- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.801
kısssslllaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldim , canlarım ya, kaç zamndır giremedim, çok ösledim sizleri, Işler biraz yoğundu, tam gaz, bi yandan da sıcaklar, hamiş haberleri var mı ? çok geride kaldım haberlerden, benim bişe yaptığım yok, en son işte keseyi mercimeği gördüğümüzleyim hala, ama endişe içindeyim çok, :18::18:2 ağustosta gitcem doktora, kalp atışı için, acaba belli olur mu şimdi gitsem, 6. Haftadaydım bu hafta, 7.'ye girdim dün. Kalp atışını duymadan hala hamiş olduğumu anlayamıyorum, sanki hiçbişe yok karnımda, o yüzden unutuyorum bazen, dikkat etmiyorum hareketlerime, hayırlısı artık
aman diikat et canımm..bizde nolsun ya laleaslandan haberimiz var günü geçti degerleri biraz düşük ama inş. Yükselir diye umut ediyoruz.
aaaaaa canlarım ben size söylemeyi unuttumpazartesi tekrar çağırmıştı ya doktor kesinleştirmek için 38.66 çıkmıştı değerim. ay ben şimdiden çok unutkan oldum ya oturma odasından mutfağa gidene kadar yapcam şeyi unutuyorum kusura bakmayın kızlar yaaa
canım hayırlısı olsun inşaALLAH ama değerin çok yüksek gözükmüyoor, doktor kesin gebesin dedi mi ? umudunu kırmak istemem, nolur beni yanlış anlama, ama dış gebelik gibi geldi bana, tabiki doktordan iyi bilemem asla, adetin kaç gün geçti senin ?
kısssslllaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldim , canlarım ya, kaç zamndır giremedim, çok ösledim sizleri, işler biraz yoğundu, tam gaz, bi yandan da sıcaklar, hamiş haberleri var mı ? çok geride kaldım haberlerden, benim bişe yaptığım yok, en son işte keseyi mercimeği gördüğümüzleyim hala, ama endişe içindeyim çok, :18::18:2 ağustosta gitcem doktora, kalp atışı için, acaba belli olur mu şimdi gitsem, 6. haftadaydım bu hafta, 7.'ye girdim dün. kalp atışını duymadan hala hamiş olduğumu anlayamıyorum, sanki hiçbişe yok karnımda, o yüzden unutuyorum bazen, dikkat etmiyorum hareketlerime, hayırlısı artık
Benimde bat 27 temmuz. Bir kaç gün önce feci göğüsüm acıdı. Şuanda da dokununca acıyor. Ama o kadar değil. Ya yumurtlama günümdü o yüzden acıdı. Ki öğleyse eğer ben yumurtlamayı kaçırdım o zaman. Benim hesabıma göre yumurtlamam geçen hafta perşence cumaydı. Ama göğüs sancılarım cumartesi akşam başladı. Pazar ve pazartesi feciydi.
Bende sürekli çişimi kontrol ediorum. Renginde kokusunda bir değişiklik var mı diye.:)) Ama bildiğimiz çiş. Hiç bir değişiklik yok.
Günaydın arkadaşlar.. benim bat geçeli 6. günüm. gelmezse kırmızılar (inşallah gelmez) yarın sabah test yapacağım. çok korkuyorum işin açıkçası. eşim çok heyecan yapmasın diye fazla heveslendirmiyorum. ama ben hevesliyim. sanki bebiş gelecek gibi.... korumda ondan zaten. ya olumsuz çıkarsa diye.... Allah korusun, inş. geliyordur bebişim....
