- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.401
bnde gıttım 21.gunumde hemde alttan baktı akıntım wardı kahwerengı yara war mı dıe yoktu çok şükür ..doktorun eli agırdı demek kı (korkmaaaa bnce hiçç
Kıslarrrrrr ben çıkıyorummm öpüyorum pek çok pek çokkkk
iyi akşamlar canımmm..bende kaçıcam birazdann :))) öptüm bendee.
iyi akşamlar canımmm..bende kaçıcam birazdann :))) öptüm bendee.
ben guruba erken weda edıyorum rkadaslar ): hastalandım çünküü..bu seferde erken geldi..ama dualarım hep sizinle..eşimde nöbette bu gece tek basına daha rahat aglayabilirimm. . .
ben guruba erken weda edıyorum rkadaslar ): hastalandım çünküü..bu seferde erken geldi..ama dualarım hep sizinle..eşimde nöbette bu gece tek basına daha rahat aglayabilirimm. . .
kıslarrr günaydın.hadi gelin bakam arada yazın canımız sıkılmasın:)
günaydınlaaar...
günümüz güzel geçsin inşallah.
dün kızım yine dediki anne keşke bir erkek kardeşim olsaydı.bende dedim kızım dua et Allah çocukların duasını kabul eder.sonra kafamı çevirdim birşeyle uğraşıyordum sonra gözüm kızıma takıldı baktım kaldırmış ellerini dua ediyor içim nasıl oldu anlatamam sizlere.eşime anlatmamayım dedim ama o da duymuş oda fena oldu.Rabbimsağlıkla göstersin inşşallah kızıma kardeş.hepimize en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.
bendede olmuştu cnm bazı kadınlarda kist olurmuş onu adetle atarmış demişti doktorum ama sendeki aynımı bilmem
tatlım o bende de oluyor.Doktora sorduğumda adetten önce kist oluşurmuş yumurtalıklarda yumurtalar o kistin içine girerek dışarı atılırmış o yüzden bazen adet gecikmesinde ultrasonda kist çıkıyormuş.Bana polikistikover demişlerdi uyduruk 2 saniye bakmayla meğersem değilmiş bu kistmiş.
Canımmmm, beni ağlatmaya karar verdiniz bugün galibaiçim cız cızzzz ediyor.. Allahım kabul etsin minik kızının duasını inşallahhhh, yerim ben onu ne tatlı yaaaa..
Günaydın günaydın herkezlere.... bir güne daha başladık... haftaya topik şenlenecek inş.
Dün yazmıştım ama gelmemiş, elektrikler kesildi. sonrasınada ben giremedim (ödevini unutmuş çocuklar gibi oldu)
belki bendede kist oldu ve gitti kist. azıcık gecikme yaşamıştım ben, belki ondanmıştır. tekrar olursa doktora sorarım artık. tşk...
kızlar ben şimdi bişi diyemmi?25 i akşamı çift çizgiyi gördük ilişki oldu 26 yani dün eve gidince test gene yaptım çift çizgi gene var ama 25 indeki kadar değil biz gene şettirdik ama inanın çok zordu.töbe töbe.sonra 27 yani bu sabah yaptım çizgi iyice silikleşmiş şimdi ben bu akşamda benim adamı kafalarsamki çok zor olacak allah sizi inandır adam yatakta kalacak diye korkuyomilişki olsunmu? hadi bakam bilgilendirin beni nur topu gibi bi yeğen doğuram size
günaydınlaaar...
günümüz güzel geçsin inşallah.
dün kızım yine dediki anne keşke bir erkek kardeşim olsaydı.bende dedim kızım dua et Allah çocukların duasını kabul eder.sonra kafamı çevirdim birşeyle uğraşıyordum sonra gözüm kızıma takıldı baktım kaldırmış ellerini dua ediyor içim nasıl oldu anlatamam sizlere.eşime anlatmamayım dedim ama o da duymuş oda fena oldu.Rabbimsağlıkla göstersin inşşallah kızıma kardeş.hepimize en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.
kızlar ben şimdi bişi diyemmi?25 i akşamı çift çizgiyi gördük ilişki oldu 26 yani dün eve gidince test gene yaptım çift çizgi gene var ama 25 indeki kadar değil biz gene şettirdik ama inanın çok zordu.töbe töbe.sonra 27 yani bu sabah yaptım çizgi iyice silikleşmiş şimdi ben bu akşamda benim adamı kafalarsamki çok zor olacak allah sizi inandır adam yatakta kalacak diye korkuyomilişki olsunmu? hadi bakam bilgilendirin beni nur topu gibi bi yeğen doğuram size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?