- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.741
gidesiye kadar baya bir sıkıntın oluyor doğru... ben gittim. birkaç test yaptırdım sadece. daha ayrıntılı test yapmadı gerek duymadı doktor... gelsin bebişler inş. bir an önce
sıcakta hiç çekilmiyor ya. özellikle sabah kalkıp gelmek. evlerin içleri bile ısındı...
napalım cnm çalışmaya çalışıyorumsen napıyorsun
evet cnm çok sıcak geceleri klimayla uyuyoruz napalım :))
aman üşütme bu seferde... bak evde yok işte yok. klimasız hayat ne güzel. terlersem ter kokacağım die derdim yok. her kezin kokusu birbirine karıştı zaten (şaka bir yana Allahtan şu ter engelliyen deodorantlar var).
zayıflarım bu gidişle sahuna gibi
kilo vermişim yine 57 ydim 55 olmuşum
iyi maş. ne güzel. azcık bende vermiş olsam ne iyi olur...58im. şöle 53 filan olsaydım. ahh ahh gençlik. ne güzel inceciktim. hep kocamın yüzünden hatta bir ara tartıda 63ü bile görmüştüm .
:)) ben 50ydim 55 oldum olsun ya bölede iyi
ne yapıyoruz bebeği bıraktık vicut ölçülerinemi geçtik
o saman ben ben ben boy 1.70 kilo 56 göğüs 85 bel 63 kalça 90
ne yapıyoruz bebeği bıraktık vicut ölçülerinemi geçtik
o saman ben ben ben boy 1.70 kilo 56 göğüs 85 bel 63 kalça 90
evet öle oldu. baktık bebek gel gel demek bir yere kadar, arada aynayada bakalım dedik .. ay maş. kilon iyi boyuna göre. benim boy 1,63 de 58 fazla bana . çocukluğumda hep pek zayıfsın derlerdi. şimdi yer yer kilo ver denince sinir oluyorum .
hatta geçenlerde ebeyle konuştum demiştim ya. bayan tombiş. baya fazla kilosu var. ama kaltı bana biraz zayıflada öle bebek düşün dedi. aynaya bakmadı herhalde...
tamam fazlam varda okadar değil. ayrıca bebek doğduktan sonra tüm kiloları vermeye karar verdim ben.
bende boy 1,65 kiloda 55
Tamam işte sende ideal kilodasın.boyun uzunluğunda 10 düşülcekmiş ideal kilo oymuş.65-10=55 tamamdır.yediklerine dikkat et formunu koru canım
bende boy 1,65 kiloda 55
Batı 25-26 temmuz olan sevgili bat kardeşlerim napiyosunuz belirti falan var mi bakalim
Benim sata göre 3 hafta oldu göğüslerde hassasiyet var o kadar simdilik
Umarim sonra baska belirtiler de olur:)
Midem falan bulansin istiyorum yaaa iyice manyaklastim galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?