- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.761
GÜNAYDIN kızlar benim bat bugun. son bir haftadır ara ara karın ağrılarım oldu. pek ümidim yok ama işte insan yine de ümitleniyo. çok gerginim. test yapmadım. 3 gün geçsin öyle yapıcam. Geçerse tabi
ilk defa böyle birşey yaşıyorum,heyecan oluyor. geçen 2 ay hiç adet günüme bile yaklaşamadan erkenden gelmişlerdi. ilk defa bu ay gününe kadar dayandı. inşallah
Batı 25-26 temmuz olan sevgili bat kardeşlerim napiyosunuz belirti falan var mi bakalim
Benim sata göre 3 hafta oldu göğüslerde hassasiyet var o kadar simdilik
Umarim sonra baska belirtiler de olur:)
Midem falan bulansin istiyorum yaaa iyice manyaklastim galiba:)
günaydın sonsy..hadi hayırlısı,inşallah olma 3 gün geçsin 5 gün geçsin 9 ay geçsin :)
güzel haberler ver inşallah...
inşallah canım ya çok sağol. şimdi de test yapsam mı diyorum belki silik milik bişeyler görürüm
GÜNAYDIN kızlar benim bat bugun. son bir haftadır ara ara karın ağrılarım oldu. pek ümidim yok ama işte insan yine de ümitleniyo. çok gerginim. test yapmadım. 3 gün geçsin öyle yapıcam. Geçerse tabi
ilk defa böyle birşey yaşıyorum,heyecan oluyor. geçen 2 ay hiç adet günüme bile yaklaşamadan erkenden gelmişlerdi. ilk defa bu ay gününe kadar dayandı. inşallah
Benimde bat 27 temmuz. Bir kaç gün önce feci göğüsüm acıdı. Şuanda da dokununca acıyor. Ama o kadar değil. Ya yumurtlama günümdü o yüzden acıdı. Ki öğleyse eğer ben yumurtlamayı kaçırdım o zaman. Benim hesabıma göre yumurtlamam geçen hafta perşence cumaydı. Ama göğüs sancılarım cumartesi akşam başladı. Pazar ve pazartesi feciydi.
Bende sürekli çişimi kontrol ediorum. Renginde kokusunda bir değişiklik var mı diye.:)) Ama bildiğimiz çiş. Hiç bir değişiklik yok.
günaydın kızlar sonsy inşallah bebek vardır cnm ben duramazdım heralde test yapardım sanırım.benimkinede 8 gün var daha şimdi sanki adet olcak gibiyim ama bide sürekli bir ıslaklık hissi var bende çok sık wc ye gidiyorum ama çok su içiyorum ondandır sanırım
eşim 7 ağustosta gidiyor hem de 4 ay. eğer bu ay hamile kalmazsam gidişine kadar ancak 5 gün denememiz olur. o yuzden cok takıyorum kafama.
kızlar remziyeden haber var mı.
inşallah geçerde cnm çift çizgiyi kopkoyu görürsün stres yapma benimde hiç geçmezdi geçen ay 2 gun gecikmeli oldum insan hevesleniyor vallahi Allah ım yardımcın olsun.
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr....ne var ne yok bakalımm..varmı haberler :) bende bu ay çok rahatım takmıyorum kafama hiç :) hayırlısı bakalım.
inşallah cnm .bende ağustostada deneyeceğim olmazsa bırakıcam ocağa kadar
sanada günaydın... inş. bebiş vardır ve size yarın haber veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?