- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.821
hoşbulduk güzel arkadaşıminş bakalım yaaa, endişe içindeyim ben de, hiç bitmedi şu stress , ben böyle giderim artık, bu panikle erken bile doğururum ben nasipse
canım bence hamişlik belirtisi bu, ama dur hemen umutlanma, lekeler devam ederse umutlanhadi hayırlısı inşallaahh
ya canım nolur üzülme bu dediklerime, doktor daha iyi bilir, o ne diyor, ne söylüor, gebelik yok derse başka bir doktora da gözük ona göre harekete geç, var derse de başka bir doktora gözük, tek doktorla sınırlı kalma sakın, nolur üzme de kendini, rabbim en hayırlısını verir korkma, dur bakalım herşey yoluna girer inşallah, küsme bana nolur bu dediklerimden dolayı
inşş canım inş hayırlısı inşşşeee bugun ben kuaföre gidicektim boya ya ya hamileysem bişe olmaz demiiiiiii kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr???????????????
adı ne olarak geçiyor cnm hem ben bu ay kistim olduğu için soğan suyu içiyorum inş.şifa olur cnm
benim batta senin gibi canim persembe cuma diye hesaplamistim ama bazen gec yumurtlayabiliyoruz sen garanti olup cumartesi pazari da degerlendirseydin
Cuma günü yaptık. Cumartesi boş geçip pazar yapacaktık. Günaşırı çalışıyoruz. Doktorda bana öğle dedi zaten. Pazarda havuza gittik. İkimizde turşu gibi perperişan döndük. Gelir gelmezde duş alıp yattık. Pazarı kaçırmış oldım böylelikle.
soğan suyu gerçekten çok ıyı bende kullanıyorummm sadece akşamları içiyrumm kisttim bişeyimde yok ama görümcemın tavsiyesiyle başlamıştımmm inşşş güzel sonuçlar alırımm bu ay sizinle paylaşırımmmm...
kızlar gunaydın sabah kalktığımda iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenmeler gördüm. adet olmama tam tamına 8 gun var.. bu sizce neyin belirtisidir.. bu arada adet belirtim hiç yok...
adı ne olarak geçiyor cnm hem ben bu ay kistim olduğu için soğan suyu içiyorum inş.şifa olur cnm
kısssslllaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldim , canlarım ya, kaç zamndır giremedim, çok ösledim sizleri, işler biraz yoğundu, tam gaz, bi yandan da sıcaklar, hamiş haberleri var mı ? çok geride kaldım haberlerden, benim bişe yaptığım yok, en son işte keseyi mercimeği gördüğümüzleyim hala, ama endişe içindeyim çok, :18::18:2 ağustosta gitcem doktora, kalp atışı için, acaba belli olur mu şimdi gitsem, 6. haftadaydım bu hafta, 7.'ye girdim dün. kalp atışını duymadan hala hamiş olduğumu anlayamıyorum, sanki hiçbişe yok karnımda, o yüzden unutuyorum bazen, dikkat etmiyorum hareketlerime, hayırlısı artık
valla canım kistin kaybolur bence allahın izniyle çünkü kullanan herkeste gitmiş kist.hatta doktorlar gitmesi için hap vermişler onları içmemişler soğan suyu yapmışlar 15 günde gitmiş.benim hamile kaldı dediğim kıslarda soğanla hayıtı beraber yapmış.ilk ay olmamış ondan sonraki ay sadece hayıt içmiş rabbim nasip etmiş.ben soğan suyunu içtim valla akıntım falan oldu içim temizlensin diye yapmıştım doktorada gittim doktor temiz dedi.seninde bu ay öyle olcak inşallah.SAT tan sonra kaçıncı günün bugün?
bende içiyorum tatlım ne kadar kullanmamız lazımki bende 1 bardak içebiliyorum 5 gun oldu başlayalı
aman aman dikkat et kendine.... o bu topiğinde bebişi ii bak ona....
kızlar testi sabah yapmak daha iyi dimi?... wcye gitmektende korkuyorum ya. kırmızılar sanki korku filmi gibi.
gel bebiş gel gel gel.. annene babana gel....annen böle olsun gel....
canım bende 10 gundur içiyorummm adet olmama 8 gun var hala içiyorumm yan etkisi bişeyi yokmuş ben kiloluyumda şişkinliğimide aldı antibiyotik özelliği var adet olursam eğer bırakacam bırde hamile kalırsam bırakcam adet bittikten 2 gun sonra yıne başlayacam içmeyeee bende akşamları içiyordummm artıkkk öğlen akşam içecem alıştım ona artık içerken rahatsız etmıyooooo sabah öğle akşam bile içebilirimmm midemdeki şişkinliğimde gitti onun sayesınde yağ yakıcı özelliğide varmışşş.. her derde devaa:)))
İnş.bitanem ya artık yoruldum nedense bende anne olmak istiyorum neden bu kadar uzak geliyor hala bana anlamadımAllah ım artık duysun sesimizi yardım etsin bize çok istiyoruz çook bugun 10.gunum cnm
bende arttırayım dimi gunde 2 bardak içeyim iki yumurtamdada küçücük kistler varmış anca atarım
canım benimde 7. günüm ama ben 36 günde 1 oluyorum.çok uzun yavar ya uzun olacağına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi kısmet artık bakalım.ben alayım bugün içmeye başlıyayım bakalım bu ay olmazsa belki önümüzdeki aya faydası olur:)
canımmm çok geçmiş olsun benım kist mist yok sanırım ama yınede içiyorummmm iyi gelio bana.... inş tez zamanda alacaz koynumuza bebeişlerimizi söyleyecez en güzelinden ninnileriii:)))
sağol cnm sanki çok uzakmış bana annelik öyle geliyor ne bilim 2 yıldır tık yok
sağol cnm sanki çok uzakmış bana annelik öyle geliyor ne bilim 2 yıldır tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?