- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.241
kızlaaaaar ölüyorum korkudan, şimdi dr u aradım cumartesi günü 12 de rahim filmim çekilecek, bir yandan kolay bişey olduğunu herkesten duydum içim rahat ama bir yandan da o korkuyu üzerimden atamıyorum ayy, telefonu kapattığım gibi hemen geldim yazdım, şuanda çok tuhaf duygulardayım, içimde kablolar kameralar hortumlar vs neler olacak kimbilir Allahımmm sen yardım et, heyecanlandım yaa :18:
ayy canım inşallah öyle kolay olur biter yaa, zaten eve döndüğümde hemen size yazarım maceralarımıkorma canim ya insallah hayirlisi ile hallolur biter ben hic yaptirmadim nasil olur bilmiyorum ama agri falan olmaz herhalde bana da birkac defa altttan kamerayla baktilar eger o ise ince bir kamera koyup bakiliyor hatta bende doktorla beraber inceliyodum bune bu ne sorup duruyodum
slam canlar bu sabah planladığımdan 1 gün önce geldi bnm kırmızılar gözyaşlarımla birlikte.Adet blirtilerini yaşıyodum ama kırmızıları görene kadar umut vardı.Hem hayırlısı buymuş dyorum hm de gözleirm doluyo .Bu üçüncü ayımdı.Bundan sonra artık gün hesaplarını bırakıyorum hatta hayalimi bir süre erteliyorum ben böyle yapamıyorum çünkü.Hep aklımda hep aklımda .İnşallah sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
slam canlar bu sabah planladığımdan 1 gün önce geldi bnm kırmızılar gözyaşlarımla birlikte.Adet blirtilerini yaşıyodum ama kırmızıları görene kadar umut vardı.Hem hayırlısı buymuş dyorum hm de gözleirm doluyo .Bu üçüncü ayımdı.Bundan sonra artık gün hesaplarını bırakıyorum hatta hayalimi bir süre erteliyorum ben böyle yapamıyorum çünkü.Hep aklımda hep aklımda .İnşallah sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
ayy canım inşallah öyle kolay olur biter yaa, zaten eve döndüğümde hemen size yazarım maceralarımı
ayy kıyamam ben sana ama tatlım daha umudunu kaybedecek kadar zaman geçmemiş hemen pes etme sakın, bak benim 7. ayım, hala ilk günkü gibi ümitliyimşu filmim bi çekilsin inşallah bütün kanal yollarım açılsın , şu temmuz bitmeden bir hamişlik haberi vermek istiyorum size
merak etme canim eger ayni seyden bahsediyorsak coook ilginc seyler goreceksin
ayy canım inşallah öyle kolay olur biter yaa, zaten eve döndüğümde hemen size yazarım maceralarımı
ayy kıyamam ben sana ama tatlım daha umudunu kaybedecek kadar zaman geçmemiş hemen pes etme sakın, bak benim 7. ayım, hala ilk günkü gibi ümitliyimşu filmim bi çekilsin inşallah bütün kanal yollarım açılsın , şu temmuz bitmeden bir hamişlik haberi vermek istiyorum size
he he heeevalla bende korkuyu bırakıp meraklanmaya başlıyorum bakalım neler var içerde ben bu filmden de ümitliyim çünkü araştırmalrıma göre içeriye bir sıvı veriliyormuş kanallar açılsın kamera tam görsün diye, o sıvıda tıkanık yapışık olan kanal varsa açıyormuş ve bu filmi yaptıranların hamişlik şansı artıyormuş. haftaya cumartesi 14. günüm oluyor, bu hafta yaptırayım ki haftaya yumurtlama günümü süper değerlendireyim inşallah, ah birde ramazanın ilk günleri yaa, nasıl bir performans sergileyebileceksek artık bilemiyorum o mideyle
öyle de bn öğretmenim o yüzden hesap kitap yapmam lazımdı doğum izni hesabı okul gün hasabı falan Yani bundan sonra denesem yine strese girecem hem de planlara uyn-mayacak .Tabii ki ALLAH nasip ederse amenna sevinirim veren O.Ama bir süre ara veermek her türlü iyi olacak zaten ramazana giriyoruz.Arada sizleri de takip edeceğim .
Tamam canım 16 haziranı sana vereyim Batın çok yakın bende 18 olayım.. Allah kabul etsin inşallahhhozaman bende okuyım Allah kabul etsin inş. benim bat tarihim 17 si
canım benim üzülme hayırlısı olsun, erken gelmeside iyi olmuş, bi de regli gecikenler oluyorya bu sebepten.. gün hesaplama konusunda sana katılıyorum bende bıraktım biliyosun ne zaman regl olucam biliyorum tabii ama hiç didiklemiyorum, hayallerimiz tam erteliyoruz dediğimiz anlarda gelişmiş umarım seninde meleğin bi dahakini regl döngüsü gelmeden konar göbüşüne..slam canlar bu sabah planladığımdan 1 gün önce geldi bnm kırmızılar gözyaşlarımla birlikte.Adet blirtilerini yaşıyodum ama kırmızıları görene kadar umut vardı.Hem hayırlısı buymuş dyorum hm de gözleirm doluyo .Bu üçüncü ayımdı.Bundan sonra artık gün hesaplarını bırakıyorum hatta hayalimi bir süre erteliyorum ben böyle yapamıyorum çünkü.Hep aklımda hep aklımda .İnşallah sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
aaaaaaa sendemiben sende hamilesin gözüyle bakıyodum sana hayırlısı olsun inşallah. niye erteliyosun ki canım en azından oluruna bırak
üzülme canım kolay değil zor. bende test yaptım. midem çok kötü kaç gündür. sonucum negatif. kocaman bir tek çizgi.... üzüldüm yalan değil. napalım hayırlısı değildi demekki... daha vakit var vs. kendimi kandırmamayım. gelirse gelir napiimmm...
kızlaaaaar ölüyorum korkudan, şimdi dr u aradım cumartesi günü 12 de rahim filmim çekilecek, bir yandan kolay bişey olduğunu herkesten duydum içim rahat ama bir yandan da o korkuyu üzerimden atamıyorum ayy, telefonu kapattığım gibi hemen geldim yazdım, şuanda çok tuhaf duygulardayım, içimde kablolar kameralar hortumlar vs neler olacak kimbilir Allahımmm sen yardım et, heyecanlandım yaa :18:
canım testi atma sakın belki benimki gibi seinkinde de bişeler çıkar sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?