- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.341
kızlar o belirtilere takılmayın. geçen ay bende hepsi vardı. Annem diyor ki böyle hamile kalınmaz. miden bulanmalı. sen adet olacaksın dedi. sonra ben adet oldum. ama mide bulanması için erken olsa gerek
canım 6 gün var daha batıma yaa, habire ovülasyon testi yaparak kendimi frenlemeye çalışıorum, test bağımlısı oldum benbuay tutmamışsa (Allahım tutmuştur inşallahhhh) önümüzdeki ay almıcam ya, resmen hergün ovülasyon testi yapıyorum 10. günümden beriii niye manyakmısın dersen, bi koyuyu gördüm 14. gün sonra heeppp silik çıkıyoo belki bi daha yükselirmi diye meraktan
senınkı ciddi ciddi kanama mı oluyo bnmkı kahverengi lekelenme şeklinde oluyor ıkı aydır
ben de burda arkadaşlardan okuyunca merak ettim o yumurtlama testini iki eczaneye sordum yok dediler. ben de unuttum gitti. zaten bi adetim gecikemedi ki hep erken geldi. bence bekle daha 6 gün çok. hatta devam edin sizhangi günler net çıktı. ben geçen ay akıntıya göre yaptım ama tutmadı bebek
sonsy dengesiz sonsy
bnm problemim şöyle bak bn ilk mart ayında düşük yaşadım kan degerım 170 oldu sonra yawas yawas düştü.nisan ayında yenıden gunum gecti bu seferde gebelik testinde çift cıktı sonra yıne sancılı bır adet..mayısda ise kan testi sonucu 20 idi galiba öyle çıktı sonra yıne geriledi yanı bnmkı rahme tutunamıyo galıba tam olrak..tatilde memlekette kanda pıhtılaşma testi yaptıracagım inş buna gerek kalmazzz we bu topic bize hayırlar getirir..artık bnde yuksek bı kan degerı görmek ıstıyorum her ay aglamaktan yoruldum )):
14. gün ve 15. gün net çizgiler canımm ama biz artık o aralar o hafta falan çoştuk iyiceeeiyimi ettik bilmem çok yapmakta iyi değilmiş diyorlar baksanaa ne etceğimi şaşırdımmmmmm
mayıs ayında nezaman oldun..bu ay olmadın mı daha.
her gün değil de iki günde bir iyiymiş. erkeğin 48 saatte oluşuyormuş spermleri. hadi bakalım inşallah tutmuştur. biz de öyleyiz insan bilmiyor ki tuttu mu tutmadı mı devam ediyo işte sürekliartık benimki yine mi diyor bazen adam bile bıkıyor
bnm eşimde uzuluyor gun aşırı dıe ona kalsa gunde 5 kere normalmiş (zaten ınsanın gece hayatı bile kalmıyo yok öle yapma yok böle gırılmez yok söyle pozisyon daha ıyıymışş (
bnm eşimde uzuluyor gun aşırı dıe ona kalsa gunde 5 kere normalmiş (zaten ınsanın gece hayatı bile kalmıyo yok öle yapma yok böle gırılmez yok söyle pozisyon daha ıyıymışş (
valla bugün zaman nasıl geçti anlamadım birazdan çıkıcam bugünkü performansımızın devamını diliyorum
valla bugün zaman nasıl geçti anlamadım birazdan çıkıcam bugünkü performansımızın devamını diliyorum
Maşallah canım seninkide...valla benim aşkımda dün yaptı inanın bugün ve yarın için randevu aldım kendisinden ben nasıl yaparım diye düşünüyo mesaiye kalcaktı olmaz dedim işimiz var sen bence değerlendir bu fırsatı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?