- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.381
evet en iisi sabah ve iki güne birmiş,hadi hayırlısı:)
tatlımmm sizin bu aralar ateşlii gecelerr vihuuuuuuuartık ne yapcan ne etcen adamı gaza getircen
Allah ım ol derse her şekilde olur
walla en guzelı ilişkiden sonra hiç kalkmamak bnmde ınadına tuwaletım gelıo (kıy sen kıy bişicik olmazzz 1.5 sene kıymadın demek kı şimdi kıyy (
zamanında çok yaptık gece, sabah yattım kalkmadım zamanı gelmemiş demekki
aklıma birşey geldi ve evdende açtım forumu
ya benim bu ayki adetimde 2cm büyüklüğünde birşey geldi. öncedende olurdu ama daha küçük. yumurtalar atılımış vs.demişlerdi ozmn. ama bunlar büyüktü 2 tane... kan pıhtısı vs.dir belki dedim. doktorun biri demir eksikliğinden olabilir dediği için test yaptırdım. bişiy çıkmadı. k.doğuma gitmedim... sizde de öle şeyler oluyormu... ben açıkçası ozmn korktum ve kimseye diyemedim....
dogru söyluyorsunn inş bu ay gelır bebsin senın bat ne zamannn
Valla sorma canım solandan bi gircem oradan oturma odasına sonrada yatak odasına fantazi yapcamtöbe töbe yapacaz artık bişiler kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez laf arasında benim bebişede kaz dedim ama neyse idare etcek artık
walla en guzelı ilişkiden sonra hiç kalkmamak bnmde ınadına tuwaletım gelıo (kıy sen kıy bişicik olmazzz 1.5 sene kıymadın demek kı şimdi kıyy (
aklıma birşey geldi ve evdende açtım forumu
ya benim bu ayki adetimde 2cm büyüklüğünde birşey geldi. öncedende olurdu ama daha küçük. yumurtalar atılımış vs.demişlerdi ozmn. ama bunlar büyüktü 2 tane... kan pıhtısı vs.dir belki dedim. doktorun biri demir eksikliğinden olabilir dediği için test yaptırdım. bişiy çıkmadı. k.doğuma gitmedim... sizde de öle şeyler oluyormu... ben açıkçası ozmn korktum ve kimseye diyemedim....
tatlım o bende de oluyor.Doktora sorduğumda adetten önce kist oluşurmuş yumurtalıklarda yumurtalar o kistin içine girerek dışarı atılırmış o yüzden bazen adet gecikmesinde ultrasonda kist çıkıyormuş.Bana polikistikover demişlerdi uyduruk 2 saniye bakmayla meğersem değilmiş bu kistmiş.
kızlar birşey sorcam.Jinekoloji bölümüne de konu açmıştım çok kötü kasılmalarım vardı adet olcak gibiydim ama bat 8 temmuz.bugün 2 doktora gittim.biri sadece alttan muayene etti diğeri alttan baktı kelepçe taktı ve alttan ultrasonla da baktı.Daha önce baktırmıştım böyle ama hiç ağrım sızım olmamıştı.bu kez bakıldığından beri çok kötü ağrım oldu bacağıma vurdu.Daha yeni yeni geçiyor.Yumurtlamadan dediler.Yumurtlama dönemim yeni geçti eğer bebek olduysa 1-2 günlüktür acaba bu bakmaların eğer bebek olduysa bir zararı olur mu ona ? baya bi kurcaladılar çünkü:44:
bunu da ögrendigim iyi oldu tesekkürler canim
ben en zaman doktora gıtcek olsam annem kurcalatma kendıını (dedi bişi warsa zarar görür falan dıodu ama bn ınanmıyorum sonucta gebelık warmı dıe 5.ci hfta alttan bakılıoo
annem de dedi bakılıyor bişey olmaz ama baya bi kurcaladılar korkuttu .
annem de dedi bakılıyor bişey olmaz ama baya bi kurcaladılar korkuttu .
ağrılar için mi gittin doktora canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?