Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

zaten bana hep çok yapmaktan olmuyo dedilerde öle hız kestıkk ( ama bi çocuk yapayımmm tek hayalımmm yurmutlamayı dşünmeden cnm isteyınce birlikte olmakk (
bugun gercekten cbk gectı darsı temmmuzn basına ( hem gelsın hamiş haberleriiiiiii

bizimde koca ayda bu 2. olucak tutarsa tutar artık

canım toplantı falan vardı okulda sonrada eve geldik derken epey vakit geçmiş canım yaa..bakalım herkeste çalışma var bugün,çok merak ediyorum ilk hamiş kim olcak burda:))

evet yaa bol halvetli bi gece olcak gibi görünüyo haftaya dananın kuyruğu kopacak resmen ben dahil bazılarımız için :18: Allahım yüzümüzü güldürcek inşallahhhhh

neeeee ! eşin yok mu yanındaa walla zor öyle barı yumurtlamaya denk gelmişş olsunn aminnnnnnnn

eşim yanımdada geç geliyor işten yorgun argın olmuyor bebek içinde odaklamak istemiyorum kendimi olucağı varsa olur ilk yaptığımız ovilasyonun en yüksek gunune denk gelmiş bilerek ayarlamadık tabiki

eşim yanımdada geç geliyor işten yorgun argın olmuyor bebek içinde odaklamak istemiyorum kendimi olucağı varsa olur ilk yaptığımız ovilasyonun en yüksek gunune denk gelmiş bilerek ayarlamadık tabiki

walla bnm eşim böle durcakkk nerdeee her sabah bi dürtükleme ıle uyanıyorum su gun asırı cıktıda rahat ettım ( ama bak ne guzel denk gelmşşş harıkaa

bende de hic belirti yok kizlar gerci bat 5 temmuz ama ..heralde olurdu simdiye kadar bisiler.. off sürekli kendimi dinlemekten biktim.
bari disari cikayim iki dükkan bakayim da aklim dagilsin yaa
hep düsündüm bu ay.

sogan kürü kullaniyorum bakalim benimde regl im gecikecek mi yoksa 9 ay gelemyecek mi

allahim hepimize bu mutlulugu tarttir yarabbim

kısmet canım yaa bak ne güzel en yüksek güne denk gelmiş,rabbim hepimizin yüzüne baksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…