- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.861
ne kadar hemen canım mesela kırkımız çıkar çıkmazyapalım gitsin daha birinciyi beceremedim ama neyse
doğum yaptıktan sonra 40 - 45 gün sonra kontrole gittiimde doktoru beklerken bir çift dikkatimi çekti
en fazla 6 aylık bebek kucaklarında ve kadının karnı şiş.dedim herhalde sezaryen falansa karnı inmedi herhalde.
neyse doktora girdim.deddi dışardaki çifti gördünmü meğer kadın aynen beim gibi lohusa kontrolüne gittiğine hamile olduğunu anlamışlar.yani kadın doğum yaptıktan 1 hafta sonra hamile kalmış çok şaşırmıştım o zman
doğum yaptıktan sonra 40 - 45 gün sonra kontrole gittiimde doktoru beklerken bir çift dikkatimi çekti
en fazla 6 aylık bebek kucaklarında ve kadının karnı şiş.dedim herhalde sezaryen falansa karnı inmedi herhalde.
neyse doktora girdim.deddi dışardaki çifti gördünmü meğer kadın aynen beim gibi lohusa kontrolüne gittiğine hamile olduğunu anlamışlar.yani kadın doğum yaptıktan 1 hafta sonra hamile kalmış çok şaşırmıştım o zman
şimdi hayal kuralım kızlar....
bebiş geldi diyelim. çalışan bayanlar ne yapacaklar. izin durumlarını... merak ediyorum...
hayırlısı ile 2 yıl ücretsiz izin isteyeceğim. öle planım.
şimdi hayal kuralım kızlar....
bebiş geldi diyelim. çalışan bayanlar ne yapacaklar. izin durumlarını... merak ediyorum...
hayırlısı ile 2 yıl ücretsiz izin isteyeceğim. öle planım.
bende 2 yıl ücretsiz izin alıcam inşallah
akıllım bi zararı yokmuş.senin miden hassas demekki.bence hapı yut arkasından başka bir tatlı gönder.valla canım daha 10.günündeymişsin bencede biraz zorla iç.ben bir iki ay içmeyi düşünüyorum.içinde çok varmı bari canım.1 ay yetermi?
kızın doğduğunda nasıl yapmıştın?
o zman işsizdim kızım uğurlu geldi ondan sonra kpss e girip atandım 1.5 yaşındaydı ben işe başladığmda
slm kizlar ozledim valla sizi epeydir giremedim uzgunumhamis olanlar var mi ? benim bat 1agustos :)
canlaaar birşey sorabilirmiyim ?
göğüs ucuna kadar sanki yeşil kalemle çizmiş gibi damarlarım ? anormal bir durum mu ... :18:bide koltuk altına doğru yanları elimi değdikçe ağrıyo hafif regl mi olcam acep ...
başka şikayetlerim de war ama doktora gidecek wakit bulamadım aslında gitmek lazım
slm kizlar ozledim valla sizi epeydir giremedim uzgunumhamis olanlar var mi ? benim bat 1agustos :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?