- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.081
başka bir belirtin var mı cnm seninle aynı günlerdi bat ımız dye hatırlyom bnm sadece yumurtlama akıntım var yoğuuun
canım gözün aydınnnnnben akşamları giremiyorum pek, kocam izin vermiyo :26: biz çift çizgiyi görünce de çalışma olmuştu kuzucum, ama şimdi emin değilim çünkü arkadaşın dediği gibi 24 saat sonra başlıyomuş çatlama, bi sonraki günki ilişki önemli esas, yani senin için bugün oluyor.. Şimdi benim hiç belirtim yok ya kuzucum ben de diyorumki acaba günaşırı ilişkimi olsaydı çokmu abarttık.. işte eşimin sperm durumunu bilsem daha rahat konuşucam ama aklım karışık ufff.. hakkımızda hayırlısı canım..
kızlar kimsecikler yokmu? günaydın nasılsınız bakalım.ben bugün çok iyiyim hem sınavlardan geçtim aynı anda ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ilişki oldu:) bu sabah gene test yaptım gene çift çizgi aynen duruyodu akşama eve gidince gene yapcam ve eşimle çalışmaya devam etcez.kıslar bu arada dün ovulasyon tetstini yaptım çift çizgiyi gördüm eşime gittim dedimki aşkım çift çizgiyi gördüm bil bakalım bu ne demek oluyo? o da diyoki hamilesin demek oluyocanım ya keşke ama o demek olmuyo bu akşam yarın akşam ondan sonraki akşam ve daha daha sonraki akşam halvet var demek oluyo diyom gülüyo :124::124:
başka bir belirtin var mı cnm seninle aynı günlerdi bat ımız dye hatırlyom bnm sadece yumurtlama akıntım var yoğuuun
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım inşallah bu ay olurda dr aramana gerek kalmaz.Az konuşan dra bende sinir olurum ya.ankara ile ilgili hiçbir fikrim yok
evet aynı gun batımız hiç bir belirti yok cnm başka
sızlama var mı hala ?????
canım gözün aydınnnnnben akşamları giremiyorum pek, kocam izin vermiyo :26: biz çift çizgiyi görünce de çalışma olmuştu kuzucum, ama şimdi emin değilim çünkü arkadaşın dediği gibi 24 saat sonra başlıyomuş çatlama, bi sonraki günki ilişki önemli esas, yani senin için bugün oluyor.. Şimdi benim hiç belirtim yok ya kuzucum ben de diyorumki acaba günaşırı ilişkimi olsaydı çokmu abarttık.. işte eşimin sperm durumunu bilsem daha rahat konuşucam ama aklım karışık ufff.. hakkımızda hayırlısı canım..
gunaydın kızçelerim nasılsınız bakim :)
günaydın tatlummmm
1 kere düşünmeye başladığımızda genel testler yapmışlardı bana, onun dışında gitmedik kuzucum ama bu ay gidicez galibadaha kocişimin haberi yok gerçi ama onunda moralini bozmamak için bişiy sölemiyorum şimdilik ama cidden hiç bi belirti hissetmiyorum kendimi dinlemeyi bir an evvel bırakmak istiyorum bu da yoruyor beni çünkü.. Allahtan ümit kesilmez tabii ama ne bileyim bakalım yaşayıp göriciğiz az kaldı zaten 6 gün sonra ak koyun kara koyun belli olcak bakalım :26: evet sen teste de bi süre devam et bakalım belki yarında kopkoyu olur, süreci iyi değerlendir kuzum hadi hayırlı haberlerini alacağız inşallahhhhhh sperm sorunu yoksa da bence her gün mantıklı, elifte öyle denemişti
Kızlar sınav sonucları açıklanmış bütün derslerden geçmişim :) çok sevindim
inşallah ayın 10 da da sevinirim ama bu sefer bebek icin:)
Canım allah yüzümüze güler inşallah bu ay.her ay umut umut bu ay da umut etcem ama geçen ay gibi kendimi paralamıcam herşey allahtan.ve inanıyorum bu ay,bu ay olmazsa önümüzdeki ay seninde benimde herkesin yüzü gülecek inşallah
günaydın arkadaşlar.... güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle....
hayırlı olsun, gözün aydın. inş. diğer sınavıda başarıyla geçersingeçeriz...
ne testleri yaptırdınız şimdiye kadar merak ettim kızlar... ben sadece muayene olup, smear testi yaptırdım. ya siz?
nasılsın canumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?