- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.681
gunaydın canlarım hayırlı ve bol hamişli gunler nasılsınız bakim kuzucuklarım
nasıl gidiyor sogan suyu :) ben bir bardak içiyorum sadece yaaa :)
döllenme olalı 3 hafta oldu o hesaba göre nisanın ilk haftası doğcak inşallah. sat ise 5 hafta falan o zaman da mart diyo
yaaaaa çaktırma o zamannerden şekerim tabi cevabını özelden yaz
canım ismin çok tanıdık ama nerden tanıdığımı hatırlayamıyorum.
yüz yüze tanışmadık..ahi evrandaki kızların arkadaşı halide..mevra leyla ve ayşegülün...
Günaydınnn kızlarr, nasılsınızzz? Burası var ya yanıyor bildiğiniz cayırrr cayırrr yanıyor Yok böyle bi sıcakLalem napıyosun kuzum doktora ne zaman gidicekmişsin kese için konuştunmu? Birde tıbbi açıdan sen 5 haftalık hamilesin meleğim çünkü doktorlar Satı dikkate alıyor KK da satı dikkate alıyor (herkesin ne zaman tutturmuş olduğu bilenemeyeceği içinmiş kuzum) Dombrambre nerde acaba onu da merak ediyorum, geçmişi okumadım gerçi denk gelemedik belki.. mercimeği ve o iyidir inşallahhhh Küçükpisi arkadaşım bekle bakalım perşembeyi bi güzel haberde sen patlat kuzucuğum heyecanla bekliyorum senin haberini, inşallahhhhhhhhhhhh hamilesin
Günaydınnn kızlarr, nasılsınızzz? Burası var ya yanıyor bildiğiniz cayırrr cayırrr yanıyor Yok böyle bi sıcakLalem napıyosun kuzum doktora ne zaman gidicekmişsin kese için konuştunmu? Birde tıbbi açıdan sen 5 haftalık hamilesin meleğim çünkü doktorlar Satı dikkate alıyor KK da satı dikkate alıyor (herkesin ne zaman tutturmuş olduğu bilenemeyeceği içinmiş kuzum) Dombrambre nerde acaba onu da merak ediyorum, geçmişi okumadım gerçi denk gelemedik belki.. mercimeği ve o iyidir inşallahhhh Küçükpisi arkadaşım bekle bakalım perşembeyi bi güzel haberde sen patlat kuzucuğum heyecanla bekliyorum senin haberini, inşallahhhhhhhhhhhh hamilesin
bence mantıklı, herbişeyini aynı anda göreceksin inşallahhhhh.. iyiyim kuzum bende koşturmaca içindeyimiyiyim canım sen nasılsın?15 gün sonra gitcez canım dr a
offf offff kuzucum aynen yaaa bu nası sıcaktır klimalar falda etmiyo ve dayanmıyo artık :26: bu sıcakta çalışmaya çalışıoshoşgeldin tatlım çok şükür iyiyizçok sıcak gerçekten yanıyoruz sen neler yapıyorsun kuzumm
bence mantıklı, herbişeyini aynı anda göreceksin inşallahhhhh.. iyiyim kuzum bende koşturmaca içindeyimsen de mercimeğe çoook dikkat et tamamı annesi, burda okuduğum kadarıyla mutlaka hergün ceviz ye, bol bol su ve süt iç.. kaşar peyniri ye (en çok kalsiyum onda varmış) folik asite de devam et bolccaaa dinlen keyfini çıkar kuzucuğummmmm
offf offff kuzucum aynen yaaa bu nası sıcaktır klimalar falda etmiyo ve dayanmıyo artık :26: bu sıcakta çalışmaya çalışıosebruş biz ne zaman anne olcaz yaaaa inşallah çok beklemeyiz daha
benim kızımda bi test yaptım 1 hafta vardı bata silik 2. çizgi yi gördüm peşinden emin olmak için 3 test daha yaptım hiçbirinde de çıkmadı ben de yok diye düşünmüştüm sonra 1 hafta sonra kanda çıktıkızlar şu erken gebelik testini adeti gecikmeden yapıp çift çizgiyi silik de olsa gören var mı? 1-2 günüm var adete çok meraklandım bugun alıp yapsam mı diyorum
günaydın arkadaşlar hepinize... benim kırmızılar gelmedi daha... gelecek gibide hissetmiyorum. bebiş belirtisi olarak birkaç birşey var ama bilemiyorum. perşembeyi bekliyeceğim hayırlısı ile..... öle işte benim durum
Alıntı yapamıyorum ben ya bilgisayar kafayı yedineyse napalım ortaya yazayım şimdi lalem ye ye ne bulursan faydalı yeee oh oh büyüsün annesinin meleğii ebruş benim 26 temmuz diye düşünüyorum ama 26-28 arası diyelim bu ay bizdee hiç bişi yapmadık kür felan sadece birlikte olduk hayırlısı kuzucuğummm bakalım yaşayıp göreceğiz neler olacak.. Efsunum bacım kuzum diş olayı varken olmazmıymış neden acaba tam olarak bilmiyorum sebebini ağustosta hep birliktesiniz zaten dimi kocişinle, hayırlısı inşallah hepimiz hamile olcaz göbeklerimizi hoplatcazzzz umuyorum istiyorum diliyorum bol bol dua ediyorum
Ah canım ben onu yerim yaaaa dünya tatlısı, yürekmi dayanır bu sözlere.. küçücük aklında kalbinde ne güzel dilekler bunlaramin kuzucum amin inşallaah geçen hafta yanımdayken antibiyotik falan kullanıcam diye korunduk ama ben yine de eşim benim yumurtlama zamanları gelebilir diye umut ediyordum gelemiyor bende c.tesi gidicem yani benim 19.günümkısmet tabi ağustosa kaldı biizim iş.kızım geçen gelmiş elini karnıma koyuyor anne biliyormusun en çok ne isterdim karnının kocaman olmasını isterdim diyo olur inşallah dedim ne ddiyim:44:
Ah canım ben onu yerim yaaaa dünya tatlısı, yürekmi dayanır bu sözlere.. küçücük aklında kalbinde ne güzel dilekler bunlarkimi çocuk istemez mesela kıskanır, seninki ne güzel hayallerini kuruyo maşşalah kuzuma, sana en büyük yardımcı güzel kızın olacak biliyosun dimi, bebiş doğunca.. işte benimde kardeşimle aşağı yukarı o kadar yaş vardı, mamasını verirdim ayağımda sallardım oyalardım hep minnoşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?