- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.301
gögüslerindede mi yokk
yok canım düşünce gücüyle bu gün biraz sızladı öğlene doğru gerçi o kadar konuşmamızın ardından, ama genel olarak yokkkk... ama şöylede bişi var benim memişler küçük zaten hiç öyle şişivermez reglden önce sonra hiç hatırlamam göğüsler hiç bana belirti vervekmiş gibi hissetmiyorumbenim aradığım belirti şu aslında; akıntı.. çünkü hep duyuyorum akıntı çok önemli bi gösterge.. benim akıntım vardı yumrtlama zamanı, sonrada azar azar devam etti şuanda o da olmadığı için umutsuzluğa kapıldım.. bakalım zaman gösterecek
belirtilere çok takılıp üzüntü olabiliyor sonucu...
geçen ayki gibi... millet şuram ağrıdı, hamişim dediklerinin çoğunu yaşadım... sonuç negatif.
herkezin bünyesi farklı... salıverin gitsin....
maksat muhabbet olsun.
sonra, listede hamiş dolsun....
amacımız bu olsun
yok canım düşünce gücüyle bu gün biraz sızladı öğlene doğru gerçi o kadar konuşmamızın ardından, ama genel olarak yokkkk... ama şöylede bişi var benim memişler küçük zaten hiç öyle şişivermez reglden önce sonra hiç hatırlamam göğüsler hiç bana belirti vervekmiş gibi hissetmiyorumbenim aradığım belirti şu aslında; akıntı.. çünkü hep duyuyorum akıntı çok önemli bi gösterge.. benim akıntım vardı yumrtlama zamanı, sonrada azar azar devam etti şuanda o da olmadığı için umutsuzluğa kapıldım.. bakalım zaman gösterecek
Kızlar bu ay ümitli değilim o yüzden hiç belirtim yok. Geçen ay çok daha fazlaydı akıntım devamlı vardı göğüslerim 8 gün önce ağrımaya başlamıştı adetimden bi gün önce test yapmıştım silik çıkmıştı (belki yanlış cevap verdi) ama yazılanlarla aynı belirtilerim vardı
inşallah inşallah.batın ne oluyor budurumda listemize alalım seni
ama bnm bildiğim kadarı ıle adete yakın akıntıın hıc olmaması gerekıyormus cunku hastalanmadan önce hep akıntımız olurdu hatta hastalandık zannederdık buradda okudum biri kuruluk çok önemli yazmstı..bnm ablamdada hamıle kaldıgı ay adetten önce hıc akıntı olmadı gunum gecınce basladı demıstı..bilmm dogru mu bılıyorum ???
missy naber nasılsın benim açtığım bir topicte yazışmıştık hatırladın mı?
bence bekleyin arkadaşlar sabredin
bnm kahwerengıler hala dewam edıyo bu arada ama her wcde gelmıyor bazen gelıyor bazen gemiyorr..onceden uzuluyordum ama artık onunla yasamaya alışmalıyım (
canım benim bat belirsiz... zamanında olamadım bebek istediğimizden beri erkenden geliyor.
bnm kahwerengıler hala dewam edıyo bu arada ama her wcde gelmıyor bazen gelıyor bazen gemiyorr..onceden uzuluyordum ama artık onunla yasamaya alışmalıyım (
sabırrrr sabırrr ya sabırrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?