- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.441
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız?
güzelim bu günü sakın es geçmeçatlamışsın galiba. dün görüştünüz mü peki?
tmm cnm halvete devam da benim kocam çok yorgun oluyor yahu :)) ama bugunu es geçmiycem tabi[/QU
kızlar benimde 16 günümm..dün moladaydık bu akşam partiye devam
geçmiş olsun....
klimayı atma yazık. bizim kuruma bağışlayabilirsin.
canım bence senin yumurtlama olayı devam ediyor olabilir, süreci değerlendirin bu arada12-18 günler arası önemli diyorlar ya, oradan yola çıktım
dün çok yorgun muş küstüm ona yapmadık bugun için söz dedi :))
ay bu adamlar niye böyle yapıyooo yaaabenimki de aşkım robotmuyum ben demişti bozmuştu beni içimden güldüm ama trip attım biraz ben de robot değilim sonuçta da işte bu aralar denemek lazım dedim sinirli sinirli, sonra zavallım moda girdi hemen
ay bu adamlar niye böyle yapıyooo yaaabenimki de aşkım robotmuyum ben demişti bozmuştu beni içimden güldüm ama trip attım biraz ben de robot değilim sonuçta da işte bu aralar denemek lazım dedim sinirli sinirli, sonra zavallım moda girdi hemen
geç oldu sankim denemekte fayda var :)
günaydın hepinize, ben bu gece rüyamda bebeğimi emzirdim kızlaarrrrrrr, hayır olsun inşallah, artık konuş konuş rüyama da girdi sonunda, erkek bir bebeğim vardı, ama emzirirken ne değişik bir duygular oldu içimde anlatamam, bide saçmaydı biraz rüyam :) çünkü bebek doğmuş ben bebği 1 aydır tanımıyorum yani,başkası bakıyormuş ben çalışıyorum diye :)) emzirince benim olduğunu hissediyorum , amaaaaannnn öyle saçma bir rüyaydı ama değişik bir histi yani :)) çok değişik ........
allah sizi yaaaa :) bizde dün akşam mola verdik bugün devam..
günaydın hepinize, ben bu gece rüyamda bebeğimi emzirdim kızlaarrrrrrr, hayır olsun inşallah, artık konuş konuş rüyama da girdi sonunda, erkek bir bebeğim vardı, ama emzirirken ne değişik bir duygular oldu içimde anlatamam, bide saçmaydı biraz rüyam :) çünkü bebek doğmuş ben bebği 1 aydır tanımıyorum yani,başkası bakıyormuş ben çalışıyorum diye :)) emzirince benim olduğunu hissediyorum , amaaaaannnn öyle saçma bir rüyaydı ama değişik bir histi yani :)) çok değişik ........
kız Allah iyiliğini versinnnn Gece iyi geçti anlaşılannnn.. Fikrimi sölüyorum; bence devam tatlım yani bizde bi nası olcak nası bitcek demiştik yok yok bugün kalsın dedik, sonra yok yaa bu işin şansa bırakmayalım diyip giriştik Yarın ara verirsiniz Ama kuzum biliyosun benim pek belirtim de yok, kendimi bilirkişi ilan etmiyim olumlu bi deneyiyim olsaydı keşke, acep yanlışmı ettik 2 günde birmi olmayıldı diye sorguladım ya dün kendimi İnşallah hamişimdir o zaman dicemki herkese 1 günü bile esss geçmeyinn
günaydınn tatlımmm, ben bugün hasta gibiyim ya klima çarptı sanırım içerisi buz gibi dışarısı cehennem sıcağı, bu dengesizlik mafediyor beni :85:hiç halimm yokkk.. ama onun dışında iyiyim belirtim yok ama kafama takmama kararı aldım. olmuşsa olmuştur olmamışsa bi dahaki aya inşallah diye düşünücem artık.. sen nasılsın?
günaydın laleaslan yoktun uzun zamandır..biz senle aynı batız senin nasıl gidiyor durumşlar.benim 16.günüm bugün sen ne alemdesin.
iyiyiz canım bekliyoruz işte.sen nasılsın?
bebek isteyip yorgun oluyorlar.. nasıl işse. Annem "üşenenin çocuğu olmaz" der hep. küçükken anlamazdım da şimdi ne demek olduğunu anladım
canım ya senin 5 gün kaldı evde erken gebelik testi yokmu yap da bakak yayada bedava gibi kullandığın ovulasyon testlerinden kaldıysa yap ona bakalım.inşallah sonuç pozitif olacak:)
hayır olsun cnm iyiye yor iyi olsun.
Günaydın tatlımmmm, hayrolsun inşallahhhhhinşallah mercimek malum olmuştur girivermiştir rüyana, ne güzelll
annenin lafı süpermiş yalnız.çok doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?