- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.221
küçük pisi mavihayal 300 adet okudum kızlarrr allahım kabul ede rinş.
vay nasını kızlar ya, bizde akvaryum var, onların birleşmesine şahit oluyorum ara ara, titreşerek çiftleşiyorlar, onlar bile benden akıllıymış bak ben daha yeni öğreniyorumtamam sallama titreşme konusunda bende size uyarak başlıyorum inşallah şu rahim filmimden sonra . bol titreşimli günler dilerim hepimize
kesinlikle işe yarıyor o silkelenme titreme bundan 6 ay önce eğer öyle yapmasaydım kistim kanama yapmayacaktı ve doktorada gitmeyecektim
nasıl yani kistin kanama mı yaptı sallamadan dolayı dur anlamadım kızzz :S
hani cnm spermler çabuk ulaşıyor ya yumurtaya benimde sperm yumurtayla buluşunca var olan kistim içine giremeeyince kanama yapmıştı ayın ortasında işe yarıyor yani
vay nasını kızlar ya, bizde akvaryum var, onların birleşmesine şahit oluyorum ara ara, titreşerek çiftleşiyorlar, onlar bile benden akıllıymış bak ben daha yeni öğreniyorumtamam sallama titreşme konusunda bende size uyarak başlıyorum inşallah şu rahim filmimden sonra . bol titreşimli günler dilerim hepimize
hani cnm spermler çabuk ulaşıyor ya yumurtaya benimde sperm yumurtayla buluşunca var olan kistim içine giremeeyince kanama yapmıştı ayın ortasında işe yarıyor yani
hic gulesim yoktu yaaaa bakda ornek al biraz bi balikmkadar olamadk
hııımmmm tamam canımmm...şu hastalıgım bitsinn bu akşamda soğan suyuna başlımm.allahım bu ay son ayımolmazsa aşılama yapacak doktorum
canım sana yazacaktım bende, batın bugün değilmi? hadi inşallahhh birinci test doğrudur ikinci yaptığında ne kadar bekledin belki daha yeni olduğu için çıkmıyordur yaptığın erken gebelik testimiydi??
nasıl yani kistin kanama mı yaptı sallamadan dolayı dur anlamadım kızzz :S
CANIM AŞILAMA ÖNCESİNDE SANA YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIMI?hııımmmm tamam canımmm...şu hastalıgım bitsinn bu akşamda soğan suyuna başlımm.allahım bu ay son ayımolmazsa aşılama yapacak doktorum
lalecim inşallah senden hayırlı haberler alırızzz :) inşallah günün geçer canım benimde bugündü ama 2 gün erken oldum ben :) kısmet iştee önümüzdeki aya kaldım bennn hayırlısı artık canımm..inşallahh senin tutmuştur.
inşallah güzelim. bi düşünüyorum neden olmasın diyorum sonra 2 dk geçiyo kendini kandırma boşuna diyorum ne zamandır olmamaış şimdi mi olcak diyorum.zaten terazi burcuyum dengesizim iyice dengesiz oldum:95:
Batınmı 17 temmuz, yukarıdakiler bat değilde Hergün bir kişiye Kelime-i Tevhid okuyoruz onun listesi. Bat listemiz geride kalmış.. ekleriz tabii memnuniyetle, Hoşgeldinnnn17 temmuz benimde var benide ekleyin listeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?