- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.261
korkma cnm benim banada çok kötü anlatmışlardı herşey yeni teknolojiye göre oluyor artık ağrı acı vs.hissetmiyorsun ben hatim etmiştim resmen içine sıvı veriyorlar bittikten sonra ayağa kalkamadım başım dönmüştü adetin 1.gunundeki ağrı gibi oluyor
sana nezaman yapıldı tatlım çok oldumu? bide fiyatı 200 liraymış aradım hastaneyi , sen kaça yaptırdın?
4 ay önce yaptırmıştım cnm 370 tl ye radyotomda fındıkzade-istanbul da hiç bir şey çıkmamıştı şükür inş.sendede çıkmaz çok önemliymiş bu filim 10 yıl saklanabiliyormuş
4 ay önce yaptırmıştım cnm 370 tl ye radyotomda fındıkzade-istanbul da hiç bir şey çıkmamıştı şükür inş.sendede çıkmaz çok önemliymiş bu filim 10 yıl saklanabiliyormuş
bende 270 yaptırdımm..radyomara gitmek çok istedim ama bana çok uzakdı orası yaa orda teknoloji daha iyi agrısız oluyormuş..benim sıvı esnasında agrım olmuştu..
benimki sigortalıyım diye indirimli heralde yoksa okadar fark olmaz tahminen. oh çok şükür inşallah bende de birşey yoktur. oh iyi bari 10 sene boyunca geçerliyse demekki bidaha çekilmesine gerek yok sevindim valla
Yarına kadar 500 olur mu acep :44: çok sağol tatlım verdiğin bilgi için görürüz inş kesemizi :) amin valla herkes için dua etcem inş hepberaber fırlatcaz ufaklıkları
canım sıkkın ya... nette arkadaş birşey yayımlamış, çok hoşuma gitti. kendime gelmem lazım...
Düne dair pişmanlıklarından ders alıp güne dair planlar yapabilecek kadar akıllı... olan sen ile bu söylemin arkasındaki sen; aynı sen değilsin.
Hayal kırıklıkların senin bahanelerin olamaz. Umuda dair inancını bu kadar kolay yitiremezsin.
Hoş görürdün hayatı. Kendini, çevreni böylesine boş görüp boş veremezsin.
Bu omuzları düşük, benzi soluk, yüreği kırgın, suskun siluet sana uymadı. Sen ki en zor anlarında başı dik, gönlü zengin ve her şeye rağmen çevresine huzur veren kişi.
Bu duruş senin olamaz. Bu söylem sana uymadı.
Geçmişini, hatıralarını küçümseme onlar şimdiki seni bir araya getirdi.
Bence o hatıraları düşlerinle taçlandır o zaman belki de ummadığın kadar yakınlaşır sana mutluluğun.
Başını eğme, zira onu eğersen yüreğinde eğilir.
Senin doğanda iyilik, güzellik, sabır ve hoşgörü karıştırılmış bir masumiyet var iken sen; yalnız kalırım diye korkma, doğrunun peşinden git.
Zira korktuğun için vazgeçtiğin o doğrular senin canını korkularından daha çok acıtır.
Haydi, kalk ayağa.
Karlı dağların güneşi görmesi gibi seninle erisin bütün buzulların.
Birileri sana Herkes kendi yolunda, kendi hayatını yaşar derlerse de sakın inanma!
Sen hayatını, zamanını, enerjini, bilgini, görgünü, iyiliğini, mutluluğunu paylaştığın gibi; başkaları da seninle paylaşacaktır.
Sen taş devri insanı değilsin ki sadece karnının doyması olsun zaferin
Sen yeni devrin insanısın. Ve senin zaferin gönül sofrasında yüreğinin doymasıdır.
Bu sabah uyandığında aynada kendine öyle bir günaydın de ki senden sen dahi etkilen.
Ve sadece onunla kalma, gözlerinin içine bak ve söyle.
