- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.361
bizdede bu akşam halvet var rast gele :)))
bak nası özendiriyolar yaaaras gele kuzummmmmmm
bak nası özendiriyolar yaaaras gele kuzummmmmmm
ama napim özenki sende yapasın :))
hay maşallah coşmuşunuz,bende anca geldim,inşallah herkesin rast gelir bu ay :))
benim kocam bugün yok kuzum :84: yarin gelsin affetmicem
nerlerdesin tatlımmm muhabbetin dibine vurduk burda
zaten bana hep çok yapmaktan olmuyo dedilerde öle hız kestıkk (ama bi çocuk yapayımmm tek hayalımmm yurmutlamayı dşünmeden cnm isteyınce birlikte olmakk (
bugun gercekten cbk gectı darsı temmmuzn basına (hem gelsın hamiş haberleriiiiiii
bizimde koca ayda bu 2. olucak tutarsa tutar artık
canım toplantı falan vardı okulda sonrada eve geldik derken epey vakit geçmiş canım yaa..bakalım herkeste çalışma var bugün,çok merak ediyorum ilk hamiş kim olcak burda:))
neeeee ! eşin yok mu yanındaa walla zor öyle barı yumurtlamaya denk gelmişş olsunn aminnnnnnnn
evet yaa bol halvetli bi gece olcak gibi görünüyohaftaya dananın kuyruğu kopacak resmen ben dahil bazılarımız için :18: Allahım yüzümüzü güldürcek inşallahhhhh
eşim yanımdada geç geliyor işten yorgun argın olmuyor bebek içinde odaklamak istemiyorum kendimi olucağı varsa olur ilk yaptığımız ovilasyonun en yüksek gunune denk gelmiş bilerek ayarlamadık tabiki
eşim yanımdada geç geliyor işten yorgun argın olmuyor bebek içinde odaklamak istemiyorum kendimi olucağı varsa olur ilk yaptığımız ovilasyonun en yüksek gunune denk gelmiş bilerek ayarlamadık tabiki
walla bnm eşim böle durcakkk nerdeee her sabah bi dürtükleme ıle uyanıyorum su gun asırı cıktıda rahat ettım (ama bak ne guzel denk gelmşşş harıkaa
walla bnm eşim böle durcakkk nerdeee her sabah bi dürtükleme ıle uyanıyorum su gun asırı cıktıda rahat ettım (ama bak ne guzel denk gelmşşş harıkaa
allah iyiligini versin emi
en verimli zaman sabah saatleriymis bizim bu ay sadece bir kez sabaha denk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?