Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canlarımmmmm nasılsınızz dün çok komik bişey oldu eşimle bir arkadaşa yemege gitmiştik. yemek ortasında midem bi bulandı kendimi wc ye zor attım ama köftedn biliyorum tadı kötüydü yani o yüsden öle oldu ama gelde bunu masadaki diger fertleer ve özellikle eşime anlat dün akşamdan beri herkez hamileymişim gibi davranıyo ama bu sefer de olmazsa yıkıma urıcak tek kişi degilim en azından

canim inan cok uzuldum inan yasadiklarin gercekten cok zor ama biz hepimiz yanindayiz ilk once ailen yaninda zaten atlaticaksin insallah rabbim yardimcin olsun :) sukretmelisin ki cok gec olmadan farkedilmis ya sana zarar verseydi allah korumus seni :) o 3 melegin seni cennetin kapisinda bekliyolar merak etme insallah ahirette sefaatcin olucaklar sikma canini olurmu karamsarda dusunme sakin tedavinizi olup hersey yoluna giricek allahin izniyle:)

sagol tatlım cok kotuydum sukur gectı ıyıyım sımdı toparlandım

aslında bu yaşadıklarımızın hepsi imtahan yani en azından ben öle düşünüyorum canım Rabbim ol der ve olur hayırlısı böyleymiş demekki hiç üzülme nolur onlar zaten seni İnşallah cennet kapısında bekliyor olucak

bugun 12.gunum hala akıntım yok yumurtam çatlamayacak sanırım bu ayda çok umutsuzum ben

aaa öyle deme olur canımm..bende anlamadım nasıl oldu o öyle yaaa çok şaşırdım sabah sabah :) ilk defa oldu..sogan suyuna yoruyorum ama bilmiyom artık bende 11.gündeyim tatlımm..gece hallettik biz o işi buakşam boş geçeriz yarın tekrar :) valla canım yaa bu mübarek ayda allahım bizede birer melek gönderir inş.

kızlar büyük heyecan başladı..bugün aşılama yaPıldı..inşallah şu mübarek ayda hayırlısı olur hakkımda..çok garip bi ruh halindeyim inşallah herşey çok güzel olur..

sonsy verdinmi kan ne zaman çıkacak sonuç

hemen koştum sabah verdim kanı 16:30da alıcam canım. sence negatif çıkabilir mi? bu uyduruk test beni kandırmış olabilir mi? ama çift çizgi çıkmazdı yoksa di mi.

HAYATIMDA İLK TEST YAPIŞIM KIZLAR. 3aydır deniyoruz hiç nasip olmamıştı. onda da çift görünce insan şüpheleniyo

kızlar bugün bir tuafım ben ya ne görsem gözlerim doluyor reklama bile yani.normaldede hiç böyle huyum yoktur hormonlar tavan yaptı heralde

kızlar bugün bir tuafım ben ya ne görsem gözlerim doluyor reklama bile yani.normaldede hiç böyle huyum yoktur hormonlar tavan yaptı heralde

bende sabah hiç bişey yokken ağlamaya başladım. eşime artık benle ilgilenmiyosun beni sevmiyosun diyip ağlamaya başladım aslında akşam sahuru bile o hazırlayıp beni öperek uyandırdı ama nedense ağlayasım geldi. bana noluyosa testte bişey çıkmıyo belirtiler hep var

kızlar benim kırmızılar gelmedi daha...

ya ben batımı yanlış hesapladım ki? gelecek gibide durmuyor....

çıkmazdı elbet hamilesin Allahın izni ile :))
hamilelik şüphen varmı ben ilk hamile kaldığımda tek belirtim herşeye ağlamaktı

hehehe benim bi arkadaşım günüm geçti diyip diyip duruyordu ama ben onun son adet tarihini biliyordum ben hesapladımki akıllı bir hafta erken anlamış çok gülmüştük o zaman sende bidaha hesapla istersen
kızlar benim kırmızılar gelmedi daha...

ya ben batımı yanlış hesapladım ki? gelecek gibide durmuyor....

hehehe benim bi arkadaşım günüm geçti diyip diyip duruyordu ama ben onun son adet tarihini biliyordum ben hesapladımki akıllı bir hafta erken anlamış çok gülmüştük o zaman sende bidaha hesapla istersen

ya aslında hep 1 hafta ileri atardı, benim kerata. şubatta işler değişti. bazı ilaçlar kullanmam sonucu hiç gelmedi.

martta 13 de "ilaçla geldi, doktor muayenede bir sebep bulamadı"
nisanda 13
mayısta 6 da
haziranda 13 de
temmuzda ----"ay bekle bekle gelmez..... "

en son 2 gün önce idarar testi yaptım ama negatifi gördüm. negatif olsa bile kırmızılar gelsin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…