Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

vay nasını kızlar ya, bizde akvaryum var, onların birleşmesine şahit oluyorum ara ara, titreşerek çiftleşiyorlar, onlar bile benden akıllıymış bak ben daha yeni öğreniyorum tamam sallama titreşme konusunda bende size uyarak başlıyorum inşallah şu rahim filmimden sonra . bol titreşimli günler dilerim hepimize

hahahah allah seni kızzzzz

kesinlikle işe yarıyor o silkelenme titreme bundan 6 ay önce eğer öyle yapmasaydım kistim kanama yapmayacaktı ve doktorada gitmeyecektim

nasıl yani kistin kanama mı yaptı sallamadan dolayı dur anlamadım kızzz :S[/QUOTE]

hani cnm spermler çabuk ulaşıyor ya yumurtaya benimde sperm yumurtayla buluşunca var olan kistim içine giremeeyince kanama yapmıştı ayın ortasında işe yarıyor yani

nasıl yani kistin kanama mı yaptı sallamadan dolayı dur anlamadım kızzz :S

hani cnm spermler çabuk ulaşıyor ya yumurtaya benimde sperm yumurtayla buluşunca var olan kistim içine giremeeyince kanama yapmıştı ayın ortasında işe yarıyor yani[/QUOTE]

hııımmmm tamam canımmm...şu hastalıgım bitsinn bu akşamda soğan suyuna başlımm.allahım bu ay son ayım olmazsa aşılama yapacak doktorum

hani cnm spermler çabuk ulaşıyor ya yumurtaya benimde sperm yumurtayla buluşunca var olan kistim içine giremeeyince kanama yapmıştı ayın ortasında işe yarıyor yani

hııımmmm tamam canımmm...şu hastalıgım bitsinn bu akşamda soğan suyuna başlımm.allahım bu ay son ayım olmazsa aşılama yapacak doktorum [/QUOTE]

Allah ım yardımcın olsun bak gör tedavisiz hamiş kalıcaksın rabbimin izniyle takma kafana nolur bende seninle aynı durumdayım doktorum daha fazla geç kalmayalım dedi inş.Allah ım duyar sesimizi bol bol dua edelim

hic gulesim yoktu yaaaa bakda ornek al biraz bi balik kadar olamadk

Son düzenleme:

hııımmmm tamam canımmm...şu hastalıgım bitsinn bu akşamda soğan suyuna başlımm.allahım bu ay son ayım olmazsa aşılama yapacak doktorum [/QUOTE]
CANIM AŞILAMA ÖNCESİNDE SANA YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIMI?
hic gulesim yoktu yaaaa bakda ornek al biraz bi balikmkadar olamadk

ayy canım Allah hep güldürsün inşallah bizleri, ama inanki bundan sonra daha dikkat edeceğim onların yaşam tarzına, artık benim idöllerim onlar , ALlah gözümün önüne örnek alınacak canlılları koymuş ben öyle trene bakar gibi izlemişim meğersem , şimdi gözüm açıldı sayenizde

hııımmmm tamam canımmm...şu hastalıgım bitsinn bu akşamda soğan suyuna başlımm.allahım bu ay son ayım olmazsa aşılama yapacak doktorum

Allah ım yardımcın olsun bak gör tedavisiz hamiş kalıcaksın rabbimin izniyle takma kafana nolur bende seninle aynı durumdayım doktorum daha fazla geç kalmayalım dedi inş.Allah ım duyar sesimizi bol bol dua edelim[/QUOTE]

bu ay serbest bıraktı canım bizi ilaç falan yok siz geen 12 ve 18.günler arası ilişkiye girin günün geçerse gel geçmezsede gel bu sefer aşılamaya başlıcaz dedi yumurtlama takibine ozaman başlıcak..bu ay normal gidicem..

yok canım 2 si de normal testti. akşam eve gidince tekrar bakcam yoksa umudumu kescem. batım bugün gelen olmadı daha ama ağrım var.

ayyyy canım çok hoşsun yaa hiç güleceğim yoktu. ne kadar cahilmişiz demek doğaya baksak herşeyi çözcez. zaten bütün icatlar da doğadan ilham almıyor mu?

nasıl yani kistin kanama mı yaptı sallamadan dolayı dur anlamadım kızzz :S

vaaaaoooooovvvvv daha neler öğrenecez demek

Son düzenleme:
CANIM AŞILAMA ÖNCESİNDE SANA YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIMI?

ayy canım Allah hep güldürsün inşallah bizleri, ama inanki bundan sonra daha dikkat edeceğim onların yaşam tarzına, artık benim idöllerim onlar , ALlah gözümün önüne örnek alınacak canlılları koymuş ben öyle trene bakar gibi izlemişim meğersem , şimdi gözüm açıldı sayenizde [/QUOTE]

seytan gozunu actiama boynuna dikkat et

lalecim inşallah senden hayırlı haberler alırızzz :) inşallah günün geçer canım benimde bugündü ama 2 gün erken oldum ben :) kısmet iştee önümüzdeki aya kaldım bennn hayırlısı artık canımm..inşallahh senin tutmuştur.

inşallah güzelim. bi düşünüyorum neden olmasın diyorum sonra 2 dk geçiyo kendini kandırma boşuna diyorum ne zamandır olmamaış şimdi mi olcak diyorum. zaten terazi burcuyum dengesizim iyice dengesiz oldum:95:

inşallah güzelim. bi düşünüyorum neden olmasın diyorum sonra 2 dk geçiyo kendini kandırma boşuna diyorum ne zamandır olmamaış şimdi mi olcak diyorum. zaten terazi burcuyum dengesizim iyice dengesiz oldum:95:

hahha allah seni yaaa..aklına getirme tatlımm yaaa bırak zamana olacaksa zaten olacak olmayacaksada olmaz inşallahhh...allahım yardımcımız olsun yaaa.

ebru :6 temmuz asya :7 temmuz burmus : 8 temmuz lalearslan: 9 temmuz esrapo : 10 temmuz taliha: 11 Temmuz kucukpısı : 12 temmuz mavihayal:12 Temmuz tekdilekim : 13 temmuz katinam : 14 temmuz dilem : 15 temmuz papilloamour : 16 temmuz efsun : 17 temmuzefsunum gelince düzenler liste olayını beceremedim böyle yanyana yazdım

kızlaaaaar ölüyorum korkudan, şimdi dr u aradım cumartesi günü 12 de rahim filmim çekilecek, bir yandan kolay bişey olduğunu herkesten duydum içim rahat ama bir yandan da o korkuyu üzerimden atamıyorum ayy, telefonu kapattığım gibi hemen geldim yazdım, şuanda çok tuhaf duygulardayım, içimde kablolar kameralar hortumlar vs neler olacak kimbilir Allahımmm sen yardım et, heyecanlandım yaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…