Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aminnnn hepimiz alalım hayırlısıyla inş. aslında hamilelik belirtisi veriyo gibiyim ama vücudum bana oyunmu oynuyo bilmiyorum psikolojik olmasında korkuyorum

kızlar günaydınlar hamiş adaylarının sayıları artmış inşallah heminiz hamilesinizdir:) allahım nasip etsin bu mubarek aylarda.kızlar ben ne duydum biliyomusunuz mecit efendi hayıt suyu varmış çok faydalıymış yan etkisi yada zararı yokmuş.kadının teki 9 sene sonunda onu içtiğ, ay hamile kalmış.tabii rabbim ona vesile olarak onu vermiş.siz duydunuzmu bunu?

aman diikat et canımm..bizde nolsun ya laleaslandan haberimiz var günü geçti degerleri biraz düşük ama inş. Yükselir diye umut ediyoruz.

aman diikat et canımm..bizde nolsun ya laleaslandan haberimiz var günü geçti degerleri biraz düşük ama inş. Yükselir diye umut ediyoruz.

aaaaaa canlarım ben size söylemeyi unuttum pazartesi tekrar çağırmıştı ya doktor kesinleştirmek için 38.66 çıkmıştı değerim. ay ben şimdiden çok unutkan oldum ya oturma odasından mutfağa gidene kadar yapcam şeyi unutuyorum kusura bakmayın kızlar yaaa

canım hayırlısı olsun inşaALLAH ama değerin çok yüksek gözükmüyoor, doktor kesin gebesin dedi mi ? umudunu kırmak istemem, nolur beni yanlış anlama, ama dış gebelik gibi geldi bana, tabiki doktordan iyi bilemem asla, adetin kaç gün geçti senin ?

bugün 7. gün yumurtam geç çatlamıştı ondan olabilir mi ki?:18:

hoşgeldin kuzucummm bizde özledik çok inş.kalp atışlarınıda duyacaksın o pıt pıtları Allah ım buyuk.çok dikkat et kendine Allah ım sağ sağlim kucağınada almayı nasip eder inş.bitanem

Son düzenleme:
kızlar gunaydın sabah kalktığımda iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenmeler gördüm. adet olmama tam tamına 8 gun var.. bu sizce neyin belirtisidir.. bu arada adet belirtim hiç yok...

benim batta senin gibi canim persembe cuma diye hesaplamistim ama bazen gec yumurtlayabiliyoruz sen garanti olup cumartesi pazari da degerlendirseydin

kızlar gunaydın sabah kalktığımda iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenmeler gördüm. adet olmama tam tamına 8 gun var.. bu sizce neyin belirtisidir.. bu arada adet belirtim hiç yok...

canim o tarz lekelenmelere genelde yerlesme kanamasi falan denir insaalh oyledir

gunaydın cnm benim amin inş.bende almıştım hayıt tohumu tablet şeklindeydi 1 hafta bile içemedim midemi bulandırmıştı aktarlarda var bende duydum iyi geldiğini çayını alıp yapmak lazım

bugün 7. gün yumurtam geç çatlamıştı ondan olabilir mi ki?:18:

tatlım o da olabilir tabiki ama günün de bayağı geçmiş aslında, 2 günde bir değerinin 2 kat artması gerekiyor normal şartlarda, bak benim günüm 2 gün geçti değerim 176 idi, daha 2 gün sonra 538 çıktı, sonra 6000leri gördük tabii ama dur bakalım belki geç döllenmedir, ama yine umutlandırma kendini nolur, sonra çok üzülürsün çünkü, ilk çocuk mu var mı başka bitanem, sakın kızma bana nolur, seni boşyere umutlandırmak istemediğim için böyle söylüyorum,hem iyi düşün , moralini bozma, hem de herşeye hazırlıklı oö emi tatlım ?

canim o tarz lekelenmelere genelde yerlesme kanamasi falan denir insaalh oyledir

ayyy inş inşşşş da çok değil minik minik açık kahvee renginde geçen ay böle bi durumum yoktu bu sabah gördüm şaşırdım yazıyım dedimmm.. iltihap falan olabilirmiii acaba ... ama yanma hissi kaşıntım falan vs öle bişeylerimde yokkkk...

gunaydın cnm benim amin inş.bende almıştım hayıt tohumu tablet şeklindeydi 1 hafta bile içemedim midemi bulandırmıştı aktarlarda var bende duydum iyi geldiğini çayını alıp yapmak lazım

canım tohum falan değil bu su şeklinde çay bardağının yarısına kadar bu sudan üstüne normal su koyup sabah akşam içilcek.çok faydalıymış.biraz araştırdım.1 lt 12 tl ben bugün almayı düşünüyorum yarında başlarım içmeye.hemde zahmetsiz uğraşma işi yok.sende bi bak bakalım canım boş boş durmayalım:)

hoşgeldin kuzucummm bizde özledik çok inş.kalp atışlarınıda duyacaksın o pıt pıtları Allah ım buyuk.çok dikkat et kendine Allah ım sağ sağlim kucağınada almayı nasip eder inş.bitanem

hoşbulduk güzel arkadaşım inş bakalım yaaa, endişe içindeyim ben de, hiç bitmedi şu stress , ben böyle giderim artık, bu panikle erken bile doğururum ben nasipse

canım bence hamişlik belirtisi bu, ama dur hemen umutlanma, lekeler devam ederse umutlan hadi hayırlısı inşallaahh

ilk canım. Rabbim hayırlısını versin inşallah. verende o alanda o

inşş canım inş hayırlısı inşşş eee bugun ben kuaföre gidicektim boya ya ya hamileysem bişe olmaz demiiiiiii kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr???????????????

adı ne olarak geçiyor cnm hem ben bu ay kistim olduğu için soğan suyu içiyorum inş.şifa olur cnm

iltihap olsa kasintin falan olmasi lazimdi hem kesik sut gibi akintin olmasi gerekir iltihap olacagini zannetmiyorum

ilk canım. Rabbim hayırlısını versin inşallah. verende o alanda o

ya canım nolur üzülme bu dediklerime, doktor daha iyi bilir, o ne diyor, ne söylüor, gebelik yok derse başka bir doktora da gözük ona göre harekete geç, var derse de başka bir doktora gözük, tek doktorla sınırlı kalma sakın, nolur üzme de kendini, rabbim en hayırlısını verir korkma, dur bakalım herşey yoluna girer inşallah, küsme bana nolur bu dediklerimden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…