Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım ben sana dedimmi yoksa demedimmi hatırlayamadım şimdi ama düşünmüştüm doktorun biri sana biraz yumurta tembelliği var demişti bu doktora durumu söledinmi diye paylaşmışmıydın? klomen olayını hiç bilmiyorum bu arada, sen kullanım şeklini biliyosun dimi zaten.. peki bişi sorucam şimdi bu doktor senin yumurtalara bakıcak ya olgunlaşmışsa çatlatmayı onlarmı yapıcak bişi söledimi yoksa muhtemelen şu zaman çatlar diyp ilişki günümü önerecekmiş

ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
mavihayal:12 Temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
bebegi:16 Temmuz ve dcl_xcl arkadaşımız için özel olarak okuyabildiğimiz kadar okuyalım diyoruz.
papilloamour : 17 temmuz.
efsun : 18 temmuz

bugün sevgi kelebeğimiz için okuyacağız Allah kabul etsin dualarımızı

ben öteki doktor bana yumurtaların tembel dedi demedim.canım bana dediki seni takibe alıyorum dedi.adetin 12. günü gel bir bakalım yumurtalar gelişiyomu dedi.bende dedimki ama benim ovulasyonum geç oluyo o gün yumurta olmaz falan dedim yok sen gel ben bakacam ne kadar büyümüşler sonra şu gün gene gel dicem dedi.eğer kendiliğinden çatlarsa demekki yumurtlamandada sorun yoktur dedi.çatlarsan ilişki önercem dedi.çatlamazsan önümüzdeki ay klomen + çatlama iğnesi olcakmışım.bu ay sadece yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakcak ama ben öteki doktorun verdiği gibi yumurtalık için kullanıyorum 1 kere kullanmıştım sabah akşam 1 adet.aynen devam canım bakalım ne dicek doktor.

hmmmm o zaman bu ay bi bakıcak nası gidiyo sen de işler diye, bi sıkıntı varsa o zaman müdahil olacak.. hemencecik oluverse bu süreç çok sıkıyor beni.. inşallah gerek kalmaz kuzucum bu ay bu iş olur

yaramazlık yaptın demek :))kız kafana göre klomen almasaydın neyse artık hayırlısı olsun ne diyim kuzum banada doktorum klomen sana kist yapabilir direk iğne yaparız dedi

hmmmm o zaman bu ay bi bakıcak nası gidiyo sen de işler diye, bi sıkıntı varsa o zaman müdahil olacak.. hemencecik oluverse bu süreç çok sıkıyor beni.. inşallah gerek kalmaz kuzucum bu ay bu iş olur

valla canım sorma o kadar bunaldımki olsun hayırlısıyla diyom sabrediyom.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ama doktora gidince daha bir güvende hissettim kendimi.pazartesi gitcem bakalım ne dicek.senin nasıl gidiyo tedavi sürecin.canım senin çok erken diye biliyorum sen hiç sıkıntı etme rabbim en kısa zamanda gönlüne göre vercek biliyom ben.ama erken doktora gitmen iyi oldu.ben 18 ay beklediğime çok pişmanım ama tabii rabbim o ara bana nasıl bir rahatlık verdiyse anlamadım.şimdi ise gün sayıyom geçmiyo

nasıl yani canım sen klomen kullanmıyon ama iğnemi olcan anlamadım.yoksa klomen kullanıyon ondan sonra iğnemi olcan?hadi hakkında hayırlısı inşallah.

cnm bundan 4 ay önce falan klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum işe yaramamıştı doktorumu değiştirdim kullandığım ilaçları söyledim klomen vermeyiz sana dedi kist yapabiliyormuş ki zaten var o yuzden önümüzdeki ay direk çatlatma iğnesi yapacakmış

yaramazlık yaptın demek :))kız kafana göre klomen almasaydın neyse artık hayırlısı olsun ne diyim kuzum banada doktorum klomen sana kist yapabilir direk iğne yaparız dedi

nasıl yani canım sen klomen kullanmıyon ama iğnemi olcan anlamadım.yoksa klomen kullanıyon ondan sonra iğnemi olcan?hadi hakkında hayırlısı inşallah.

selam kızlar,
her gün iş yerimde ara ara girip okuyorum ama yazmaya hiç vakit kalmıyor. İşim çok yoğun. Birde korkuyorum yakalanacam diye. neyse kızlar ben kocama keçiboynuzu suyu içiriyorum sabah akşam iki gündür. zeytinyağında bir gece beklemiş incirleri yedirecem yarından itibaren. Arada nohut suyu. Her akşam kuru yemiş. İlişki önceside acı türk kahvesi. Spermlerinin kuvvetlenmesi gerek. Test falan yaptırmadık ama varikosel olabilir.

amin canım inş. ya... gelsin de hayırlısı ile ne güzel olacak...

ay ne güzel kızında çok istiyor. oda dua etsin, duası daha çok kabul olur. isteyen herkezin bebeği olsunda derse sevinirim....

canım ilaca başlattı doktor, alıyorum devamlı ağustos sonunda muayene olucam tekrar testlerim yenilenecek İnşallahhh düzelirim.. bu arada jinekolog bana gel demiştiya yumurtlama olayına bakmak için, şu an diğer olaya konsantre olduğumdan önümüzdeki ay gideceğim.. inşallah bebiş gelirde ona bakmak için giderim (Allahtantan umut kesilmezmiş ) zaman gerçekten sanki daha yavaş akıyo bende bebek istediğimden beri.. Allahım inşallah bizede yardım eder sağlıklı bebeklerimiz olur hepimizin ne güzel yaa iyi bakıyosun kocana
kızlar sıcaktan mayıştınız mı sesiniz çıkmıyor
kızım burası varyaa 52 dereceyi gördük arabanın klimasında yanıyoruzzzz yanıyorrrrr

Allah ım iyilik versin cnm benim sen geldin aklıma 8.gün halvet oldu soğan suyunada devam işte hayırlısı Allah ımdan bu ay pek umudum yok aslında kistim var çünkü kısmet

aferim iyidir iyidir o günler tecrübeyle sabit

amin canım inş. ya... gelsin de hayırlısı ile ne güzel olacak...

ay ne güzel kızında çok istiyor. oda dua etsin, duası daha çok kabul olur. isteyen herkezin bebeği olsunda derse sevinirim....
tamam tatlım inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah canım
perşembeyi mi bekliyoruz şimdi

gerçekten zaman hızlı akıyor ama bebek fikri aklıma girdiğinden beri ay geçmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…