- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #6.261
benim iki gün geçti. doktor adet geçmeden mi kan testi yapmayın diyo. ben anlamadım o adamın son cümlelerini:44:cnm sen idrar testini yaptın ama drun dediğide doğru aslında adet geçmeden yapılmamalı test
aaa öyle deme olur canımm..bende anlamadım nasıl oldu o öyle yaaa çok şaşırdım sabah sabah :) ilk defa oldu..sogan suyuna yoruyorum ama bilmiyom artık bende 11.gündeyim tatlımm..gece hallettik biz o işi buakşam boş geçeriz yarın tekrar :) valla canım yaa bu mübarek ayda allahım bizede birer melek gönderir inş.
kistim olduğu için umutsuzum cnm hemde yapamıyoruz ramazan dolayısyla olursada olur artık kısmet
kistim olduğu için umutsuzum cnm hemde yapamıyoruz ramazan dolayısyla olursada olur artık kısmet
benim iki gün geçti. doktor adet geçmeden mi kan testi yapmayın diyo. ben anlamadım o adamın son cümlelerini:44:
ya aslında hep 1 hafta ileri atardı, benim kerata. şubatta işler değişti. bazı ilaçlar kullanmam sonucu hiç gelmedi.
martta 13 de "ilaçla geldi, doktor muayenede bir sebep bulamadı"
nisanda 13
mayısta 6 da
haziranda 13 de
temmuzda ----"ay bekle bekle gelmez..... "
en son 2 gün önce idarar testi yaptım ama negatifi gördüm. negatif olsa bile kırmızılar gelsin artık...
ovulasyon testi kullansana canım nokta atışı olur
ramazanda vakit bulmak zor. daha iyi olur bölesi belki. kistin gider, kistin yerine bebiş gelir inş...
ay inş.cnm ya sıkıldım ben bu kistten gebeliği engelliyor sonuçta o yüzden hiç takmıyorum kafama olursa olur
sen telaşeden yanlış anlamışsın cnm çoğu gebelik adetle birlikte sonlanıyormuş ondan hep adet baz alınıyor 10 gün geçmeden gitmeyin dr.a diyorlar ya ama biz dayanamıyoruz.
kızlar bugün saat 12:15 itibari ile geldi kırmızılar... habriniz olsun.. görüşürüz sonra acil çıkmam lazım sadece haber vermeye geldim.. bat 18 ağustos..
ay kızlar ben dayanamadım test yaptım çift çizgi net çıktı
kızlar bata kaldı 7 gün. göğüslerimde ağrı yumurtlama günümden beri var. Ama herkesin özellikle söylediği uçları çok hassas, dokunamıyorum tarzında değil. Acıyor evet ama tamamı. Uçlarında bir hassasiyet yok. Sol kasığımda arada nasıl anlatsam tatlı tatlı bir ağrı oturduğum yerde giriyor çıkıyor. Gebelik istemesem belki bu ağrının farkında bile olmam. Hafif bir çekilme hissi. Belkide kendimi çok dinliyorum ondan öğle hissediyorum onuda bilmiyorum. Bendeki son durumlar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?