- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.841
bende arttırayım dimi gunde 2 bardak içeyim iki yumurtamdada küçücük kistler varmış anca atarım
tatlım asla umudunu kaybetme benımde bı arkadaşım kisti vardı 2 yıl ustune hamile kaldı doğurdu 6 ay geçmedi şimdi yıne hamileeeeeeeeee umudunu kaybetmeeeeeeeeeeeeeeee ...... bebeğimizi pışpışlıyacazzzz içini rahat tut.. eşinle birlikteyken çocuk düşünme aşkınızı düşünn:)))
İnş.bitanem ya artık yoruldum nedense bende anne olmak istiyorum neden bu kadar uzak geliyor hala bana anlamadımAllah ım artık duysun sesimizi yardım etsin bize çok istiyoruz çook bugun 10.gunum cnm
kaybetmiyorum aslında her ay bende yeni bir umut başlıyor bebek içinde ilişki olmuyor artık şu kistlerimden kurtulsam hayırlısıyla ben soğuk içiyorum soğan suyunu ılık içemiyorum
günaydın canlarım.nasılsınız bakalım
asyam ve ebruşum umudumuzu kaybetmiyoruz inşallah en yakın zamanda kavuşucaksınız sizde.kaç yıl bekleyip de arkasından patır patır doğuran tanıdıklarım var.
günaydın canlarım.nasılsınız bakalım
asyam ve ebruşum umudumuzu kaybetmiyoruz inşallah en yakın zamanda kavuşucaksınız sizde.kaç yıl bekleyip de arkasından patır patır doğuran tanıdıklarım var.
hoşgeldin efsunumm iyiyiz çok şükür sen nasılsın inş.kavuşucaz cnm zaten olsun hemen 2.yi istiyorum Allah ım nasip ederse tabiki
sana umutlusluk yakışıyormu... benimde bir arkadaşım kistle birlikte hamiş kaldı. bebeği sezeryanla doğarken kistide alıvermişler... nasip bu işler... herşeyin vakti zamanı var.
bizde ay geçip kırmızıları görünce üzülmüyor değiliz. ama yeni bir ay daha başlıyor o kırmızılarla...
geçen kış çok soğuk geçti tüm yurtta. yaz gelmiyecek sandık ama bak yaz geldi. hatta çok sıcak diye şikayet ediyoruz
bebekler geldiğinde de ay çok ağlıyor, yok gazı var huzursuz. aman hasta oldu diyeceğiz bu sefer...
bak maş. eşin var bebek istiyorsunuz. demekki mutlusunuz. dahada mutlu olmak istiyorsunuz. sağlıklısınızda şükür iyi.
doktorunuz bebek yapmayın da demedi...
ayrıca olmaz da demiyor (desede inanmayız zaten, Allah ol dedimi olur....)
herşey geride kalcak. yarın güleceğiz bu halimize hayırlısı ile...
ne kadar hemen canım mesela kırkımız çıkar çıkmazyapalım gitsin daha birinciyi beceremedim ama neyse
...........
canım aktardaki arkadaş dediki kapsülü daha etkili sabah öğle akşam içeceksin.kadın hastalıkları falan hepsine iyi geliyor dedi.valla bende gönder dedim ne diyeyim içelim bakalım yarın elimde olur.kapsül daha pahalı ama kargo dahil 25 tl ben aldım bakalım hakkımızda hayırlısı.denemediğimiz yok bunuda içeyim bakalım:)
hoşgeldin efsunumm iyiyiz çok şükür sen nasılsın inş.kavuşucaz cnm zaten olsun hemen 2.yi istiyorum Allah ım nasip ederse tabiki
sana umutlusluk yakışıyormu... benimde bir arkadaşım kistle birlikte hamiş kaldı. bebeği sezeryanla doğarken kistide alıvermişler... nasip bu işler... herşeyin vakti zamanı var.
bizde ay geçip kırmızıları görünce üzülmüyor değiliz. ama yeni bir ay daha başlıyor o kırmızılarla...
geçen kış çok soğuk geçti tüm yurtta. yaz gelmiyecek sandık ama bak yaz geldi. hatta çok sıcak diye şikayet ediyoruz
bebekler geldiğinde de ay çok ağlıyor, yok gazı var huzursuz. aman hasta oldu diyeceğiz bu sefer...
bak maş. eşin var bebek istiyorsunuz. demekki mutlusunuz. dahada mutlu olmak istiyorsunuz. sağlıklısınızda şükür iyi.
doktorunuz bebek yapmayın da demedi...
ayrıca olmaz da demiyor (desede inanmayız zaten, Allah ol dedimi olur....)
herşey geride kalcak. yarın güleceğiz bu halimize hayırlısı ile...
inşallah tatlım ya gönlünüze göre olsuniyiyiz canım nasıl olsun kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz.inşallah şu mubarek günlerde yüzümüz güler inşallah.
sağol cnm sanki çok uzakmış bana annelik öyle geliyor ne bilim 2 yıldır tık yok
bende 20 tl yemi ne almıştım cnm ama içemedim çok devam edeyim zorlayayım ben biraz :)
inşallah bitanem ya belkide sınavımız bu Allah ım ol derse olur tabiki hep dua ediyorum Allah ım şifamı ver nolur diye bazen namazlarımda bile ağlıyorum inan belkide var daha zamanı eşimle çok şükür mutluyuz sağlığımız yerinde birgun okuyup gülerin inş.bu yazdıklarıma
kizlaaarrr benim 3 gundur istahim bir acildi bir daha acildihayyat boyle yemezdim ne oluyor anlamiyorum nasil durdurabilirim
iyiyim kuzum dün dişimi çektirdim sonunda . inşallah canım ya inşallah
canııım ne güzel yazmışsın . yarın ver güzel haberi de kutlama yapalım burda
inşallah tatlım ya gönlünüze göre olsun
kızlar remziyeden ses çıkmadı dimi çok merak ettim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?