Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

gidesiye kadar baya bir sıkıntın oluyor doğru... ben gittim. birkaç test yaptırdım sadece. daha ayrıntılı test yapmadı gerek duymadı doktor... gelsin bebişler inş. bir an önce

gerek duymamış işte,erken diyo onlar da.bi kere bişey için gittim de doktora bunu da söyledim,daha çok erken hiç düşünme böyle şeyler filan dedi...gidesim yok :)
hadi hayırlısı hepimize bebişler gelsin gelsin gelsin..

evet cnm çok sıcak geceleri klimayla uyuyoruz napalım :))

aman üşütme bu seferde... bak evde yok işte yok. klimasız hayat ne güzel. terlersem ter kokacağım die derdim yok. her kezin kokusu birbirine karıştı zaten (şaka bir yana Allahtan şu ter engelliyen deodorantlar var).

zayıflarım bu gidişle sahuna gibi

:))) hahaaa yok kız direk klimalı odada yatmıyoruz evet o deodorantlar olmasa napardık iğğğğğğğğ

ne yapıyoruz bebeği bıraktık vicut ölçülerinemi geçtik
o saman ben ben ben boy 1.70 kilo 56 göğüs 85 bel 63 kalça 90

evet öle oldu. baktık bebek gel gel demek bir yere kadar, arada aynayada bakalım dedik.. ay maş. kilon iyi boyuna göre. benim boy 1,63 de 58 fazla bana. çocukluğumda hep pek zayıfsın derlerdi. şimdi yer yer kilo ver denince sinir oluyorum.

hatta geçenlerde ebeyle konuştum demiştim ya. bayan tombiş. baya fazla kilosu var. ama kaltı bana biraz zayıflada öle bebek düşün dedi. aynaya bakmadı herhalde...

tamam fazlam varda okadar değil. ayrıca bebek doğduktan sonra tüm kiloları vermeye karar verdim ben.

bende boy 1,65 kiloda 55

Batı 25-26 temmuz olan sevgili bat kardeşlerim napiyosunuz belirti falan var mi bakalim
Benim sata göre 3 hafta oldu göğüslerde hassasiyet var o kadar simdilik
Umarim sonra baska belirtiler de olur:)
Midem falan bulansin istiyorum yaaa iyice manyaklastim galiba:)

benim bat 27 hiiiccc bir belirti yok valla Hayirlisi Allahtan bekliyorum

herkeste ayrı bir dert var allahım hepimize yardımcı olsunnnn.. 1 55 boyum ve 73 kilomla hamile kalmaya çalışmakk ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…