Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

GÜNAYDIN kızlar benim bat bugun. son bir haftadır ara ara karın ağrılarım oldu. pek ümidim yok ama işte insan yine de ümitleniyo. çok gerginim. test yapmadım. 3 gün geçsin öyle yapıcam. Geçerse tabi

ilk defa böyle birşey yaşıyorum,heyecan oluyor. geçen 2 ay hiç adet günüme bile yaklaşamadan erkenden gelmişlerdi. ilk defa bu ay gününe kadar dayandı. inşallah

Son düzenleme:

günaydın sonsy..hadi hayırlısı,inşallah olma 3 gün geçsin 5 gün geçsin 9 ay geçsin :)
güzel haberler ver inşallah...

Benimde bat 27 temmuz. Bir kaç gün önce feci göğüsüm acıdı. Şuanda da dokununca acıyor. Ama o kadar değil. Ya yumurtlama günümdü o yüzden acıdı. Ki öğleyse eğer ben yumurtlamayı kaçırdım o zaman. Benim hesabıma göre yumurtlamam geçen hafta perşence cumaydı. Ama göğüs sancılarım cumartesi akşam başladı. Pazar ve pazartesi feciydi.
Bende sürekli çişimi kontrol ediorum. Renginde kokusunda bir değişiklik var mı diye.:)) Ama bildiğimiz çiş. Hiç bir değişiklik yok.

inşallah canım ya çok sağol. şimdi de test yapsam mı diyorum belki silik milik bişeyler görürüm

ama görmezsen de moralin bozulacak!
erkense filan çıkmaz bi de...sen bilirsin karışık durum,her ay yaşadığımız klasik ama hep heyecanlı olan bir durumm

inşallah geçerde cnm çift çizgiyi kopkoyu görürsün stres yapma benimde hiç geçmezdi geçen ay 2 gun gecikmeli oldum insan hevesleniyor vallahi Allah ım yardımcın olsun.

bende 5 gündür sık sık idrar yapma ve koyu renk var. mesela şimdi yine geldi :)))

Son düzenleme:
kızlar ben ilk defa son gunune kadar geldim ya ondan heyecanlıyım sanırım. 2 aydır 10-15gun erkenden oluyordum. bekliyim bari

günaydın kızlar sonsy inşallah bebek vardır cnm ben duramazdım heralde test yapardım sanırım.benimkinede 8 gün var daha şimdi sanki adet olcak gibiyim ama bide sürekli bir ıslaklık hissi var bende çok sık wc ye gidiyorum ama çok su içiyorum ondandır sanırım

eşim 7 ağustosta gidiyor hem de 4 ay. eğer bu ay hamile kalmazsam gidişine kadar ancak 5 gün denememiz olur. o yuzden cok takıyorum kafama.

bende de sürekli ıslaklık hissi vardı o biraz geçti belki ikimiz de hamileyizz inşallaaaaaah

inşallah cnm .bende ağustostada deneyeceğim olmazsa bırakıcam ocağa kadar

Günaydın arkadaşlar.. benim bat geçeli 6. günüm. gelmezse kırmızılar (inşallah gelmez) yarın sabah test yapacağım. çok korkuyorum işin açıkçası. eşim çok heyecan yapmasın diye fazla heveslendirmiyorum. ama ben hevesliyim. sanki bebiş gelecek gibi.... korumda ondan zaten. ya olumsuz çıkarsa diye.... Allah korusun, inş. geliyordur bebişim....

eşim 7 ağustosta gidiyor hem de 4 ay. eğer bu ay hamile kalmazsam gidişine kadar ancak 5 gün denememiz olur. o yuzden cok takıyorum kafama.

inş. seninde bebişin yoldadır canım. inş. eşin gitmeden önce ona hediye verirsin...

kızlar remziyeden haber var mı.

ya bende onu merak ediyorum... inş. kendide bebişide iyidir....

sonsycim ben sabah yine test yaptım bişey çıkmadı..gelen giden de yok..benimde geçen ay 28 günde olmuştu ama o zaman ilaç kullanmıştım.aslında hep 26 gunde olurum. bugun de 26. günüm..inş hamileyizdir..

inşallah geçerde cnm çift çizgiyi kopkoyu görürsün stres yapma benimde hiç geçmezdi geçen ay 2 gun gecikmeli oldum insan hevesleniyor vallahi Allah ım yardımcın olsun.

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr....ne var ne yok bakalımm..varmı haberler :) bende bu ay çok rahatım takmıyorum kafama hiç :) hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…