- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.461
dikkat et canım kendine dışarı çıkmadan önce klimayı kapat vucut ısını ayarla.bende klimanın altındayım ama düşük ayarda çalıştırıyorum hasta olurum yoksa kesin. korkuyorum üşütürüm başıma iş açarım diye.
buralradayım güzeller de hızınıza yetişemiyorum dün öğleden sonra pek bakamadım sayfalar almış başını gitmiş. benim 14.günüm canım arada hafif ağrı oluyo başka belirti yok akıntım başlamadı daha.ateşte ölçüyorum o da normal seviyede gidiyo daha yükselmedi.ovulasyon desen silik çizgi.anlıcan herşey başlama düdüğünü bekliyoruz.
canım gebelik yapmadım daha, geçen aylarda erken erken yapıp tek çizgiyi görünce depresyona girmiştim o yüzden bekletiyodum, çıkarmı sence varsa tospiğimama ovülasyonu hala yapıyorum ve hala silik çizgi çıkıyor, şaka gibi ben hamiş kalıyomuşum (inşallahhhhhh) hala devam ediyomuşum ovülasyon testine böyle 9 ay falannnn.. Vallaha sonum öyle gibi duruyooo
inşallah canım ama pek öyle gelmiyor bana, karamsarım ben biraz, senin gibi pozitif olmayı nekadar isterdim canım yaa, moral veriyorsun herkese maşallah, hayırlısı artık :)
asyahayatcım canım yok yapmasın bence yaaa, gaza getirme kızcağızı :)) :)) sen de erken yapma sakın, gününüz 1-2 gün geçsin hele , sabredelim beraber, çıkmaz felan üzülmeyelim bence yaaa, dayanın işte :)) :)) benim bat 1 temmuz, beklicem 3 temmuzda yapcam test, ama benim kırmızılar gelcek gibi duruyor , bakalım, gelmezse beklicem 3 temmuza kadar :))
ay kız nası beklicen 3üne kadarbana girenler giriyo içimde bi dürtü durmuyo vallaha belirtim olsa azıcık hiç durmıcam gidecem kan testineee!!!! tek çızıksa bi kaç gün depresyona girerim arkadaşlar şimdiden söylelelim
ay kız nası beklicen 3üne kadarbana girenler giriyo içimde bi dürtü durmuyo vallaha belirtim olsa azıcık hiç durmıcam gidecem kan testineee!!!! tek çızıksa bi kaç gün depresyona girerim arkadaşlar şimdiden söylelelim
iyi düşün ama. güzel olacak... birçoğumuz hamiş olacağız Allah'ın izni ile... hepbirlikte sevineceğiz arkadaşlar. şimdiden umutsuzluğu bırakın. inş. nasip olurda bu ay hamiş oluruz...
benim yumurta çatlamadı ya daha şimdi günüm geçmeden test yapmıcam diye düşünüyorum. yumurta çatlıyo ben de sabırsızlıktan çatlamaya başlıyorum bi an önce test yapayım diyorum . keşke sürekli yumurtayı takip edebileceğimiz bi alet bulsalar hemen alırım heralde.
benim yumurta çatlamadı ya daha şimdi günüm geçmeden test yapmıcam diye düşünüyorum. yumurta çatlıyo ben de sabırsızlıktan çatlamaya başlıyorum bi an önce test yapayım diyorum . keşke sürekli yumurtayı takip edebileceğimiz bi alet bulsalar hemen alırım heralde.
vallahi beklicem canım napıyım, 2 aydır erkenden bakıyorum hiçbişe yok, bi de böyle deneyelim bakalım ,zaten eşim bakmıcam diyo, sabret diyo:) o bakıyor testlerime , 2 aydır o da üzülüyor çünkü çıkmayınca, bakalım kısmet, sizler de dayanın bence , azıcık sabır inşallah :)
keşke bi alet çıksa da böyle kola takılan falan, hamiş kalınan ilk gün dıtt dıttt ötsee, hadi bakalım hayırlı olsun dese.. Ay o kadar sabırsızım inan ama dayanıcam direnicem!!
asyahayatcım canım yok yapmasın bence yaaa, gaza getirme kızcağızı :)) :)) sen de erken yapma sakın, gününüz 1-2 gün geçsin hele , sabredelim beraber, çıkmaz felan üzülmeyelim bence yaaa, dayanın işte :)) :)) benim bat 1 temmuz, beklicem 3 temmuzda yapcam test, ama benim kırmızılar gelcek gibi duruyor , bakalım, gelmezse beklicem 3 temmuza kadar :))
kızlarrrrrrrrrrr skain olun birazzzzz :) anam celellendiniz birdennnnn...erkenden yapıpda moraliniz bozmayınnnn...bencede gününüzü bekleyinnn.
Sizi taktir ediyorum bakalım hadi o zaman hadi hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.ama kendim için söz vermiyorum 15 tane erken gebelik testi gelmiş bana bir hafta kala %95 doğru sonuç verir diyo şimdik ben yapmıyamda ne yapamama söz tutabildiğim kadar tutarım kendimi.inşallah önümüzdeki hafta sizden pozitif sonuçları alırız tek dileğim ümidim bu.rabbim nasip etsin hayırlısıyla bu ay
kızlar bi yabancı dizi izliyorum orada bir sahne vardı.aklıma hepimiz geldi.gelecekte geçiyor tabi.kadın bir banda dilini değdirip aynaya yapıştırıyor direk kaç haftalık hamile olduğu 4 hafta yazıyor birde cinsiyeti yazıyor.vay be dedim keşke böyle bişey olsaydı ne işimizi görürdü hepimizin
kızlar bi yabancı dizi izliyorum orada bir sahne vardı.aklıma hepimiz geldi.gelecekte geçiyor tabi.kadın bir banda dilini değdirip aynaya yapıştırıyor direk kaç haftalık hamile olduğu 4 hafta yazıyor birde cinsiyeti yazıyor.vay be dedim keşke böyle bişey olsaydı ne işimizi görürdü hepimizin
bir hafta kalamııııııııııııı? neymiş kız o testin markası.. bende 1 tane clearblue var battan 4 gün önce %55 sonuç verir yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?