Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

geçen ay ki 4 günlük geçikme olmasaydı benimde batım 21 ydi normalde bir aylık geçikme normal düzeni sektirirmiki

sonsycim ben sabah yine test yaptım bişey çıkmadı..gelen giden de yok..benimde geçen ay 28 günde olmuştu ama o zaman ilaç kullanmıştım.aslında hep 26 gunde olurum. bugun de 26. günüm..inş hamileyizdir..

inşallah canım yaaa. benim de 28günde gelir bugun 28.gün durumun nasıl. benim karnım şiş ama ağrımıyor bi de sürekli idrar hissi, sıkışma hissi var

bende bu ay sabredebilirsem eşime bişey demiycem günümüde bilmez zaten boşuna adamıda strese sokmayım

canım benim meslek öğretmenlik izinler açısından yaza gelsin istemiyorum .

aa canım ben de öğretmenim ama inan hiç umursamıyorum tatili, yaş 29 ama var ya eğer bu ay hamile kalırsak süper olur seneye eylulde okul başladığında bebişlerimiz 6.ayını bitirmiş olur kocaman olur

sonsy senin ilk heralde benimki 2. kızımı 29 nisanda doğurmuştum ama şubata kadara çalışmamıştım bunda ücretsiz izin alamıycam onun için yaz istiyorum benimde yaş 32 .bu ay tutarsa ama mart sonu doğururm iyi olur.

maşallah kız sana 6 gün geçmiş nasıl dayandın okdadar ben 2.günü test yapardım valla inş.güzel haberlerle gelirsin canım.

günüm gelmeden yaptımda. bişey çıkmamıştı. kendimi avuttum belki geç çıkar diye.

bazen bir hafta atladığıda oldu batın. o nedenle yarını bekliyeceğim, inş. dayanırım....

bugün yine bende kırmızılardan haber yok ayy nasıl olucak bilmiyorum dün gelmedi hemen akşamına test yaptım tabi tek çizgiyle karşılaştım ama bugün yine gelmediler yaaa ozaman neden tek çizgi

kızlar ben şu b12 iğnemi yaptırmaya gidiyorum sonra görüşürüz kendinize iyi baktın öptüüm

evet canım benim ilk bebek olacak nasipse... aa ne güzel senin kızın mı var maşallah

Son düzenleme:
bugün yine bende kırmızılardan haber yok ayy nasıl olucak bilmiyorum dün gelmedi hemen akşamına test yaptım tabi tek çizgiyle karşılaştım ama bugün yine gelmediler yaaa ozaman neden tek çizgi

batın kaç gün geçti canım. eğer gelememeye devam ederse 7 yada 10. günü tekarla. çıkmayabilirmiş...

aslında sadece bi gün geçti ama ilk hamilelikte yani düşük yaptığımda hemen o gün akşamın yaptığımda çıkmıştı. çok büyük bi umutla yaptım yine görürüm diye ama olmadı

her bebeğin farklı olduğunu söylüyorlar... inş. vardır ve bebişini sağlıklıca kucağına alırsın...

kısssslllaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldim , canlarım ya, kaç zamndır giremedim, çok ösledim sizleri, işler biraz yoğundu, tam gaz, bi yandan da sıcaklar, hamiş haberleri var mı ? çok geride kaldım haberlerden, benim bişe yaptığım yok, en son işte keseyi mercimeği gördüğümüzleyim hala, ama endişe içindeyim çok, :18::18:2 ağustosta gitcem doktora, kalp atışı için, acaba belli olur mu şimdi gitsem, 6. haftadaydım bu hafta, 7.'ye girdim dün. kalp atışını duymadan hala hamiş olduğumu anlayamıyorum, sanki hiçbişe yok karnımda, o yüzden unutuyorum bazen, dikkat etmiyorum hareketlerime, hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…