- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.701
canım ben sana dedimmi yoksa demedimmi hatırlayamadım şimdi ama düşünmüştüm doktorun biri sana biraz yumurta tembelliği var demişti bu doktora durumu söledinmi diye paylaşmışmıydın? klomen olayını hiç bilmiyorum bu arada, sen kullanım şeklini biliyosun dimi zaten.. peki bişi sorucam şimdi bu doktor senin yumurtalara bakıcak ya olgunlaşmışsa çatlatmayı onlarmı yapıcak bişi söledimi yoksa muhtemelen şu zaman çatlar diyp ilişki günümü önerecekmişkızlar ben ne yaptım biliyonuzmu?yaramazlık yaptımben doktorumu değiştirmiştim işte baktı bir sıkıntı yok herşey temiz ama yumurtluyormusun bu ay takibe alalım seni dedi.bende tamam dedim(ama öteki doktorum yumurta tembelliği var güçlendirmek için 1 kaç ay klomen kullanmamız lasım demişti.) neyse bana ilaç falan vermedi ama ben aldım klomen kullanıyom sonuçta öteki doktorum zayıf demişti bu da bir ay bakcak ondan sonra vercek.beklemek istemedim.bana bir zararıda olmadı eğer kist falan yaparsa ki inşallah yapmaz o samanda soğan kürü uygularım.öle işte pazarteside kontrole çağırdı yumurtalara bakcakmış.tabii ben sölemicem klomen kullandığımı:) bu arada kıslar bu doktor yumurtalar için alttanmı bakcak bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
canım bizim 5 yaş vardı ben o halimle kucağıma alıyodum tospik bişiydi zaten, hep küçük anne derlerdi o zamanlar banabende merak ediyorum nasıl olacak acaba diye 6 yaş mı vardı sizinde
canım ben sana dedimmi yoksa demedimmi hatırlayamadım şimdi ama düşünmüştüm doktorun biri sana biraz yumurta tembelliği var demişti bu doktora durumu söledinmi diye paylaşmışmıydın? klomen olayını hiç bilmiyorum bu arada, sen kullanım şeklini biliyosun dimi zaten.. peki bişi sorucam şimdi bu doktor senin yumurtalara bakıcak ya olgunlaşmışsa çatlatmayı onlarmı yapıcak bişi söledimi yoksa muhtemelen şu zaman çatlar diyp ilişki günümü önerecekmiş
hmmmm o zaman bu ay bi bakıcak nası gidiyo sen de işler diye, bi sıkıntı varsa o zaman müdahil olacak.. hemencecik oluverse bu süreç çok sıkıyor beni.. inşallah gerek kalmaz kuzucum bu ay bu iş olurben öteki doktor bana yumurtaların tembel dedi demedim.canım bana dediki seni takibe alıyorum dedi.adetin 12. günü gel bir bakalım yumurtalar gelişiyomu dedi.bende dedimki ama benim ovulasyonum geç oluyo o gün yumurta olmaz falan dedim yok sen gel ben bakacam ne kadar büyümüşler sonra şu gün gene gel dicem dedi.eğer kendiliğinden çatlarsa demekki yumurtlamandada sorun yoktur dedi.çatlarsan ilişki önercem dedi.çatlamazsan önümüzdeki ay klomen + çatlama iğnesi olcakmışım.bu ay sadece yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakcak ama ben öteki doktorun verdiği gibi yumurtalık için kullanıyorum 1 kere kullanmıştım sabah akşam 1 adet.aynen devam canım bakalım ne dicek doktor.
ben öteki doktor bana yumurtaların tembel dedi demedim.canım bana dediki seni takibe alıyorum dedi.adetin 12. günü gel bir bakalım yumurtalar gelişiyomu dedi.bende dedimki ama benim ovulasyonum geç oluyo o gün yumurta olmaz falan dedim yok sen gel ben bakacam ne kadar büyümüşler sonra şu gün gene gel dicem dedi.eğer kendiliğinden çatlarsa demekki yumurtlamandada sorun yoktur dedi.çatlarsan ilişki önercem dedi.çatlamazsan önümüzdeki ay klomen + çatlama iğnesi olcakmışım.bu ay sadece yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakcak ama ben öteki doktorun verdiği gibi yumurtalık için kullanıyorum 1 kere kullanmıştım sabah akşam 1 adet.aynen devam canım bakalım ne dicek doktor.
efsunum hoşgeldin cnm nasılsın annen nasıl oldu
hoşbulduk ebruşum daha iyi çok şükür sen nasılsın
kızlar ben yemeğe çıkıyorum gelilirm yinee muccuk
hmmmm o zaman bu ay bi bakıcak nası gidiyo sen de işler diye, bi sıkıntı varsa o zaman müdahil olacak.. hemencecik oluverse bu süreç çok sıkıyor beni.. inşallah gerek kalmaz kuzucum bu ay bu iş olur
nasıl yani canım sen klomen kullanmıyon ama iğnemi olcan anlamadım.yoksa klomen kullanıyon ondan sonra iğnemi olcan?hadi hakkında hayırlısı inşallah.
