- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.161
bence diğer arkadaşlarıda bekleyip ay sonunda topluca geçeriz, ayrı gayrı yapmayalım dimi, hem bu sefer bölünmüş olucaz, burda ortamımız güzel
anladım cnm sağolasın bir de 15 gun uygulamak lazım dimi bu kürü aç karnına nasıl içicem bakalım :) ağrısız çektirdim filimi cnm hiç hissetmedim
evet ben 15 gün içtim, eğer bir elinle burnunu tıkayıp içersen hiç hissetmiyorsun ne içtiğini kesin öyle yap süper oluyor. ben öyle içiyordum bitince hemen açma burnunu ama, ağzına bişey at, ben mesala badem yiyordum, kimi bal veya reçel nutellla tarzı bişey atıyor ağzına, sonra burnunu aç sanki direk o son yediğin şey neyse onu yemiş gibi oluyorsun, gözünde büyütme yani sonuçta 15 gün olup bitiyor, ilaç tedavisi gibi düşün ki bu daha sağlıklı bir yöntem.
bence diğer arkadaşlarıda bekleyip ay sonunda topluca geçeriz, ayrı gayrı yapmayalım dimi, hem bu sefer bölünmüş olucaz, burda ortamımız güzel
Günaydın arkadaşlarrrrr nasılsınızz....bende bugün 3.günüm ama adetim bitti gibi yaa benim 1 haftadan aşağı olmazdı ilaçlara başlayalı 3 gün falan sürüyorr adetimebebruli yaa bende sogan kürü uygulıcam canımm..şuda varmış soganı ince ince kıyıp üstüne sumak ile salata gibi oda iyiymiş ama suyunu içsek daha iyi olur heralde..yaa ama sabahları nasıl içicezz sabah yapamam ki ben akşam işden gelirken günde bir sefer içsem nasıl olur..
estağfurullah tatlım ne kusuru, Allah senden de razı olsun. ben hiç ara vermedim, düşünki nasıl doğum kontrol hapını veya diğer önemli bir ilacını hiç unutmadan içiyorsun, bunuda öyle düşün, dikkatli yap ki tam sonuç alabilesin.tmm cnm benim Allah razı olsun hiç ara vermedenmi içtin 15 gun çok soru sordum kusurabakma cnm
Günaydın arkadaşlarrrrr nasılsınızz....bende bugün 3.günüm ama adetim bitti gibi yaa benim 1 haftadan aşağı olmazdı ilaçlara başlayalı 3 gün falan sürüyorr adetimebebruli yaa bende sogan kürü uygulıcam canımm..şuda varmış soganı ince ince kıyıp üstüne sumak ile salata gibi oda iyiymiş ama suyunu içsek daha iyi olur heralde..yaa ama sabahları nasıl içicezz sabah yapamam ki ben akşam işden gelirken günde bir sefer içsem nasıl olur..
gunaydın cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın ilaçlardan adetin kısa surmuş olabilir beraber başlayalım cnm akşam yemeğinden önce birde yatmadan önce içiliyor cnm sabah yapmana gerek yok hemde ramazan giriyor araya sabah yapamayız.
estağfurullah tatlım ne kusuru, Allah senden de razı olsun. ben hiç ara vermedim, düşünki nasıl doğum kontrol hapını veya diğer önemli bir ilacını hiç unutmadan içiyorsun, bunuda öyle düşün, dikkatli yap ki tam sonuç alabilesin.
canım bende bu ay ilaç içmiştim 4 gün sürdü. diğer bir arkadaşımında öyle sürmüş normal olarak 7 gün olurdum ben, hatta son aylarda 15 gün oluyordum. heralde havalardan sıkıntı yapma yani normal galiba bu durum herkeste bu ay. ayrıca soğan kürünü sabah içme. benim gibi akşam yemeğinden önce ve yatarken içsen de oluyor. mutlaka yap bak hem 2 kişisiniz daha iyi olur birbirinize destek olursunuz
kızlar ya siz galiba bide aranızda dua filan okuyorsunuz birbirinize, ben o kısmı atlamışım yoktum heralde o günlerde, nasıl birşey uyguladınız bende gireyim varsa öyle bişey
evet cnm muhakkak yapalım diğer ay doktora gittiğimde doktorum şaşırsın ilaç vermek zorunda kalmasın inş.şifamız olur sende kist varmıydı
tamam canım bu akşam başlayalımm.eve gider gitmez ilk işim onu içeyim :) tamam canımm yapalımm..
evet cnm muhakkak yapalım diğer ay doktora gittiğimde doktorum şaşırsın ilaç vermek zorunda kalmasın inş.şifamız olur sende kist varmıydı
ama 7.gunu içmeye başlayalım cnm erken sanki
günaydın arkadaşlar nasılsınız?. benim midem halen tuhaf bulantım var. sabah oluyor. şimdi var işte...
dün taliha için dua ettim Allah kabul etsin inş. bu günde benim için dua ederseniz sevinirim...
ayrıca umudu ağustosa kalanlar gitmeyin biyere sizi çok sevdim ben. buradan devam edin....
ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
papilloamour : 16 temmuz.
efsun : 17 temmuz.
günaydın arkadaşlar nasılsınız?. benim midem halen tuhaf bulantım var. sabah oluyor. şimdi var işte...
dün taliha için dua ettim Allah kabul etsin inş. bu günde benim için dua ederseniz sevinirim...
ayrıca umudu ağustosa kalanlar gitmeyin biyere sizi çok sevdim ben. buradan devam edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?