Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

walla en guzelı ilişkiden sonra hiç kalkmamak bnmde ınadına tuwaletım gelıo ( kıy sen kıy bişicik olmazzz 1.5 sene kıymadın demek kı şimdi kıyy (

tatlımmm sizin bu aralar ateşlii gecelerr vihuuuuuuu artık ne yapcan ne etcen adamı gaza getircen

Valla sorma canım solandan bi gircem oradan oturma odasına sonrada yatak odasına fantazi yapcam töbe töbe yapacaz artık bişiler kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez laf arasında benim bebişede kaz dedim ama neyse idare etcek artık

aklıma birşey geldi ve evdende açtım forumu

ya benim bu ayki adetimde 2cm büyüklüğünde birşey geldi. öncedende olurdu ama daha küçük. yumurtalar atılımış vs.demişlerdi ozmn. ama bunlar büyüktü 2 tane... kan pıhtısı vs.dir belki dedim. doktorun biri demir eksikliğinden olabilir dediği için test yaptırdım. bişiy çıkmadı. k.doğuma gitmedim... sizde de öle şeyler oluyormu... ben açıkçası ozmn korktum ve kimseye diyemedim....

bendede olmuştu cnm bazı kadınlarda kist olurmuş onu adetle atarmış demişti doktorum ama sendeki aynımı bilmem

kızlar birşey sorcam.Jinekoloji bölümüne de konu açmıştım çok kötü kasılmalarım vardı adet olcak gibiydim ama bat 8 temmuz.bugün 2 doktora gittim.biri sadece alttan muayene etti diğeri alttan baktı kelepçe taktı ve alttan ultrasonla da baktı.Daha önce baktırmıştım böyle ama hiç ağrım sızım olmamıştı.bu kez bakıldığından beri çok kötü ağrım oldu bacağıma vurdu.Daha yeni yeni geçiyor.Yumurtlamadan dediler.Yumurtlama dönemim yeni geçti eğer bebek olduysa 1-2 günlüktür acaba bu bakmaların eğer bebek olduysa bir zararı olur mu ona ? baya bi kurcaladılar çünkü :44:

Hahahahahaha kopardın benii yaaaaaa bu durumda esirgenmeyen tavukta halvet oluyo galiba şekerimmmm 52: valla durmaaa kız destekliyorummm, şipşak aceleye getirmeeee evi tavaff edin

tatlım o bende de oluyor.Doktora sorduğumda adetten önce kist oluşurmuş yumurtalıklarda yumurtalar o kistin içine girerek dışarı atılırmış o yüzden bazen adet gecikmesinde ultrasonda kist çıkıyormuş.Bana polikistikover demişlerdi uyduruk 2 saniye bakmayla meğersem değilmiş bu kistmiş.

bunu da ögrendigim iyi oldu tesekkürler canim

ben en zaman doktora gıtcek olsam annem kurcalatma kendıını ( dedi bişi warsa zarar görür falan dıodu ama bn ınanmıyorum sonucta gebelık warmı dıe 5.ci hfta alttan bakılıoo

ağrılar için mi gittin doktora canım..

evet tatlım.yumurtlama zamanım başladı bende aşırı adet olcakmış gibi ağrı başladı dizlerim ağrıdı midem bulandı, kasılmalar oluyordu şiddetli olduğum yerde kalıyordum eşim dokununca baya korktu o da kasıklarım kaskatı oluyordu kasılma olunca hala baya sertlik var 2 dk sonra adet olcak gibiydim ama daha 18 gün vardı.ilk gittiğimde ağrım yoktu daha ama bi muyene ettiler sonra çok kötü oldu 2. dr da bakınca yürüyemiycem sandım bi an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…