Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

çok çok sevindim allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Yarına kadar 500 olur mu acep :44: çok sağol tatlım verdiğin bilgi için görürüz inş kesemizi :) amin valla herkes için dua etcem inş hepberaber fırlatcaz ufaklıkları

bir gün daha bitmek üzeree bakalım yarın yeni güzel bebiş haberi alacak mıyız.Bugün iki mutlu haber aldık çok şükür darısı yarına

IntromTrack canım hayırlı olsun Sağ salim kucağına alırsın inşallah. darısı bütün isteyenlere

GüNAYDIN KIZLARRRR kimse yok gerçi ama

Kızlar sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım anlatayım size ne oldu. dün test yapmıştım ya negatiftiakşam gittim testi atmamıştım baktım ki ikinci çizgi hafif görünüyo. inanasım gelmiyo ama. buğün de sabah farklı bi markadan saat 5 gibi yapmıştım test, işe gelirken bkatım bişe yoktu. Hangisine inanayım birinci teste inanmak istiyorum ama doğru olduğunu da pek sanmıyorum.bekleyip görecez bakalım.:44:

Son düzenleme:
ALlahımmmm sabah sabah 2 tane hamiş haberi aldım nekadar sevindim yaa maşallah size Edahayat ve intromtrack Allahım inşallah hiç sorunsuz güzel bir 9 ay geçirip bebeklerinizi sağlıkla büyütürsünüz ve darısı başımıza olsun diye dua edin lütfen bol bol. ayy içime ne şe geldi umut geldi inşallah bizlerde arkanızdan geliriz hayırlısıyla

Acaba bu kıstım için sogan kuru yapsam ise yararmiki

canım hemde nasıl işe yarar, kist mist kalmaz, artı bide adetlerin düzensizse büyük ihtimal düzene girer, ve için herşeyden arındığı için bebek daha kolay tutunur inşallah. bende yaptım, iyikide yapmışım. bende yarın veya c.tesi dr a gidip rahim filmi çektiricem çok korkuyorum ağrı veya acı olacak diye. off ya inşallah filmden sonra tüm kanallarım o vesile ile açılırda şıp diye hamiş olurum. reglimde dün akşam bitti, yeni bir umut dolu ay'a başladım bakalım. Allahımdan hayırlısını dilkiyorum en kısa zmaanda kendim ve sizler için. hep dualarımdasınız canlarım

nasıl yaptın cnm ve ne zaman başladın adetlerim duzenli çok şükür korkma filimden cnm oldukça basit Allah ım yardımcımız olsun.

nasıl yaptın cnm ve ne zaman başladın adetlerim duzenli çok şükür korkma filimden cnm oldukça basit Allah ım yardımcımız olsun.

canım benim dr ibrahim saraçoğlunun sitesinde yazdığı yazıyı direk kopyaladım bak, bende aynı bu şekilde uyguladım, inşallah şifa olur senin içinde.
sen çektirdinmi rahim filmi nasıl bir his oluyor, veya topikte çektiren varmı arkadaşlar anlatın ne olur

Kür 2: Polikistik overe karşı

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Kızlar günaydın ağustosa kaçtı ya bizim şeytanlar biz onu hangi topikte yakalıcaz burdanmı devam edeceğiz benim bat 3 ağustos

cnm adetliykenmi başlamak gerekir birde akşammı içtin sende

cnm adetliykenmi başlamak gerekir birde akşammı içtin sende

ben reglim bitince başlamıştım yani 7. gün, istersen 10. gün de başlayabiliyorsun pek farketmiyor sanırım.
ben işten gelince hemen taze olarak yapıyordum, yemekten önce içiyordum, birde yatmadan önce. o şekilde uyguladım.

anladım cnm sağolasın bir de 15 gun uygulamak lazım dimi bu kürü aç karnına nasıl içicem bakalım :) ağrısız çektirdim filimi cnm hiç hissetmedim

Yeni hamişlerimiz var tebrik ederim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim bana ve burda isteyen bekleyen herkese bol bol evlat nasip etsin yüce rabbim

hamişlerimize hayırlı uğurlu olsun Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.darısı hepimize inş.arkadaşlar birbirimize dua edelim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…