi sağlıkla büyütürsünüz ve darısı başımıza olsun diye dua edin lütfen bol bol. ayy içime ne şe geldi umut geldi inşallah bizlerde arkanızdan geliriz hayırlısıyla
canım hemde nasıl işe yarar, kist mist kalmaz, artı bide adetlerin düzensizse büyük ihtimal düzene girer, ve için herşeyden arındığı için bebek daha kolay tutunur inşallah. bende yaptım, iyikide yapmışım. bende yarın veya c.tesi dr a gidip rahim filmi çektiricem çok korkuyorum ağrı veya acı olacak diye. off ya inşallah filmden sonra tüm kanallarım o vesile ile açılırda şıp diye hamiş olurum. reglimde dün akşam bitti, yeni bir umut dolu ay'a başladım bakalım. Allahımdan hayırlısını dilkiyorum en kısa zmaanda kendim ve sizler için. hep dualarımdasınız canlarım
nasıl yaptın cnm ve ne zaman başladın adetlerim duzenli çok şükür korkma filimden cnm oldukça basit Allah ım yardımcımız olsun.
Kızlar günaydın ağustosa kaçtı ya bizim şeytanlar biz onu hangi topikte yakalıcaz burdanmı devam edeceğiz benim bat 3 ağustos
canım benim dr ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazdığı yazıyı direk kopyaladım bak, bende aynı bu şekilde uyguladım, inşallah şifa olur senin içinde.
sen çektirdinmi rahim filmi nasıl bir his oluyor, veya topikte çektiren varmı arkadaşlar anlatın ne olur
Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.
Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
cnm adetliykenmi başlamak gerekir birde akşammı içtin sende
canım aynen benimkide 5 ağustos, topiği yavaş yavaş kaydırsakmı ağustos topiği açıp
ben reglim bitince başlamıştım yani 7. gün, istersen 10. gün de başlayabiliyorsun pek farketmiyor sanırım.
ben işten gelince hemen taze olarak yapıyordum, yemekten önce içiyordum, birde yatmadan önce. o şekilde uyguladım.
olabilir canım ağustos için yeni bi topikmi açsak burdanmı devam etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?