- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.101
amannnn iç güveysinden hallice cicim ne olsun sıcaklarla uğraşıyoruzsen naptın bakayım.. memişlerde ağrı çok büyük bi belirti canım İnşallahhhh bebişin müjdecisidir benim bata az kaldı tırsıyorummmmmmmm :18:
günaydın arkadaşlar.... güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle....
hayırlı olsun, gözün aydın. inş. diğer sınavıda başarıyla geçersingeçeriz...
ne testleri yaptırdınız şimdiye kadar merak ettim kızlar... ben sadece muayene olup, smear testi yaptırdım. ya siz?
aynen ya çok sıcak benimde 6-7-8 gibi olmam lazım uçları sızlıyor anlamadım neden inş.belirtidir bu ay 1 kere oldu o da ovilasyonun en yüksek old.zamana denk gelmiş inş.hayırlısı bakalım.sende yokmu belirti
evet ya elleyince uçları acıyor
Canım allah yüzümüze güler inşallah bu ay.her ay umut umut bu ay da umut etcem ama geçen ay gibi kendimi paralamıcam herşey allahtan.ve inanıyorum bu ay,bu ay olmazsa önümüzdeki ay seninde benimde herkesin yüzü gülecek inşallah
günaydın arkadaşlar.... güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle....
hayırlı olsun, gözün aydın. inş. diğer sınavıda başarıyla geçersingeçeriz...
ne testleri yaptırdınız şimdiye kadar merak ettim kızlar... ben sadece muayene olup, smear testi yaptırdım. ya siz?
aynen ya çok sıcak benimde 6-7-8 gibi olmam lazım uçları sızlıyor anlamadım neden inş.belirtidir bu ay 1 kere oldu o da ovilasyonun en yüksek old.zamana denk gelmiş inş.hayırlısı bakalım.sende yokmu belirti
oo maş.
inşallah sizinde yanınıza hamiş yazılacak bu ay....
ayy inşallahhh nokta atışı olmuşşturranam biz birbirimizden sıkıldık adamla, sabah akşam hiç bi belirtem yokkkkkk
ayy inşallahhh nokta atışı olmuşşturranam biz birbirimizden sıkıldık adamla, sabah akşam hiç bi belirtem yokkkkkk
evet ya elleyince uçları acıyor
Canım allah yüzümüze güler inşallah bu ay.her ay umut umut bu ay da umut etcem ama geçen ay gibi kendimi paralamıcam herşey allahtan.ve inanıyorum bu ay,bu ay olmazsa önümüzdeki ay seninde benimde herkesin yüzü gülecek inşallah
ben smear hormon rahim filimi eşimede sperm testi
aynen canım, muayene, smear ve kan testi yapmıştı doktorum
iyidir acısın acısın
inşallah canım inşllah
bende aynı şekil canım ya.
zannetmiyorum ama Rabbim ol derse olur ve inş.öyleyimdir inanki hayal gibi geliyor varya
ayyy ne güzel canım yaaa, ben de hiiiiiiiiiiiiiiiççççç bir belirti yoooooooookkkk, göğüs sızlaması çok önemli belirtilerdenmiş caımcım :) sen bu ay bu işi koparcan sanırsam :))))) darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
hormon tahlili yaptırmadım. biraz daha zaman geçsin öle yaptırayım. bu ay olmazsa yaptırayım. sanki adetin 3. günü galiba yapıolardı??
aslında yaz ayında bebişim olsun çok istiyorum. daha öncede yazdığım gibi astım ataklarım kışın çok artıyor. onlar artmadan kritik ilk 3 ayı yaza denk gelse çok sevineceğim.
nasip canım ya. bebiş tam beklenmedik bi anda geliyor... tecrübeliler öle söylüyor en azından.
ayyy ne güzel canım yaaa, ben de hiiiiiiiiiiiiiiiççççç bir belirti yoooooooookkkk, göğüs sızlaması çok önemli belirtilerdenmiş caımcım :) sen bu ay bu işi koparcan sanırsam :))))) darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
hayırlısı cnm benim inş.olurum çok bekledim artık Rabbim yüzümüzü en kısa zamanda guldurur inş.senin bata ne kadar kaldı
inş.o zaman bu aydır kızlar eğer 5-6 ay baktınız olmuyor gidin doktora muayene olun benden söylemesi
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun olmuyor diyede pes etmek yok tam gazla yola devam ediyoruz..
5 gün kaldı canım, bat 1 temmuz ama bu ay da umutlu değilim ben, 3. denemem benim, hiçbir belirti yokki( öyle boş boş bekliyom işte, acık bari ağrı sızı olsa , yyooooookkkk nerdeeee (( bu ay doktora bir uğrıcam ama öylesine bir kontrole, zaten 3 aydır deniyom olmuyor dersem doktor kovabilir beni :)) bi baksın nevar ne yok bakalım, içimi rahatlatsın çünkü benim küçük bir kistim vardı, 2 ay yasmin kullandım geçti, yine bir baksın bakalım
5 gün kaldı canım, bat 1 temmuz ama bu ay da umutlu değilim ben, 3. denemem benim, hiçbir belirti yokki( öyle boş boş bekliyom işte, acık bari ağrı sızı olsa , yyooooookkkk nerdeeee (( bu ay doktora bir uğrıcam ama öylesine bir kontrole, zaten 3 aydır deniyom olmuyor dersem doktor kovabilir beni :)) bi baksın nevar ne yok bakalım, içimi rahatlatsın çünkü benim küçük bir kistim vardı, 2 ay yasmin kullandım geçti, yine bir baksın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?