Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

korma canim ya insallah hayirlisi ile hallolur biter ben hic yaptirmadim nasil olur bilmiyorum ama agri falan olmaz herhalde bana da birkac defa altttan kamerayla baktilar eger o ise ince bir kamera koyup bakiliyor hatta bende doktorla beraber inceliyodum bune bu ne sorup duruyodum

slam canlar bu sabah planladığımdan 1 gün önce geldi bnm kırmızılar gözyaşlarımla birlikte.Adet blirtilerini yaşıyodum ama kırmızıları görene kadar umut vardı.Hem hayırlısı buymuş dyorum hm de gözleirm doluyo .Bu üçüncü ayımdı.Bundan sonra artık gün hesaplarını bırakıyorum hatta hayalimi bir süre erteliyorum ben böyle yapamıyorum çünkü.Hep aklımda hep aklımda .İnşallah sizlerin güzel haberlerini bekliyorum

ayy canım inşallah öyle kolay olur biter yaa, zaten eve döndüğümde hemen size yazarım maceralarımı

ayy kıyamam ben sana ama tatlım daha umudunu kaybedecek kadar zaman geçmemiş hemen pes etme sakın, bak benim 7. ayım, hala ilk günkü gibi ümitliyim şu filmim bi çekilsin inşallah bütün kanal yollarım açılsın , şu temmuz bitmeden bir hamişlik haberi vermek istiyorum size

uzulme canim ya zaten daha yeni evlisin bende 1bucuk yil oldu evleneli 3 aydir deniyorum ama kismet iste olmadi bakalim temmuzdan umutluyum insallah Allahin izniyle hem her ay bile sansimiz sadece %25 Allah buyuktur calismalara son gaz devam

merak etme canim eger ayni seyden bahsediyorsak coook ilginc seyler goreceksin

bencede hiç ümidini kaybetme bak ben düşük yapmama 3 ay önce hala ilk günki gibi heyecanla bekliyorum. hatta vücudum bana oyunlar bile oynuyor. daha 5 gün olmasına rağmen mide bulantıları başdönmeleri yaşıyorum. umudunu kaybetme herzaman bi yerde umut vardır.

merak etme canim eger ayni seyden bahsediyorsak coook ilginc seyler goreceksin

he he heee valla bende korkuyu bırakıp meraklanmaya başlıyorum bakalım neler var içerde ben bu filmden de ümitliyim çünkü araştırmalrıma göre içeriye bir sıvı veriliyormuş kanallar açılsın kamera tam görsün diye, o sıvıda tıkanık yapışık olan kanal varsa açıyormuş ve bu filmi yaptıranların hamişlik şansı artıyormuş. haftaya cumartesi 14. günüm oluyor, bu hafta yaptırayım ki haftaya yumurtlama günümü süper değerlendireyim inşallah, ah birde ramazanın ilk günleri yaa, nasıl bir performans sergileyebileceksek artık bilemiyorum o mideyle

öyle de bn öğretmenim o yüzden hesap kitap yapmam lazımdı doğum izni hesabı okul gün hasabı falan Yani bundan sonra denesem yine strese girecem hem de planlara uyn-mayacak .Tabii ki ALLAH nasip ederse amenna sevinirim veren O.Ama bir süre ara veermek her türlü iyi olacak zaten ramazana giriyoruz.Arada sizleri de takip edeceğim .

valla sivi olayini bilmiyorum ama ultrasondan cok daha net gozukuyor icerisi ondan daha iyi yani diyi mi yaaa ramazan zor gercekten ,,valla ben ramazanda ailemin yanina tatile gidicem kocisle ayri duscez yani

senin meslek durumundan dolayı öyle düşündün demekki tamam canım ondan haberim yoktu, ama ne bileyim ben şimdi böyle kolayca olmadığını öğrendim ya, artık kimseye hesap kitabı tavsiye etmeyeceğim, millet bana bırak hesabı kitabı, zaten hemen olacak diye bişey yok dediklerinde kızıyordum, ama şimdi haklı olduklarını gördüm inşallah seninkide senin için en hayırlı zamanda olur tatlım. ALlah gönlüne göre versin.

canım benim üzülme hayırlısı olsun, erken gelmeside iyi olmuş, bi de regli gecikenler oluyorya bu sebepten.. gün hesaplama konusunda sana katılıyorum bende bıraktım biliyosun ne zaman regl olucam biliyorum tabii ama hiç didiklemiyorum, hayallerimiz tam erteliyoruz dediğimiz anlarda gelişmiş umarım seninde meleğin bi dahakini regl döngüsü gelmeden konar göbüşüne..

aaaaaaa sendemi ben sende hamilesin gözüyle bakıyodum sana hayırlısı olsun inşallah. niye erteliyosun ki canım en azından oluruna bırak

üzülme canım kolay değil zor. bende test yaptım. midem çok kötü kaç gündür. sonucum negatif. kocaman bir tek çizgi.... üzüldüm yalan değil. napalım hayırlısı değildi demekki... daha vakit var vs. kendimi kandırmamayım. gelirse gelir napiimmm...

canım testi atma sakın belki benimki gibi seinkinde de bişeler çıkar sonradan

korkma cnm benim banada çok kötü anlatmışlardı herşey yeni teknolojiye göre oluyor artık ağrı acı vs.hissetmiyorsun ben hatim etmiştim resmen içine sıvı veriyorlar bittikten sonra ayağa kalkamadım başım dönmüştü adetin 1.gunundeki ağrı gibi oluyor

olsun üzülme tatlım hayırlısı böyleymiş hem daha çok yenisin tadını çıkart boşver bebek elbette olacaktır şükürler olsunki sağlığımız yerinde dimi neler var etrafımızda Allah ım duyacaktır sesimizi merak etme bir süre at kafandan düşünme biliyorum zor bende yapamıyorum ama olumsuz oluyor psikolojik etkileniyoruz çok Allah ım yardımcımız olsun bol bol dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…