Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aynen ya çok sıcak benimde 6-7-8 gibi olmam lazım uçları sızlıyor anlamadım neden inş.belirtidir bu ay 1 kere oldu o da ovilasyonun en yüksek old.zamana denk gelmiş inş.hayırlısı bakalım.sende yokmu belirti

aynen canım, muayene, smear ve kan testi yapmıştı doktorum

oo maş.

inşallah sizinde yanınıza hamiş yazılacak bu ay....

evet ya elleyince uçları acıyor

iyidir acısın acısın

inşallah canım inşllah

bende aynı şekil canım ya.

ayy inşallahhh nokta atışı olmuşşturr anam biz birbirimizden sıkıldık adamla, sabah akşam hiç bi belirtem yokkkkkk

öyle tabii canımm Allahım yardım etsin bizlere, yüzümüzü güldürsünn inşallah.. Canım şimdi senin için halvet timeeeeee nefes aldınma kocana bi de bi de belinin altına yastık koy tamammı çok işe yarıyomuş :82:

ben smear hormon rahim filimi eşimede sperm testi

aynen canım, muayene, smear ve kan testi yapmıştı doktorum

iyidir acısın acısın

inşallah canım inşllah

bende aynı şekil canım ya.

hormon tahlili yaptırmadım. biraz daha zaman geçsin öle yaptırayım. bu ay olmazsa yaptırayım. sanki adetin 3. günü galiba yapıolardı??

aslında yaz ayında bebişim olsun çok istiyorum. daha öncede yazdığım gibi astım ataklarım kışın çok artıyor. onlar artmadan kritik ilk 3 ayı yaza denk gelse çok sevineceğim.

zannetmiyorum ama Rabbim ol derse olur ve inş.öyleyimdir inanki hayal gibi geliyor varya

nasip canım ya. bebiş tam beklenmedik bi anda geliyor... tecrübeliler öle söylüyor en azından.

hayırlısı cnm benim inş.olurum çok bekledim artık Rabbim yüzümüzü en kısa zamanda guldurur inş.senin bata ne kadar kaldı

inş.o zaman bu aydır kızlar eğer 5-6 ay baktınız olmuyor gidin doktora muayene olun benden söylemesi

bende de yok şekerim o yüzden hiiç ümitlenmiyorum olursa da süprüz olsun napalım

hayırlısı cnm benim inş.olurum çok bekledim artık Rabbim yüzümüzü en kısa zamanda guldurur inş.senin bata ne kadar kaldı

5 gün kaldı canım, bat 1 temmuz ama bu ay da umutlu değilim ben, 3. denemem benim, hiçbir belirti yokki ( öyle boş boş bekliyom işte, acık bari ağrı sızı olsa , yyooooookkkk nerdeeee (( bu ay doktora bir uğrıcam ama öylesine bir kontrole, zaten 3 aydır deniyom olmuyor dersem doktor kovabilir beni :)) bi baksın nevar ne yok bakalım, içimi rahatlatsın çünkü benim küçük bir kistim vardı, 2 ay yasmin kullandım geçti, yine bir baksın bakalım

inş.o zaman bu aydır kızlar eğer 5-6 ay baktınız olmuyor gidin doktora muayene olun benden söylemesi

3. ayım bu ay. eğer bu ayda gelmezse minik. giderim doktora... eşimide sürüklerim. nasip..

millet istemeden bebiş sahibi oluyor. onlara imtihan...

isteyenlerde hemen bebiş sahibi olamıyor (biz hariç) oda onlara imtihan...

diğer topiktede yazmıştım. bir tanıdığın 13-15 sene bebeği olmadı. evlat edindiler. bebişi.. çok güzeldi. bu bebiş büyüyünce (4-5 yaşına gelince) kardeş istedi. ama çok istedi. dua et dedik ona. annesi babası mahçuplardı... sonuçta umutları yoktu. sonra kardeşi doğdu....

Allah ım hepimizin yardımcısı olsun olmuyor diyede pes etmek yok tam gazla yola devam ediyoruz..

tabi canımmmm napalım bu ay olmassa diğer aylar tatile gitmediya deneleye devam, accık daha münasebet kurarız kocalarımızla bebiş olunca ben elimi ayağımı çekicem o işlerden hahahaha ayrıca da regli görmeden buay halaa ümidimiz varrrr :82:

buarada inşallah senin yüzün güler canım, rabbim gönlünden geçeni en tez zamanda versin inşallllllaaaaaaahhhhhh, hepimizn

az kalmış cnm hadi hayırlısı benimde vardı kistim 2 ayda gitmişti hormonlarına baktır özellikle bu kistler hormon bozukluğu yapabiliyor daha çok yanisin sıkma canını olur elbet sen çalışmalara devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…