Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

günaydın hepinize, ben bu gece rüyamda bebeğimi emzirdim kızlaarrrrrrr, hayır olsun inşallah, artık konuş konuş rüyama da girdi sonunda, erkek bir bebeğim vardı, ama emzirirken ne değişik bir duygular oldu içimde anlatamam, bide saçmaydı biraz rüyam :) çünkü bebek doğmuş ben bebği 1 aydır tanımıyorum yani,başkası bakıyormuş ben çalışıyorum diye :)) emzirince benim olduğunu hissediyorum , amaaaaannnn öyle saçma bir rüyaydı ama değişik bir histi yani :)) çok değişik ........

dün çok yorgun muş küstüm ona yapmadık bugun için söz dedi :))

ay bu adamlar niye böyle yapıyooo yaaa benimki de aşkım robotmuyum ben demişti bozmuştu beni içimden güldüm ama trip attım biraz ben de robot değilim sonuçta da işte bu aralar denemek lazım dedim sinirli sinirli, sonra zavallım moda girdi hemen

allah sizi yaaaa :) bizde dün akşam mola verdik bugün devam..

benimkide sabah gelmiş mutfağa aşkım kızma söz bugun hiç yorulmayacam hep oturcam valla bak dedi biz erkeğiz sanki yaa :)

geç oldu sankim denemekte fayda var :)

yok yok geç diye bir şey yok canımcım siz tam gaz devam

Rabbim gerçekte de göstersin.hayrolsun canım rüyan

allah sizi yaaaa :) bizde dün akşam mola verdik bugün devam..

tabii şekerim bunlar böyleee normal zamanda atlarlar hemen, tam bu yumurtlama günlerinde bi havalar bi cakalar bi kendini ağırdan satmalar (gerçi zavallım sabah akşam helak olduktan sonra isyan etmişti ama yine de olsun) yerim ben onu yaaa aslan kocam!! devam edin tabiyyy show must go onn!!!!

hayır olsun cnm iyiye yor iyi olsun.

bebek isteyip yorgun oluyorlar.. nasıl işse. Annem "üşenenin çocuğu olmaz" der hep. küçükken anlamazdım da şimdi ne demek olduğunu anladım

canım ya senin 5 gün kaldı evde erken gebelik testi yokmu yap da bakak ya yada bedava gibi kullandığın ovulasyon testlerinden kaldıysa yap ona bakalım.inşallah sonuç pozitif olacak:)

dikkat et canım kendine dışarı çıkmadan önce klimayı kapat vucut ısını ayarla.bende klimanın altındayım ama düşük ayarda çalıştırıyorum hasta olurum yoksa kesin. korkuyorum üşütürüm başıma iş açarım diye.

günaydın laleaslan yoktun uzun zamandır..biz senle aynı batız senin nasıl gidiyor durumşlar.benim 16.günüm bugün sen ne alemdesin.

iyiyiz canım bekliyoruz işte.sen nasılsın?

buralradayım güzeller de hızınıza yetişemiyorum dün öğleden sonra pek bakamadım sayfalar almış başını gitmiş. benim 14.günüm canım arada hafif ağrı oluyo başka belirti yok akıntım başlamadı daha.ateşte ölçüyorum o da normal seviyede gidiyo daha yükselmedi.ovulasyon desen silik çizgi. anlıcan herşey başlama düdüğünü bekliyoruz.

Günaydın tatlımmmm, hayrolsun inşallahhhhh inşallah mercimek malum olmuştur girivermiştir rüyana, ne güzelll

canım ya senin 5 gün kaldı evde erken gebelik testi yokmu yap da bakak ya yada bedava gibi kullandığın ovulasyon testlerinden kaldıysa yap ona bakalım.inşallah sonuç pozitif olacak:)

canım gebelik yapmadım daha, geçen aylarda erken erken yapıp tek çizgiyi görünce depresyona girmiştim o yüzden bekletiyodum, çıkarmı sence varsa tospiğim ama ovülasyonu hala yapıyorum ve hala silik çizgi çıkıyor, şaka gibi ben hamiş kalıyomuşum (inşallahhhhhh) hala devam ediyomuşum ovülasyon testine böyle 9 ay falannnn.. Vallaha sonum öyle gibi duruyooo

hayır olsun cnm iyiye yor iyi olsun.

inşallah canım önce size, çok bekleyenlere nasip olsun inşallah, ama bu sadece bir rüya, zaten hafif kasık ağrılarım var, adet olacağaım sanırım, aynı diğer aylar gibi hissediyorum , ümitli değilim yani, ama esmer bir çocuktu, ben de esmerim ama bana hiç benzemiyordu.. öyle rüya işte , tabi iyiye yormak lazım mutlaka, hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…