Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

gögüslerindede mi yokk

bakınn herkeste durumlar çok değişik bi çok doğuran hamile bebek düşüren arkadasım var..kimisi kesinlikle bi belirtim yoktu diedi.
kimisinin sadece kasıklarında ağrı oldu..kimisinde göğüsleri patlıcak dokunamıcak dereceye kadr geldi..bu herkeste değişiyo..
ben şimdi artık kendimi dinlemediğim için belitrtim yok diyorum..çünkü regl olcak gibi oluyo..bu hepimizde olan belirti..ama bi bakıyosun kimi evt reglmiş diyo kimide çift çizgiyi görüyo..o yüzden ben artık kendimi dinlememeye karar verdim..
geçen başka bi forumdada yazdım sağlık ocagına gidip kan veripnegatif sonuc almaktansa regl olmayı terccih ederim..sabırlı olalım..biz şanssız tarafta değiliz..biz de Allahın sevdikleri kullarındanız..Belki 2 ay daha denicek bizi..sabır tahammül sakinlik hep bizimle olsun..

belirtilere çok takılıp üzüntü olabiliyor sonucu...
geçen ayki gibi... millet şuram ağrıdı, hamişim dediklerinin çoğunu yaşadım... sonuç negatif.
herkezin bünyesi farklı... salıverin gitsin....

maksat muhabbet olsun.
sonra, listede hamiş dolsun....
amacımız bu olsun

kızlar kendimi dinlemiyim düşüncelerimi,vücudumu yönlendirmiyim diye buraya bile yazmıyorum,sizin yazdıklarınıza bi bakıp çıkıyorum,rahat olmak isityorum da ondan :) gerçi olan oldu da işte psikolojim iyi olsun bari :)

Kızlar bu ay ümitli değilim o yüzden hiç belirtim yok. Geçen ay çok daha fazlaydı akıntım devamlı vardı göğüslerim 8 gün önce ağrımaya başlamıştı adetimden bi gün önce test yapmıştım silik çıkmıştı (belki yanlış cevap verdi) ama yazılanlarla aynı belirtilerim vardı

evett yaaa aynenn öylee valla, bakalım belki aramızdan belirtisiz hamişlerde çıkacak belirtili hamişlerde çıkacak inşallahhh çok yüksek oranda hamiş çıkar mutlu mutlu haberlerle topic dolup taşarrrr

ama bnm bildiğim kadarı ıle adete yakın akıntıın hıc olmaması gerekıyormus cunku hastalanmadan önce hep akıntımız olurdu hatta hastalandık zannederdık buradda okudum biri kuruluk çok önemli yazmstı..bnm ablamdada hamıle kaldıgı ay adetten önce hıc akıntı olmadı gunum gecınce basladı demıstı..bilmm dogru mu bılıyorum ???

dur bakalım canım daha vaktimiz var, belirtimiz yokk napalımmm belki bizim minnaklar rahatsızlık vermekten hoşlanmıyodurr

missy naber nasılsın benim açtığım bir topicte yazışmıştık hatırladın mı?

hadiii yaaaaaa benim burda okuduğum kadarıyla kızların akıntıları oldu gerçekten hatta uzayan ip gibi, su gibi beyaz kaygan falan, tarif ettiler hepp.. ayy kurulukta belirti, ıslaklıkta iyimi herkeste farklı oluyor demekkii, inşallah benim bünyemde senin ablanınki gibidir

bnm kahwerengıler hala dewam edıyo bu arada ama her wcde gelmıyor bazen gelıyor bazen gemiyorr..onceden uzuluyordum ama artık onunla yasamaya alışmalıyım (

düşünce gücüyle hee

canım benim bat belirsiz... zamanında olamadım bebek istediğimizden beri erkenden geliyor.

olsun yine listemize yazarız seni

bu arada kızlar haziran topiğindeki hamiş haberlerini okudukça içim umutla doluyor valla darısı başımıza inşallah

benim de genelde akıntı olayı dikkatimi çekti.adet gününe yakın başlıyor ama anladığım kadarıyla.göğüs olayına da hala takığım arada bi yokluyorum kendimi gören olmasa bari manyak der kesin

Kızlar yazılarınızı okudukça test yapasım geliyor hamile olsam diye hevesleniyorum ama sonra düşününce bu ay yoktur diye ümitsizliğe kapılıorum hafta sonunu bekle diorum pazar yapacağım bat 3 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…