Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

batınız ne zaman ve ne zamandır geliyo kahverengi lekeleriniz..

bat 1 temmuz bnm lekelenmeler yumutlamadan berı dewam ediyor gecen ayda böyle olmuştu kanda pozitifi gorduk ama çok düşüktü zaten tahmın etmıstım sonrada tamamen düştü..

vallayaa yok memeler yok akıntı yok bel ağrısı kendimi dinlemekten usandım yaaa biri bişey anlatıyo benim aklım başka yerde öylee bakıyorum suratına bön bön, yada mesela biri alakasız bi yerde bebek muhabbeti açıyo ben pür dikkat dinliyorum. Algıda seçicilikk

Kızlar yazılarınızı okudukça test yapasım geliyor hamile olsam diye hevesleniyorum ama sonra düşününce bu ay yoktur diye ümitsizliğe kapılıorum hafta sonunu bekle diorum pazar yapacağım bat 3 temmuz

sende bekle canım bence.

bende şimdi burdan konuşuyorumda haftaya kendimi tahmin edemiyorum yani

kızlar benim dün bitti adetim. bugunden itibaren başlayayım diyorum günaşırı.... ya geçen iki ay gibi 4-5 gün sonra kanamam gelirse :18: bu 3.olacak. Mayıs ve Haziran o şekilde oldu.

şans dileyin kızlar

öle tabi

ya şimdi aslında hiçbir belirti ben kesmez şimdi hep uykucu, duygusal anlamda dengesiz, ara ara bel ağrısı olan, akıntısı bol bir insanım.geriye bi göğüs kalıyor o da yok bacım ya

anlamadım kanda pozitifi görüyosunuz..sonra değermi düşüyo..bebekmi hiç anlamadım..

bnm problemim şöyle bak bn ilk mart ayında düşük yaşadım kan degerım 170 oldu sonra yawas yawas düştü.nisan ayında yenıden gunum gecti bu seferde gebelik testinde çift cıktı sonra yıne sancılı bır adet..mayısda ise kan testi sonucu 20 idi galiba öyle çıktı sonra yıne geriledi yanı bnmkı rahme tutunamıyo galıba tam olrak..tatilde memlekette kanda pıhtılaşma testi yaptıracagım inş buna gerek kalmazzz we bu topic bize hayırlar getirir..artık bnde yuksek bı kan degerı görmek ıstıyorum her ay aglamaktan yoruldum )):

haftaya coşsunnnn topic inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi inşallah

kızlar benim dün bitti adetim. bugunden itibaren başlayayım diyorum günaşırı.... ya geçen iki ay gibi 4-5 gün sonra kanamam gelirse :18: bu 3.olacak. Mayıs ve Haziran o şekilde oldu.

şans dileyin kızlar

hadi canım bol şans bu ay olur inşallah

ben daha bir test bile yapamadım

4-5 gün sonra kanama oluyor bende beklememe bile izin vermiyor.

kaç gün geçti senin canım patlat bi tane

canım 6 gün var daha batıma yaa, habire ovülasyon testi yaparak kendimi frenlemeye çalışıorum, test bağımlısı oldum ben buay tutmamışsa (Allahım tutmuştur inşallahhhh) önümüzdeki ay almıcam ya, resmen hergün ovülasyon testi yapıyorum 10. günümden beriii niye manyakmısın dersen, bi koyuyu gördüm 14. gün sonra heeppp silik çıkıyoo belki bi daha yükselirmi diye meraktan

şans dileyin kızlar

senınkı ciddi ciddi kanama mı oluyo bnmkı kahverengi lekelenme şeklinde oluyor ıkı aydır

kızlar o belirtilere takılmayın. geçen ay bende hepsi vardı. Annem diyor ki böyle hamile kalınmaz. miden bulanmalı. sen adet olacaksın dedi. sonra ben adet oldum. ama mide bulanması için erken olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…