- 14 Haziran 2012
- 235
- 4
- 66
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.241
sagol tatlım cok kotuydum sukur gectı ıyıyım sımdı toparlandımçok üzüldüm canım... Allah sabır versin. o seni cennette bekliyor olacak..
sagol canım sagolsun herkes cok destek oldu cok kotu bırsey tam sevındım tuttu dıye 2 ay adet olmadım sorun olsa kanamam falan olur dıyordum kendı kendıme her dr gıttıgımde kalp atısını bugun duyarım dıye sabırsızlanıyorum olmadı haftaya kesın duyarım oyle oyle bı baktıkkı olu bebekmıs
sagol tatlım cok kotuydum sukur gectı ıyıyım sımdı toparlandım
bugun 12.gunum hala akıntım yok yumurtam çatlamayacak sanırım bu ayda çok umutsuzum ben
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
sagol tatlım cok kotuydum sukur gectı ıyıyım sımdı toparlandım
sonsy verdinmi kan ne zaman çıkacak sonuç
kızlar bugün bir tuafım ben ya ne görsem gözlerim doluyor reklama bile yani.normaldede hiç böyle huyum yoktur hormonlar tavan yaptı heralde
hemen koştum sabah verdim kanı16:30da alıcam canım. sence negatif çıkabilir mi? bu uyduruk test beni kandırmış olabilir mi? ama çift çizgi çıkmazdı yoksa di mi.
HAYATIMDA İLK TEST YAPIŞIM KIZLAR. 3aydır deniyoruz hiç nasip olmamıştı. onda da çift görünce insan şüpheleniyo
kızlar bugün bir tuafım ben ya ne görsem gözlerim doluyor reklama bile yani.normaldede hiç böyle huyum yoktur hormonlar tavan yaptı heralde
bekliyoruz cnm daha 6 gün var bata bakalım devam edeckmi?çıkmazdı elbet hamilesin Allahın izni ile :))
hamilelik şüphen varmı ben ilk hamile kaldığımda tek belirtim herşeye ağlamaktı
kızlar benim kırmızılar gelmedi daha...
ya ben batımı yanlış hesapladım ki? gelecek gibide durmuyor....
kızlar bu doktor kan testi yapmayın diyo, kanda bu değer hamile olsan da yok olabiliyormuş moral bozar diyo idrar yeterli diyo şaştım kaldım:44:
Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
hehehe benim bi arkadaşım günüm geçti diyip diyip duruyordu ama ben onun son adet tarihini biliyordum ben hesapladımki akıllı bir hafta erken anlamışçok gülmüştük o zaman sende bidaha hesapla istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?