Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bende polikistik over denilen küçük küçük kistler vardı, sanırım ya hepsi gitti yada önemsenmeyecek duruma geldilerki dr beni yumurtlama takibine alacağını söyledi son gittiğimde

daha öncede 5 cm kist vardı d.kontrolle gitmişti şimdi vucut yine üretmiş iki yumurtada varmış çok küçük adetle atarsın belkide dedi ben bu suyu içeyim inş.faydasını görürüm.

günaydın cnm benmde hala devam ediyo sorma hayırdır inş gece uyandım bulşantıyla hala devam ediyo bol bol dua edelim birbirimizede boşa çıkmasın bu bulantılar

ay inş. sonucumuz iyi olur. benim duygu sorunumda var ağlayıp duruyorum.. PMS ikende öle olduğumda oluyordu. inş. bebek vardırda ondandır. yoksa kırmızıların öncesinde olan durum değildir....

kucukpisi canım benim inşallah en kısa zmanda senden de hayırlı haberler alırız belirtilerin süper
benide alın bu dua grubuna kızlar, eğer bu döngüye giremiyorsam bile bi sonraki grupta bende olayım

belirtimin olması önemli değil bebek olsunda, yoksa kırmızılar için olmasın o belirtimmm...

dua listesine alabiliriz benim için önemli değil. ama efsun arkadaş ayarlıyordu oda yok. ben tamam derimde herkezde tamam derse listeye ekleriz canm.

daha öncede 5 cm kist vardı d.kontrolle gitmişti şimdi vucut yine üretmiş iki yumurtada varmış çok küçük adetle atarsın belkide dedi ben bu suyu içeyim inş.faydasını görürüm.

canım o kistleri hiç kafana takma %90 adetle birlikte gidiyor, ben ilk duyduğumda ne biçim moralim bozulmuştu internetten araştırdım ettim filan, gerçi dr demişti adetten sonra gidebilir diye ama dr u kim dinliyorki hemen felaket sahneleri filan yazmıştım aklımda sen soğan suyunu iç ALlaha emanet olur inşallah bebişlerimiz. Şifa Allahtan, onun bize verdiği nimetlerin içinde arayıp bulacağız inşallah. ben bide çörek otu tarçı vs kürleri var onu yapayım dedim ama bazı yerlerde kist yaptığını okuyunca onu hiç denemedim. ama soğan suyu %100 zararsız.

ay inşallah ya gerçi bende bi tane sivilcede var ama.s
bende tamam diyorum tabiki ekleyelim digerleride kabul ederse...

gunaydın tatlımm hoşgeldin inş.belirtidir bunlar benimde çok bulanmıştı midem ama sonu hüsran tabi Allah ım yardımcımız olsun bende hergun bir arkadaşıma dua ediyorum arkadaşlar eksik etmeyin dualarınızı..

bende tarçın çörek otu kürü yapmıştım acaba omu yaptı kist önceki gittiğimde tek yumurtamdaydı şimdi ikisindede var bu ay adetlerim parça parça kan pıhtısı şeklinde geliyor belkide atarım soğan suyuna bugun başlarım 4.gunum

gunaydiiiinnn kizlarr bol hamislicook belirtili gunler dilerim bu ara da o sogan suyu ise yarar canim icin icin bende ictim

tatlım bünyeden bünyeye göre değişiyormuş, kimine iyi gelmiş hamiş kalmış, kiminin kistleri fazlalaşmış, sanırım kist problemi olanların içmemesinde fayda var benim kanımca. onun için içmedim ben. soğan inşallah çok iyi gelecek , iyice bi araştır ve başla tatlım.
gunaydiiiinnn kizlarr bol hamislicook belirtili gunler dilerim bu ara da o sogan suyu ise yarar canim icin icin bende ictim

günaydın canım, sana katılıyorum soğan kürü devrimi başlasınnnnnn

canim ben o corek otunu cok faydali diye yiyordum(ki faydali zaten) o hamile olmak isteyenler onceden yemesi gerekirmis hamileyken yersen ciddi dusuk yaparmis

sanırım benim bunyem çok elverişli kiste çörek otu karışımıda kist yaptı soğan suyula atarım inş.

%90 atarsın hiç şüphen olmasın canım, sen yeterki düzenli kullan, ilaç içtiğini farzet, insan bazen üşeniyor bu akşamda içmiyim diyor ama dinleme sen içindeki o sesi, ben soğan suyundan sonra çok ümitliyim olacak inşallah, o tertemiz rahimde hangi bebek büyümek istemez

inş.cnm benim çok sağol yoksa bebek yerine kistimi doğurcam

haklısın canım. bende öle çok umut bağlamıyorum. benimleyse sağlıklıca doğsun. benimle değilse en tez zamanda gelsin bana....

günaydın canım, sana katılıyorum soğan kürü devrimi başlasınnnnnn [/QUOTE]

tabii arada icerken doktora gidip kontrol ettirin gitti mi diye ne olur ne olmaz tedbiri al takdiri Allaha birak

gunaydın cnm hoş geldin taliha ile başlıycaz kısmetse şifamız olur inş.

hadi canim insallah herkeze sifa olur insallah aslinda sogani sarimsagi bol bol tuketmekte faydalidir dogal antibiyotik ne de olsa:44::44::44:

sanırım benim bunyem çok elverişli kiste çörek otu karışımıda kist yaptı soğan suyula atarım inş.

bu kistlerinin nedenini arastirdi mi doktor illaki biryerden geliyor sebebi olmali

günaydın canım, sana katılıyorum soğan kürü devrimi başlasınnnnnn

tabii arada icerken doktora gidip kontrol ettirin gitti mi diye ne olur ne olmaz tedbiri al takdiri Allaha birak

hadi canim insallah herkeze sifa olur insallah aslinda sogani sarimsagi bol bol tuketmekte faydalidir dogal antibiyotik ne de olsa:44::44::44:

bu kistlerinin nedenini arastirdi mi doktor illaki biryerden geliyor sebebi olmali[/QUOTE]

araştırmadı cnm daha bu ay ilk defa gittim iki yumurtalıktada ufak varmış eğer gitmezse işte tedaviye başlıycak araştıracak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…