Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ne kadar hemen canım mesela kırkımız çıkar çıkmaz yapalım gitsin daha birinciyi beceremedim ama neyse

doğum yaptıktan sonra 40 - 45 gün sonra kontrole gittiimde doktoru beklerken bir çift dikkatimi çekti
en fazla 6 aylık bebek kucaklarında ve kadının karnı şiş.dedim herhalde sezaryen falansa karnı inmedi herhalde.
neyse doktora girdim.deddi dışardaki çifti gördünmü meğer kadın aynen beim gibi lohusa kontrolüne gittiğine hamile olduğunu anlamışlar.yani kadın doğum yaptıktan 1 hafta sonra hamile kalmış çok şaşırmıştım o zman

Son düzenleme:
ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
mavihayal:12 Temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
bebegi:16 Temmuz ve dcl_xcl arkadaşımız için özel olarak okuyabildiğimiz kadar okuyalım diyoruz.
papilloamour : 17 temmuz.
efsun : 18 temmuz

bugün benim günüm.Allah kabul etsin dualarımızı.Allah razı olsun hepinizden .sağolun canlarım

hay maş.... ben gibi mızmız birine zor gelir herhalde 2 bebek...

ama ikiz olsa kabulum... birini k.valideye birini anneme veririrm baksınlar diye çok istediler, kaç senedir de istiyorlar. gerçi k.valide bakamam ben büyüsün öle bakarım diye pazarlığını yapmıştı

şimdi hayal kuralım kızlar....

bebiş geldi diyelim. çalışan bayanlar ne yapacaklar. izin durumlarını... merak ediyorum...

hayırlısı ile 2 yıl ücretsiz izin isteyeceğim. öle planım.

o nasil olmus oyle cok hizlilarmis

şimdi hayal kuralım kızlar....

bebiş geldi diyelim. çalışan bayanlar ne yapacaklar. izin durumlarını... merak ediyorum...

hayırlısı ile 2 yıl ücretsiz izin isteyeceğim. öle planım.

valla guzelim ben daha issizim problem yok yani olursada izin mizin yok kaynanaya verecez cocugu baksin

wayy maşşaaallaaaaah :) darısı herkeslerin başınaaa

60 kapsül diye hatırlıyorum kız boğazımdan geçmiyor bademcklerim iride benim ondan

slm kizlar ozledim valla sizi epeydir giremedim uzgunum hamis olanlar var mi ? benim bat 1agustos :)

canlaaar birşey sorabilirmiyim ?

göğüs ucuna kadar sanki yeşil kalemle çizmiş gibi damarlarım ? anormal bir durum mu ... :18:bide koltuk altına doğru yanları elimi değdikçe ağrıyo hafif regl mi olcam acep ...

başka şikayetlerim de war ama doktora gidecek wakit bulamadım aslında gitmek lazım

hamile de olabilirsin regl de olabilirsin canim insallah

slm kizlar epeydir giremedim ozledim sizi :) yeni hamislerimiz var mi gecmise bakmaya usendim acikcasi :) benim batim 1 agustos bu topic devam edicek dimi actiniz mi yeni topicigimizi ?

kızlar çok uyduruk bir test aldım eczaneden. eczacı adetten 10 gün sonra gecikmede sonuç verir diyo oha yaniii... bi de erken gebelik testi vardı 1 gün gecikmede sonuç verir dedi onu almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…