Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

şekerler sabah yazmıştım bu mesajı sizce olumlu mu olumsuz mu bu durum bilemedim:26:

araştırmadı cnm daha bu ay ilk defa gittim iki yumurtalıktada ufak varmış eğer gitmezse işte tedaviye başlıycak araştıracak yani[/QUOTE]

ufaksa gider canim onlar hic korkma

araştırmadı cnm daha bu ay ilk defa gittim iki yumurtalıktada ufak varmış eğer gitmezse işte tedaviye başlıycak araştıracak yani

merak etme kistlede hamiş olanlar var. gider hepsi.... bakalım bizim vücutlarda neler dönüyo bak midem de sapıttı. neden oluyorsa artık....

Son düzenleme:

araştırmadı cnm daha bu ay ilk defa gittim iki yumurtalıktada ufak varmış eğer gitmezse işte tedaviye başlıycak araştıracak yani[/QUOTE]

kızlar bu ayda şunu denicem 2 aydır ayaklarım havada belimde yastık deniyordum.bu ay eşime ayaklarımdan sallandırcam bir abla söyledki bunu bende çok zor hamile kaldım eşin ayakllarından tutup sallasın seni dedi ben öyle hamile kaldım dedi bu ay bunu denicem

lale nin yazısını nasıl atladık yaa, canım o testlerin içinde ilk 10 dk filan sonrasındki çizgiler geçersiz diye yazıyor ama birçok kişinin de sonradan çıkan çizgileri doğru çıkıyor. ama başka markada yapıpta onda çıkmayınca sanırım yok diye düşünürdüm ben senin yerinde olsam. ve eğer bu ay hamiş değilsen, ben olsam bidaha beni o yanıltan markadan almam protesto ederim onu. ayy bende bu ay marketten 2 liraya gebelik testi aldım indirimden, onu yapacağım zaman pek inanmadan yapıcam yani bakalım, insan hem ucuzunu alıyor, hemde ucuz olunca şüphe giriyor bi yandan

merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim. ben 1 yıl 2 aylık evliyim. nisanda 4 haftalık bebeğimi düşürdüm. kromozomların tam denk gelmemesi nedeniyle düştü dedi doktor. ama hiç korunma vermedi. ama biz yinede eşimle bir ay dikkat ettik. Artık bebişimizi istiyoruz. bu ay BAT 17 benimde. Ama iki gündür mide bulantılarım çok fazla akıntılarımda var arada gözümde kararıyo. sıcaktanmı bilmiyorum yada tansiyonummu düşüyo ama ben bebişten olmasını istiyorum.

araştırmadı cnm daha bu ay ilk defa gittim iki yumurtalıktada ufak varmış eğer gitmezse işte tedaviye başlıycak araştıracak yani

kızlar bu ayda şunu denicem 2 aydır ayaklarım havada belimde yastık deniyordum.bu ay eşime ayaklarımdan sallandırcam bir abla söyledki bunu bende çok zor hamile kaldım eşin ayakllarından tutup sallasın seni dedi ben öyle hamile kaldım dedi bu ay bunu denicem [/QUOTE]

kiziiiiiiiim sen gec kalmisin biz 2 gun once ne mevzulara girdik o silkeleme ve titretme olay oldu

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarrrr hepinize, gününüz aydın bereketli olsun inşallahhhhhhh Yeni hamişlerimiz Edahayat ve Introm tebrik ediyorum kızlar Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhh Bence topiciğimizden ayrılmalıym burdan devam edelim, Şeytanın bacağını elbet kırıcak bi gün inanıyorum buna tüm kalbimle, burdaki herkesin bebek haberlerini almayı çok istiyorum İnşallahhhhhhh Bugün küçükpisi ve mavihayal için okuyoruz o zaman Allah kabul etsin inşallah şu bir iki gün içinde onlarında hamiş haberlerini alırız heyecanla bekliyoruzzzzz

Kızlar bal tarçın çörekotu yaptım kavonoza ama 2 gün akşam 1 çay kaşığı yedim dahada yiyemedim
boşver canım yapma onda da bi hayır vardır, herkese iyi gelen bir kür değil zaten o.

aaa çok önemli bir bilgi aktarayım arkadaşlar, hay Allah senden razı olsun bak aklıma getirdin canım.
En son dr a gittiğimde dediki;
ilişkiden sonra belinin altına yastık koy, bacaklarını da yukarıya dik, durabildiğin kadar öyle dur dedi. ve hemen yıkanma, sabaha kadar öyle yat dedi, hemen yıkanınca akıp gidiyormuş şans azalıyormuş.

hakkatende öyle, ben hep akşam işimiz biter bitmez koşar yıkanırdım aceleyle aman öyle abdestsiz kalmıyayım diye, ama hepte görüyordum bütün çabalarımızın akıp gittiğini şimdi dr diyince kafama dank etti, artık sabaha kadar öyle yatıcam, bütün gece yumoşlarla savaş edip dursunlar bakalım kim galip gelecek onu bekleyeceğim
ramazan da da sahura 1 saat kalaya kurucam alarımımı yine akşamdan yıkanmıycam yani, sizlerinde kulağında küpe olsun arkadaşlar.

kiziiiiiiiim sen gec kalmisin biz 2 gun once ne mevzulara girdik o silkeleme ve titretme olay oldu[/QUOTE]

ya ben kenden sallamaya çalıştım baya ama gecen ay olmadı bu ayda eşime yaptırım :)

hosgeldin canim aramiza bebegin icin uzuldum ama her olmayanda bir hayir vardir insallah Rabbim hayirlisi ile nasip eder ve insallah bulantilarin falan hamilesindir

ben bu ay oyle yapiyorum guzelimamam birkac saat yatip kalkiyor banyo yapiyor

kiziiiiiiiim sen gec kalmisin biz 2 gun once ne mevzulara girdik o silkeleme ve titretme olay oldu[/QUOTE]

kesinlikle işe yarıyor o silkelenme titreme bundan 6 ay önce eğer öyle yapmasaydım kistim kanama yapmayacaktı ve doktorada gitmeyecektim

kiziiiiiiiim sen gec kalmisin biz 2 gun once ne mevzulara girdik o silkeleme ve titretme olay oldu

kesinlikle işe yarıyor o silkelenme titreme bundan 6 ay önce eğer öyle yapmasaydım kistim kanama yapmayacaktı ve doktorada gitmeyecektim[/QUOTE]

nasıl yani kistin kanama mı yaptı sallamadan dolayı dur anlamadım kızzz :S

hoşgeldin sefalar getirdin kuzucuğum ben okuyorum sırasıyla arkadaşlara otobuste gidip gelirken :) Allah ım yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…