- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.721
aferim iyidir iyidir o günler tecrübeyle sabit
tamam tatlım inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah canım
perşembeyi mi bekliyoruz şimdi
gerçekten zaman hızlı akıyor ama bebek fikri aklıma girdiğinden beri ay geçmiyor sanki
bugün incir kürü yapim dedim..en azından bi nasıl bişey olduğuna bakıyım diye...
mide bulantısından başka bişey değilmiş!! bünyemi altüst etti....vazgeçtim anında!!
nasıl ki o kür?? birşeyin içindeye koyuluyordu da neydi ki
nasıl ki o kür?? birşeyin içindeye koyuluyordu da neydi ki
cnm ben geçen 2 ay önce incir kürü yaptım gayet guzel kız tadı yani soğan suyunun yanında çok çok iyi :)
bugün incir kürü yapim dedim..en azından bi nasıl bişey olduğuna bakıyım diye...
mide bulantısından başka bişey değilmiş!! bünyemi altüst etti....vazgeçtim anında!!
:)) demekki dayanıklıymış benim midem soğan suyu kokuyor ama arkasından hemen nutella yiyorum bende yoksa içemem öyle
bana güzel gelmedi be ebrulicim..soğanı hiç hayal edemiyorum incir böyleyse...zaten ben 21 gün filan dayanamam..bikaç gün yapcaktım,heves ettim ama şimdi pes ettim..
ntella iyimiş...inciri içtikten sonra ne yapacağımı şaşırdım,ne yesem de bastırsam o tadı bilemedim..bi daha denersem aklımda bulunsun
benim mide hassas sanırım biraz...neyse bakalım bunu da denemiş olduk,aklımda duracağına....
netten buldum ben ama...kaynamış suya bi 15 tane kuru incir attım,20 dk daha kaynadı..soğuduktan sonra süzdüm içtim..aç karnına....yapanlar yapıyo ama ben yapamıcam valla..
direkt yerim kuru incirleri daha iyi..fayda olcaksa öyle de olur inşallah ne biliyim..zaten üstüne düştüğüm yok da bi denemek için almıştım,çok duydum da
ben birde incirin içine havuç koyarak kaynatmıştıminş.şifa olur ne bilim artık sen kurusunu ye cnm faydası olur yinede
çocukken bana kuru üzüm suyu içirmişlerdi. şimdi kuru üzüm yiyemem... o aklıma geliyor. şimdi öle kürleri düşündükçe pek hoşuma gitmiyor. astım için çok kür yaptılar bana. deneme tahtası gibiyim ..
nezamandır istiyorsunuz. senin yazdığını unuttum hatırlamıyorum...
10 aydır evliyim,5 aydır da tam anlamıyla istiyoruz diyebilirim...
kür filan hiç yapmadım,doktora da gitmedim..ama bu incire bi bakıyım dedim.heves sadece çünkü ben de hoşlanmam böyle şeylerden,zaten yapamam,uygulayamam yani.mesela bunu 21 gün boyunca yapmak lazımmış ama ben uğraşamazdım tadını sevsem bile..öyle bi denedim..kalanları yerim daha iyi :)
alternatif olarak pek bi çabam yok açıkcası,sadece eşimle yapmamız gerekeni yapıyoruz gerisi nasip artık bekliyorum bakalım.....
kızlarrrr işim vardı sabahtan beri giremedimm..ne var yokk napıyonuz..
Allah istedimi oluyor zaten. kür felan salladım. bir ara yapayımmı felan dedim ama beceremedim. sadece folik asit kullanıyorum. folik asit kullanmıyorsanda başla...
gerçi yeni evli sayılırsınız da doktorada bir görün derim. testlerini felan yaptır. için rahatlar...
folik asit ben de kullanıyorum bir ay filan oldu..doktora gidicem ama henüz değil,içim rahatlar biliyorum ama bi yandan da uğraşmak istemiyorum,streslenmek istemiyorum.kendiliğinden olsun istiyorum..Allaha kalmış benim istememle değil ya..bir iki ay daha olmazsa doktora o zaman gidicem..
napalım cnm çalışmaya çalışıyorumsen napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?