- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.421
günaydın cnm ay kıyamam ben ona çok tuhaf oldum var ya o küçük ellerinle edilen her dua kabul olur inşallah
ben guruba erken weda edıyorum rkadaslar ): hastalandım çünküü..bu seferde erken geldi..ama dualarım hep sizinle..eşimde nöbette bu gece tek basına daha rahat aglayabilirimm. . .
dün benden koyu kıvamda akıntı geldi :)
kızlar ben şimdi bişi diyemmi?25 i akşamı çift çizgiyi gördük ilişki oldu 26 yani dün eve gidince test gene yaptım çift çizgi gene var ama 25 indeki kadar değil biz gene şettirdik ama inanın çok zordu.töbe töbe.sonra 27 yani bu sabah yaptım çizgi iyice silikleşmiş şimdi ben bu akşamda benim adamı kafalarsamki çok zor olacak allah sizi inandır adam yatakta kalacak diye korkuyomilişki olsunmu? hadi bakam bilgilendirin beni nur topu gibi bi yeğen doğuram size
16.gunum cnm ne demek oluyorki şimdi bu akıntı
kaçıncı günün kız.
günaydınlaaar...
günümüz güzel geçsin inşallah.
dün kızım yine dediki anne keşke bir erkek kardeşim olsaydı.bende dedim kızım dua et Allah çocukların duasını kabul eder.sonra kafamı çevirdim birşeyle uğraşıyordum sonra gözüm kızıma takıldı baktım kaldırmış ellerini dua ediyor içim nasıl oldu anlatamam sizlere.eşime anlatmamayım dedim ama o da duymuş oda fena oldu.Rabbimsağlıkla göstersin inşşallah kızıma kardeş.hepimize en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.
ay maş.günahsız kızının duaları kabul olsun inş.
ne güzel Allah size 2. çocuğu, ben ve benim gibi olanlara da ilk çocuklarımızı versin inş...
ay maş.günahsız kızının duaları kabul olsun inş.
ne güzel Allah size 2. çocuğu, ben ve benim gibi olanlara da ilk çocuklarımızı versin inş...
dün benden koyu kıvamda akıntı geldi :)
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız?
güzelim bu günü sakın es geçmeçatlamışsın galiba. dün görüştünüz mü peki?
günaydınn tatlımmm, ben bugün hasta gibiyim ya klima çarptı sanırım içerisi buz gibi dışarısı cehennem sıcağı, bu dengesizlik mafediyor beni :85:hiç halimm yokkk.. ama onun dışında iyiyim belirtim yok ama kafama takmama kararı aldım. olmuşsa olmuştur olmamışsa bi dahaki aya inşallah diye düşünücem artık.. sen nasılsın?
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız?
güzelim bu günü sakın es geçmeçatlamışsın galiba. dün görüştünüz mü peki?
günaydınn tatlımmm, ben bugün hasta gibiyim ya klima çarptı sanırım içerisi buz gibi dışarısı cehennem sıcağı, bu dengesizlik mafediyor beni :85:hiç halimm yokkk.. ama onun dışında iyiyim belirtim yok ama kafama takmama kararı aldım. olmuşsa olmuştur olmamışsa bi dahaki aya inşallah diye düşünücem artık.. sen nasılsın?
iyiyiz canım bekliyoruz işte.sen nasılsın?
dikkat et kuzum kendisine bu ayın ilk 3 haftasını grip şklinde geçirdim yazın hiç çekilmiyor hastalık.
off evet kuzumm yaa çok zor, ateşim var halsizlik çokbi de dediğin gibi geçmiyor hemen süründürüyor meret.. Sen iyileştin dimii? Şu klimaları söküp atıcam yeaaa!!!
off evet kuzumm yaa çok zor, ateşim var halsizlik çokbi de dediğin gibi geçmiyor hemen süründürüyor meret.. Sen iyileştin dimii? Şu klimaları söküp atıcam yeaaa!!!
benimde 16.günüm canımm :) yumurtlaman oldu demekki bugece deneyin sizzz..bende okadar koyu kıvamlı değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?