Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aman aman doğurma erken falan Allah korusun kız inş.kızın olur ve sana benzer böcüğün

yok canım olur mu öyle şey. bakalım haftasonu da başka bi doktora gitmeyi düşünüyodum zaten

inşş canım inş hayırlısı inşşş eee bugun ben kuaföre gidicektim boya ya ya hamileysem bişe olmaz demiiiiiii kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr???????????????

adet günün geçmediği için bişe olmaz, ama tabiat derki, adetin geçince kırmızı alram veririm, ona göre davran, adetin geçikmezken korkma ben olsam yaptırmazdım bilesin

lalearslan kullanıcısından alıntı
bugün 7. gün yumurtam geç çatlamıştı ondan olabilir mi ki?

arkadaşım inş dediğin gibidir geç çatlamıştır. ama dombrabre dediklerinide boşa atma. benimde ilk gebeliğimde çok düşük çıkmıştı hcg oranı. doktor bişeylerin ters gittiğini söylemişti. ama ilk çıkan sayıdan daha önemli olan hergün artması. eğer düzenli bi artışın var hcg de inş herşey yolundadır. benim artış olamıştı. umarım bebişin sağlıklıdır. bu ara kendini çok yorma dinlen inş hızla yükselir.

adı ne olarak geçiyor cnm hem ben bu ay kistim olduğu için soğan suyu içiyorum inş.şifa olur cnm

soğan suyu gerçekten çok ıyı bende kullanıyorummm sadece akşamları içiyrumm kisttim bişeyimde yok ama görümcemın tavsiyesiyle başlamıştımmm inşşş güzel sonuçlar alırımm bu ay sizinle paylaşırımmmm...

bende içiyorum tatlım ne kadar kullanmamız lazımki bende 1 bardak içebiliyorum 5 gun oldu başlayalı

kızlar gunaydın sabah kalktığımda iç çamaşırımda açık kahverengi lekelenmeler gördüm. adet olmama tam tamına 8 gun var.. bu sizce neyin belirtisidir.. bu arada adet belirtim hiç yok...

Daha önceden böyle bir şey yaşamadıysan eğer büyük ihtimalle yerleşme kanaması canım.

adı ne olarak geçiyor cnm hem ben bu ay kistim olduğu için soğan suyu içiyorum inş.şifa olur cnm

valla canım kistin kaybolur bence allahın izniyle çünkü kullanan herkeste gitmiş kist.hatta doktorlar gitmesi için hap vermişler onları içmemişler soğan suyu yapmışlar 15 günde gitmiş.benim hamile kaldı dediğim kıslarda soğanla hayıtı beraber yapmış.ilk ay olmamış ondan sonraki ay sadece hayıt içmiş rabbim nasip etmiş.ben soğan suyunu içtim valla akıntım falan oldu içim temizlensin diye yapmıştım doktorada gittim doktor temiz dedi.seninde bu ay öyle olcak inşallah.SAT tan sonra kaçıncı günün bugün?

aman aman dikkat et kendine.... o bu topiğinde bebişi ii bak ona....

kızlar testi sabah yapmak daha iyi dimi?... wcye gitmektende korkuyorum ya. kırmızılar sanki korku filmi gibi.

gel bebiş gel gel gel.. annene babana gel.... annen böle olsun gel....

İnş.bitanem ya artık yoruldum nedense bende anne olmak istiyorum neden bu kadar uzak geliyor hala bana anlamadım Allah ım artık duysun sesimizi yardım etsin bize çok istiyoruz çook bugun 10.gunum cnm

bende içiyorum tatlım ne kadar kullanmamız lazımki bende 1 bardak içebiliyorum 5 gun oldu başlayalı

canım bende 10 gundur içiyorummm adet olmama 8 gun var hala içiyorumm yan etkisi bişeyi yokmuş ben kiloluyumda şişkinliğimide aldı antibiyotik özelliği var adet olursam eğer bırakacam bırde hamile kalırsam bırakcam adet bittikten 2 gun sonra yıne başlayacam içmeyeee bende akşamları içiyordummm artıkkk öğlen akşam içecem alıştım ona artık içerken rahatsız etmıyooooo sabah öğle akşam bile içebilirimmm midemdeki şişkinliğimde gitti onun sayesınde yağ yakıcı özelliğide varmışşş.. her derde devaa:)))

bence farketmiyor ya sabah akşamı varsa pat diye çıkıyor Allah m yardımcın olsun bitanem inş.vardır ya çok zor o bekleyişler

bende arttırayım dimi gunde 2 bardak içeyim iki yumurtamdada küçücük kistler varmış anca atarım

İnş.bitanem ya artık yoruldum nedense bende anne olmak istiyorum neden bu kadar uzak geliyor hala bana anlamadım Allah ım artık duysun sesimizi yardım etsin bize çok istiyoruz çook bugun 10.gunum cnm

canım benimde 7. günüm ama ben 36 günde 1 oluyorum.çok uzun ya var ya uzun olacağına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdikısmet artık bakalım.ben alayım bugün içmeye başlıyayım bakalım bu ay olmazsa belki önümüzdeki aya faydası olur:)

bende arttırayım dimi gunde 2 bardak içeyim iki yumurtamdada küçücük kistler varmış anca atarım

canımmm çok geçmiş olsun benım kist mist yok sanırım ama yınede içiyorummmm iyi gelio bana.... inş tez zamanda alacaz koynumuza bebeişlerimizi söyleyecez en güzelinden ninnileriii:)))

adı ne cnm tam olarak araştırayım bi bende aktarlarda varmıdır ki

sağol cnm sanki çok uzakmış bana annelik öyle geliyor ne bilim 2 yıldır tık yok

bende aynen senin gibiyim 2 yıldır tık yok.bazen korunduğum için kızıyorum kendime.canım valla şimidi bir yerle iletişime geçtim internetten aktar online bana yazıyor.mecit efendi hayıt suyu ismi aktarlarda var.kapsülüde varmış ama ben suyunu istiyom dedim bakalım ne dicek.

sağol cnm sanki çok uzakmış bana annelik öyle geliyor ne bilim 2 yıldır tık yok

tatlım asla umudunu kaybetme benımde bı arkadaşım kisti vardı 2 yıl ustune hamile kaldı doğurdu 6 ay geçmedi şimdi yıne hamileeeeeeeeee umudunu kaybetmeeeeeeeeeeeeeeee ...... bebeğimizi pışpışlıyacazzzz içini rahat tut.. eşinle birlikteyken çocuk düşünme aşkınızı düşünn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…