yaramazlık yaptın demek :))kız kafana göre klomen almasaydın neyse artık hayırlısı olsun ne diyim kuzum banada doktorum klomen sana kist yapabilir direk iğne yaparız dedi
Günaydınnn kızlarr, nasılsınızzz? Burası var ya yanıyor bildiğiniz cayırrr cayırrr yanıyor Yok böyle bi sıcakLalem napıyosun kuzum doktora ne zaman gidicekmişsin kese için konuştunmu? Birde tıbbi açıdan sen 5 haftalık hamilesin meleğim çünkü doktorlar Satı dikkate alıyor KK da satı dikkate alıyor (herkesin ne zaman tutturmuş olduğu bilenemeyeceği içinmiş kuzum) Dombrambre nerde acaba onu da merak ediyorum, geçmişi okumadım gerçi denk gelemedik belki.. mercimeği ve o iyidir inşallahhhh Küçükpisi arkadaşım bekle bakalım perşembeyi bi güzel haberde sen patlat kuzucuğum heyecanla bekliyorum senin haberini, inşallahhhhhhhhhhhh hamilesin
günaydın canlarım.
bugün dişimi çektiricem stresini yaşamaktayımben umutları ağustosa erteledim mecburen napsam acaba kür falan kararsızım çok
benim kızımda bi test yaptım 1 hafta vardı bata silik 2. çizgi yi gördüm peşinden emin olmak için 3 test daha yaptım hiçbirinde de çıkmadı ben de yok diye düşünmüştüm sonra 1 hafta sonra kanda çıktı
valla beklioyorum gzel haber senden
amin kuzucum amin inşallaah geçen hafta yanımdayken antibiyotik falan kullanıcam diye korunduk ama ben yine de eşim benim yumurtlama zamanları gelebilir diye umut ediyordum gelemiyor bende c.tesi gidicem yani benim 19.günümkısmet tabi ağustosa kaldı biizim iş.kızım geçen gelmiş elini karnıma koyuyor anne biliyormusun en çok ne isterdim karnının kocaman olmasını isterdim diyo olur inşallah dedim ne ddiyim:44:
canım ilaca başlattı doktor, alıyorum devamlı ağustos sonunda muayene olucam tekrar testlerim yenilenecek İnşallahhh düzelirim.. bu arada jinekolog bana gel demiştiya yumurtlama olayına bakmak için, şu an diğer olaya konsantre olduğumdan önümüzdeki ay gideceğim.. inşallah bebiş gelirde ona bakmak için giderim (Allahtantan umut kesilmezmiş ) zaman gerçekten sanki daha yavaş akıyo bende bebek istediğimden beri.. Allahım inşallah bizede yardım eder sağlıklı bebeklerimiz olur hepimizinvalla canım sorma o kadar bunaldımki olsun hayırlısıyla diyom sabrediyom.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ama doktora gidince daha bir güvende hissettim kendimi.pazartesi gitcem bakalım ne dicek.senin nasıl gidiyo tedavi sürecin.canım senin çok erken diye biliyorum sen hiç sıkıntı etme rabbim en kısa zamanda gönlüne göre vercek biliyom ben.ama erken doktora gitmen iyi oldu.ben 18 ay beklediğime çok pişmanım ama tabii rabbim o ara bana nasıl bir rahatlık verdiyse anlamadım.şimdi ise gün sayıyom geçmiyo
ne güzel yaa iyi bakıyosun kocanaselam kızlar,her gün iş yerimde ara ara girip okuyorum ama yazmaya hiç vakit kalmıyor. İşim çok yoğun. Birde korkuyorum yakalanacam diye. neyse kızlar ben kocama keçiboynuzu suyu içiriyorum sabah akşam iki gündür. zeytinyağında bir gece beklemiş incirleri yedirecem yarından itibaren. Arada nohut suyu. Her akşam kuru yemiş. İlişki önceside acı türk kahvesi. Spermlerinin kuvvetlenmesi gerek. Test falan yaptırmadık ama varikosel olabilir.
kızım burası varyaa 52 dereceyi gördük arabanın klimasında yanıyoruzzzz yanıyorrrrrkızlar sıcaktan mayıştınız mı sesiniz çıkmıyor
Allah ım iyilik versin cnm benim sen geldin aklıma 8.gün halvet oldusoğan suyunada devam işte hayırlısı Allah ımdan bu ay pek umudum yok aslında kistim var çünkü kısmet
tamam tatlım inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah canımamin canım inş. ya... gelsin de hayırlısı ile ne güzel olacak...
ay ne güzel kızında çok istiyor. oda dua etsin, duası daha çok kabul olur. isteyen herkezin bebeği olsunda derse sevinirim....
valla canım sorma o kadar bunaldımki olsun hayırlısıyla diyom sabrediyom.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ama doktora gidince daha bir güvende hissettim kendimi.pazartesi gitcem bakalım ne dicek.senin nasıl gidiyo tedavi sürecin.canım senin çok erken diye biliyorum sen hiç sıkıntı etme rabbim en kısa zamanda gönlüne göre vercek biliyom ben.ama erken doktora gitmen iyi oldu.ben 18 ay beklediğime çok pişmanım ama tabii rabbim o ara bana nasıl bir rahatlık verdiyse anlamadım.şimdi ise gün sayıyom geçmiyo
canım ilaca başlattı doktor, alıyorum devamlı ağustos sonunda muayene olucam tekrar testlerim yenilenecek İnşallahhh düzelirim.. bu arada jinekolog bana gel demiştiya yumurtlama olayına bakmak için, şu an diğer olaya konsantre olduğumdan önümüzdeki ay gideceğim.. inşallah bebiş gelirde ona bakmak için giderim (Allahtantan umut kesilmezmiş ) zaman gerçekten sanki daha yavaş akıyo bende bebek istediğimden beri.. Allahım inşallah bizede yardım eder sağlıklı bebeklerimiz olur hepimizinne güzel yaa iyi bakıyosun kocanakızım burası varyaa 52 dereceyi gördük arabanın klimasında yanıyoruzzzz yanıyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?