- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.321
batınız ne zaman ve ne zamandır geliyo kahverengi lekeleriniz..
benim de genelde akıntı olayı dikkatimi çekti.adet gününe yakın başlıyor ama anladığım kadarıyla.göğüs olayına da hala takığım arada bi yokluyorum kendimi gören olmasa bari manyak der kesin
Kızlar yazılarınızı okudukça test yapasım geliyor hamile olsam diye hevesleniyorum ama sonra düşününce bu ay yoktur diye ümitsizliğe kapılıorum hafta sonunu bekle diorum pazar yapacağım bat 3 temmuz
bat 1 temmuz bnm lekelenmeler yumutlamadan berı dewam ediyor gecen ayda böyle olmuştu kanda pozitifi gorduk ama çok düşüktü zaten tahmın etmıstım sonrada tamamen düştü..
Kızlar yazılarınızı okudukça test yapasım geliyor hamile olsam diye hevesleniyorum ama sonra düşününce bu ay yoktur diye ümitsizliğe kapılıorum hafta sonunu bekle diorum pazar yapacağım bat 3 temmuz
sende bekle canım bence.
bende şimdi burdan konuşuyorumda haftaya kendimi tahmin edemiyorum yani
kızlar benim dün bitti adetim. bugunden itibaren başlayayım diyorum günaşırı.... ya geçen iki ay gibi 4-5 gün sonra kanamam gelirse :18: bu 3.olacak. Mayıs ve Haziran o şekilde oldu.
şans dileyin kızlar
sende bekle canım bence.
bende şimdi burdan konuşuyorumda haftaya kendimi tahmin edemiyorum yani
vallayaa yok memeler yok akıntı yok bel ağrısı kendimi dinlemekten usandım yaaabiri bişey anlatıyo benim aklım başka yerde öylee bakıyorum suratına bön bön, yada mesela biri alakasız bi yerde bebek muhabbeti açıyo ben pür dikkat dinliyorum. Algıda seçicilikk
anlamadım kanda pozitifi görüyosunuz..sonra değermi düşüyo..bebekmihiç anlamadım..
öle tabi
ya şimdi aslında hiçbir belirti ben kesmez şimdi hep uykucu, duygusal anlamda dengesiz, ara ara bel ağrısı olan, akıntısı bol bir insanım.geriye bi göğüs kalıyor o da yok bacım ya
valla benimde patlatasım geliyo bi test
hadi inşallahhaftaya coşsunnnn topic inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar benim dün bitti adetim. bugunden itibaren başlayayım diyorum günaşırı.... ya geçen iki ay gibi 4-5 gün sonra kanamam gelirse :18: bu 3.olacak. Mayıs ve Haziran o şekilde oldu.
şans dileyin kızlar
bol şanssssssssssssssssss ve bol halvet aşk doluuu günler geceler dilerimmmmmmmmmmmm
belirtisizce hamiş kalsak ne olurkiiii, bence süper olurrrrr
ben daha bir test bile yapamadım
4-5 gün sonra kanama oluyor bende beklememe bile izin vermiyor.
kaç gün geçti senin canım patlat bi tane
şans dileyin kızlar
valla benimde patlatasım geliyo bi test
bende patlatacam he şimdi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?