Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım sınvalar için tebrik ederim.tahmin ettiğimiz zamanlarda çıktı çizgilerin.kolay gelsin bundan sonra o zaman Rabbim diğer çift çizgiyi görmeni de nasip etsin inşallah en yakın zamanda

canım gözün aydınnnnn ben akşamları giremiyorum pek, kocam izin vermiyo :26: biz çift çizgiyi görünce de çalışma olmuştu kuzucum, ama şimdi emin değilim çünkü arkadaşın dediği gibi 24 saat sonra başlıyomuş çatlama, bi sonraki günki ilişki önemli esas, yani senin için bugün oluyor.. Şimdi benim hiç belirtim yok ya kuzucum ben de diyorumki acaba günaşırı ilişkimi olsaydı çokmu abarttık.. işte eşimin sperm durumunu bilsem daha rahat konuşucam ama aklım karışık ufff.. hakkımızda hayırlısı canım..[/QUOTE]

sağol canım bence doğrusunu yaptın benim içimden de öle geçiyo ve ben dün yaptım bugünde yarında yapcam aralarında 24 saat olcak bence yeterli.ben eşimin sperm testini yaptırmıştım doktor güzel dedi ama hayırlısı.sende keşke bi yaptırsaydın canım ama sen doktora hiç gitmediydin sanırım.

sağol canım bence doğrusunu yaptın benim içimden de öle geçiyo ve ben dün yaptım bugünde yarında yapcam aralarında 24 saat olcak bence yeterli.ben eşimin sperm testini yaptırmıştım doktor güzel dedi ama hayırlısı.sende keşke bi yaptırsaydın canım ama sen doktora hiç gitmediydin sanırım.[/QUOTE]

1 kere düşünmeye başladığımızda genel testler yapmışlardı bana, onun dışında gitmedik kuzucum ama bu ay gidicez galiba daha kocişimin haberi yok gerçi ama onunda moralini bozmamak için bişiy sölemiyorum şimdilik ama cidden hiç bi belirti hissetmiyorum kendimi dinlemeyi bir an evvel bırakmak istiyorum bu da yoruyor beni çünkü.. Allahtan ümit kesilmez tabii ama ne bileyim bakalım yaşayıp göriciğiz az kaldı zaten 6 gün sonra ak koyun kara koyun belli olcak bakalım :26: evet sen teste de bi süre devam et bakalım belki yarında kopkoyu olur, süreci iyi değerlendir kuzum hadi hayırlı haberlerini alacağız inşallahhhhhh sperm sorunu yoksa da bence her gün mantıklı, elifte öyle denemişti

Canım allah yüzümüze güler inşallah bu ay.her ay umut umut bu ay da umut etcem ama geçen ay gibi kendimi paralamıcam herşey allahtan.ve inanıyorum bu ay,bu ay olmazsa önümüzdeki ay seninde benimde herkesin yüzü gülecek inşallah

günaydın arkadaşlar.... güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle....

Kızlar sınav sonucları açıklanmış bütün derslerden geçmişim :) çok sevindim
inşallah ayın 10 da da sevinirim ama bu sefer bebek icin:)

hayırlı olsun, gözün aydın. inş. diğer sınavıda başarıyla geçersin geçeriz...

ne testleri yaptırdınız şimdiye kadar merak ettim kızlar... ben sadece muayene olup, smear testi yaptırdım. ya siz?

amin amin Allah ım hepimizin yuzunu guldursun ben 1,5 senedir hiç umudumu yitirmedim hep dua ediyorum ve inanıyorum birgun olucak sadece sabırr

ben smear hormon rahim filimi eşimede sperm testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…