Sen iyi bir insansın, hep öyle ol ve öyle kal
Not: Alıntıdır.
slm kızlar daha önce anlatmıştım gerçi hiç biriniz yoktununz sadece mavihayal vardı ben adet olmuştum ya normalde bi hafta sürüyodu bu ay 2 gün sürdü sadece ve sonraki günler kahverengi akıntıdan başka bişey yoktu kayınvalideme sormştum neden böyle olduğunu oda eğer hamie kaldıysan bebek yerini temizlemiştir öyle derler dedi bende baya heveslendim test yaptım 2 gün önce negatif çıktıanlıyacağınınz hüsran üstüne hüsran yaşayırum bu ay...
bence doktora gittin hem 2 gun surmus hem de kahverengi gelmis garip dogrusu
ayyyyyyyyyy kızlarrr uyudum uyucammm
slm kızlar daha önce anlatmıştım gerçi hiç biriniz yoktununz sadece mavihayal vardı ben adet olmuştum ya normalde bi hafta sürüyodu bu ay 2 gün sürdü sadece ve sonraki günler kahverengi akıntıdan başka bişey yoktu kayınvalideme sormştum neden böyle olduğunu oda eğer hamie kaldıysan bebek yerini temizlemiştir öyle derler dedi bende baya heveslendim test yaptım 2 gün önce negatif çıktıanlıyacağınınz hüsran üstüne hüsran yaşayırum bu ay...
neden ki tatlımm :))
güzel paylaşım için teşekkür ederiz canım... iyi düşünelim iyi olsun tamammı, bugün canımızı sıktığımız şeylere yarın öbür gün gülüp geçeceğizcanım sıkkın ya... nette arkadaş birşey yayımlamış, çok hoşuma gitti. kendime gelmem lazım...Düne dair pişmanlıklarından ders alıp güne dair planlar yapabilecek kadar akıllı... olan sen ile bu söylemin arkasındaki sen; aynı sen değilsin. Hayal kırıklıkların senin bahanelerin olamaz. Umuda dair inancını bu kadar kolay yitiremezsin. Hoş görürdün hayatı. Kendini, çevreni böylesine boş görüp boş veremezsin. Bu omuzları düşük, benzi soluk, yüreği kırgın, suskun siluet sana uymadı. Sen ki en zor anlarında başı dik, gönlü zengin ve her şeye rağmen çevresine huzur veren kişi. Bu duruş senin olamaz. Bu söylem sana uymadı. Geçmişini, hatıralarını küçümseme onlar şimdiki seni bir araya getirdi. Bence o hatıraları düşlerinle taçlandır o zaman belki de ummadığın kadar yakınlaşır sana mutluluğun. Başını eğme, zira onu eğersen yüreğinde eğilir. Senin doğanda iyilik, güzellik, sabır ve hoşgörü karıştırılmış bir masumiyet var iken sen; yalnız kalırım diye korkma, doğrunun peşinden git. Zira korktuğun için vazgeçtiğin o doğrular senin canını korkularından daha çok acıtır. Haydi, kalk ayağa. Karlı dağların güneşi görmesi gibi seninle erisin bütün buzulların. Birileri sana “Herkes kendi yolunda, kendi hayatını yaşar” derlerse de sakın inanma! Sen hayatını, zamanını, enerjini, bilgini, görgünü, iyiliğini, mutluluğunu paylaştığın gibi; başkaları da seninle paylaşacaktır. Sen taş devri insanı değilsin ki sadece karnının doyması olsun zaferin… Sen yeni devrin insanısın. Ve senin zaferin gönül sofrasında yüreğinin doymasıdır. Bu sabah uyandığında aynada kendine öyle bir günaydın de ki senden sen dahi etkilen. Ve sadece onunla kalma, gözlerinin içine bak ve söyle. “Sen iyi bir insansın, hep öyle ol ve öyle kal”Not: Alıntıdır.
hangi açıdan garip korkutma beni
üzülme canım kolay değil zor. bende test yaptım. midem çok kötü kaç gündür. sonucum negatif. kocaman bir tek çizgi.... üzüldüm yalan değil. napalım hayırlısı değildi demekki... daha vakit var vs. kendimi kandırmamayım. gelirse gelir napiimmm...
sıcaktan yada stresten etkilenmiş olabilir üzülme tatlım, istiyosan bi doktoruna git en doğru cevabı o verecektir hemde genel bi kontrol olmuş olursunslm kızlar daha önce anlatmıştım gerçi hiç biriniz yoktununz sadece mavihayal vardı ben adet olmuştum ya normalde bi hafta sürüyodu bu ay 2 gün sürdü sadece ve sonraki günler kahverengi akıntıdan başka bişey yoktu kayınvalideme sormştum neden böyle olduğunu oda eğer hamie kaldıysan bebek yerini temizlemiştir öyle derler dedi bende baya heveslendim test yaptım 2 gün önce negatif çıktıanlıyacağınınz hüsran üstüne hüsran yaşayırum bu ay...
sıcaktan yada stresten etkilenmiş olabilir üzülme tatlım, istiyosan bi doktoruna git en doğru cevabı o verecektir hemde genel bi kontrol olmuş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?