Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hadi bakalımmm hepimiz için hayırlı olsunn fazla kafaya takmayalım yaaaa....nasıl yapıcaz bu umursamamazlığı..

asyahayatcım canım yok yapmasın bence yaaa, gaza getirme kızcağızı :)) :)) sen de erken yapma sakın, gününüz 1-2 gün geçsin hele , sabredelim beraber, çıkmaz felan üzülmeyelim bence yaaa, dayanın işte :)) :)) benim bat 1 temmuz, beklicem 3 temmuzda yapcam test, ama benim kırmızılar gelcek gibi duruyor , bakalım, gelmezse beklicem 3 temmuza kadar :))

inşallah canım ama pek öyle gelmiyor bana, karamsarım ben biraz, senin gibi pozitif olmayı nekadar isterdim canım yaa, moral veriyorsun herkese maşallah, hayırlısı artık :)

canım hiiçç karamsar olmaa, sonuçta pozitifte olsak negatifte olsak kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz o yüzden gülelim geçelim boşver.. hayırlısı inşallah Allahım kucaklarımızı boş bırakmaz, bizleri güldürür hepimiziii İnşallahhhh

ay kız nası beklicen 3üne kadar bana girenler giriyo içimde bi dürtü durmuyo vallaha belirtim olsa azıcık hiç durmıcam gidecem kan testineee!!!! tek çızıksa bi kaç gün depresyona girerim arkadaşlar şimdiden söylelelim

iyi düşün ama. güzel olacak... birçoğumuz hamiş olacağız Allah'ın izni ile... hepbirlikte sevineceğiz arkadaşlar. şimdiden umutsuzluğu bırakın. inş. nasip olurda bu ay hamiş oluruz...

benim yumurta çatlamadı ya daha şimdi günüm geçmeden test yapmıcam diye düşünüyorum. yumurta çatlıyo ben de sabırsızlıktan çatlamaya başlıyorum bi an önce test yapayım diyorum. keşke sürekli yumurtayı takip edebileceğimiz bi alet bulsalar hemen alırım heralde.

vallahi beklicem canım napıyım, 2 aydır erkenden bakıyorum hiçbişe yok, bi de böyle deneyelim bakalım ,zaten eşim bakmıcam diyo, sabret diyo:) o bakıyor testlerime , 2 aydır o da üzülüyor çünkü çıkmayınca, bakalım kısmet, sizler de dayanın bence , azıcık sabır inşallah :)

kızlarrrrrrrrrrr skain olun birazzzzz :) anam celellendiniz birdennnnn...erkenden yapıpda moraliniz bozmayınnnn...bencede gününüzü bekleyinnn.

keşke bi alet çıksa da böyle kola takılan falan, hamiş kalınan ilk gün dıtt dıttt ötsee, hadi bakalım hayırlı olsun dese.. Ay o kadar sabırsızım inan ama dayanıcam direnicem!!

çörek otu bal inş.işe yaramıştır bu ay:) dun beni bir görseniz nasıl ceviz yiyorum canım çok istemiş

Sizi taktir ediyorum bakalım hadi o zaman hadi hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.ama kendim için söz vermiyorum 15 tane erken gebelik testi gelmiş bana bir hafta kala %95 doğru sonuç verir diyo şimdik ben yapmıyamda ne yapam ama söz tutabildiğim kadar tutarım kendimi.inşallah önümüzdeki hafta sizden pozitif sonuçları alırız tek dileğim ümidim bu.rabbim nasip etsin hayırlısıyla bu ay

bir hafta kalamııııııııııııı? neymiş kız o testin markası.. bende 1 tane clearblue var battan 4 gün önce %55 sonuç verir yazıyor

kızlar bi yabancı dizi izliyorum orada bir sahne vardı.aklıma hepimiz geldi.gelecekte geçiyor tabi.kadın bir banda dilini değdirip aynaya yapıştırıyor direk kaç haftalık hamile olduğu 4 hafta yazıyor birde cinsiyeti yazıyor.vay be dedim keşke böyle bişey olsaydı ne işimizi görürdü hepimizin

hahahah süpermiş yaaaa :)

ayy nee güzellllll ya, vallaa şuan bize ilaç gibi gelirdi galiba

ay ne güzelmiş o. çabuk icat etsinler... gerçi birazdaha okuyup bilgi sahibi olursak biz icat etces..

erkenden bakmıyacağım söz verdim kendime. inş. sözümü tutarım. sonra test gümmm diye patlıyor elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…