sen nasil dayaniyosun yaaaa ben olsan catlardimhadi insallah hayirli haberlerini aliriz bu ay bayagi ugurlu olacak gibi
kısssslllaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldim , canlarım ya, kaç zamndır giremedim, çok ösledim sizleri, işler biraz yoğundu, tam gaz, bi yandan da sıcaklar, hamiş haberleri var mı ? çok geride kaldım haberlerden, benim bişe yaptığım yok, en son işte keseyi mercimeği gördüğümüzleyim hala, ama endişe içindeyim çok, :18::18:2 ağustosta gitcem doktora, kalp atışı için, acaba belli olur mu şimdi gitsem, 6. haftadaydım bu hafta, 7.'ye girdim dün. kalp atışını duymadan hala hamiş olduğumu anlayamıyorum, sanki hiçbişe yok karnımda, o yüzden unutuyorum bazen, dikkat etmiyorum hareketlerime, hayırlısı artık
aman dikkat kizim sen artik hamissin yok oyle hoplamak ziplamakinsallah hayirlisi ile kalp atisinida duyarsin canim
kızlar gunaydın sabah kalktığımda iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenmeler gördüm. adet olmama tam tamına 8 gun var.. bu sizce neyin belirtisidir.. bu arada adet belirtim hiç yok...
kızlar günaydınlar hamiş adaylarının sayıları artmış inşallah heminiz hamilesinizdir:) allahım nasip etsin bu mubarek aylarda.kızlar ben ne duydum biliyomusunuz mecit efendi hayıt suyu varmış çok faydalıymış yan etkisi yada zararı yokmuş.kadının teki 9 sene sonunda onu içtiğ, ay hamile kalmış.tabii rabbim ona vesile olarak onu vermiş.siz duydunuzmu bunu?
bugün 7. gün yumurtam geç çatlamıştı ondan olabilir mi ki?:18:
canim o tarz lekelenmelere genelde yerlesme kanamasi falan denir insaalh oyledir
gunaydın cnm benim amin inş.bende almıştım hayıt tohumu tablet şeklindeydi 1 hafta bile içemedim midemi bulandırmıştı aktarlarda var bende duydum iyi geldiğini çayını alıp yapmak lazım
hoşgeldin kuzucummm bizde özledik çokinş.kalp atışlarınıda duyacaksın o pıt pıtları Allah ım buyuk.çok dikkat et kendine Allah ım sağ sağlim kucağınada almayı nasip eder inş.bitanem
kızlar gunaydın sabah kalktığımda iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenmeler gördüm. adet olmama tam tamına 8 gun var.. bu sizce neyin belirtisidir.. bu arada adet belirtim hiç yok...
tatlım o da olabilir tabiki ama günün de bayağı geçmiş aslında, 2 günde bir değerinin 2 kat artması gerekiyor normal şartlarda, bak benim günüm 2 gün geçti değerim 176 idi, daha 2 gün sonra 538 çıktı, sonra 6000leri gördük tabii ama dur bakalım belki geç döllenmedir, ama yine umutlandırma kendini nolur, sonra çok üzülürsün çünkü, ilk çocuk mu var mı başka bitanem, sakın kızma bana nolur, seni boşyere umutlandırmak istemediğim için böyle söylüyorum,hem iyi düşün , moralini bozma, hem de herşeye hazırlıklı oö emi tatlım ?
hoşbulduk güzel arkadaşıminş bakalım yaaa, endişe içindeyim ben de, hiç bitmedi şu stress , ben böyle giderim artık, bu panikle erken bile doğururum ben nasipse
canım bence hamişlik belirtisi bu, ama dur hemen umutlanma, lekeler devam ederse umutlanhadi hayırlısı inşallaahh
canım tohum falan değil bu su şeklinde çay bardağının yarısına kadar bu sudan üstüne normal su koyup sabah akşam içilcek.çok faydalıymış.biraz araştırdım.1 lt 12 tl ben bugün almayı düşünüyorum yarında başlarım içmeye.hemde zahmetsiz uğraşma işi yok.sende bi bak bakalım canım boş boş durmayalım:)
ayyy inş inşşşş da çok değil minik minik açık kahvee renginde geçen ay böle bi durumum yoktu bu sabah gördüm şaşırdım yazıyım dedimmm.. iltihap falan olabilirmiii acaba ... ama yanma hissi kaşıntım falan vs öle bişeylerimde yokkkk...
ilk canım. Rabbim hayırlısını versin inşallah. verende o alanda o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?